![]() |
| | #321 (permalink) | ||
|
Hehe buna treaba cu departajarea in functie de timpul total. Speram sa existe asa ceva dar nu eram sigur. De unde ai aflat ca sunt 198 de persoane cu toate medaliile?Referitor la frana secundara, nu folosesc, pentru ca joc cu ambele maini pe sageti, accelerand cu stanga. Asa am tot timpul un deget pe frana si pot sa o actionez si in acelasi timp cu acceleratia. Drept ca e putin aglomerat asa dar merge.Cat despre tips.. daca ai rabdare sa joci traseele din joc pentru medalii si sa bati author's medal pe majoritatea poti fi sigur ca o sa te clasezi cel putin in top 10 pe majoritatea serverelor care le folosesc. | |||
|
| | #323 (permalink) | ||
|
Adica in mod normal frana e pe Down Arrow. Ca sa apesi frana, trebuie sa iei degetul de pe acceleratie. Frana secundara inseamna sa-ti aloci alta tasta pentru frana, astfel incat atunci cand franezi sa nu iei degetul de pe acceleratie.
__________________ PENTRU P O M I | |||
|
| | #324 (permalink) | ||
|
Am jucat si eu pt medalii in primele zile, ajunsesem pe la ~235 si eram primul in .ro, dar nu am mai avut rabdare/timp sa bat timpul celor de la nadeo. M-am incapatanat doar sa pun un timp oficial bun pe E-05 si mi-a iesit 59.08, cu 3 reseturi. Cam asa arata topul timpilor oficiali pe E-05. Timpi oficiali pot fi pusi doar daca ai United Forever, si fiecare incercare costa 10 coppers (moneda TM, din care primesti 50/zi si mai poti castiga jucand online).
__________________ The beatings will continue until morale improves. | |||
|
| | #327 (permalink) | ||
|
Ca fapt divers... Trackmania Nations Forever a fost adoptat pe lista jocurilor oficiale pentru World Cyber Games 2009. Jocul a inlocuit astfel Undercover, titlul actual al seriei Need For Speed. L.E.: @> C.@M: Nu-i vorba ca nu ar fi participat nimeni... Doar ca ar fi fost iad concursul in sine tinand cont ce buguri are jocul.
Last edited by RDCenemy; 13-04-2009 at 16:18.. | |||
|
| | #330 (permalink) | ||
|
se merita cumparat Trackmania United Forever pe steam pt ca este oferta .. .50 % off . pana pe 10 august .. ! ?? Trackmania United Forever on Steam | |||
|
| | #336 (permalink) | ||
|
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 | |||
|
| | #337 (permalink) | ||
|
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |