![]() |
| | #24 (permalink) | ||
| TrackMania Nations :D
A iesit azi ![]() Gratis, sponsorizat de ESWC si nVIDIA, e super amuzant. TrackMania pe natiuni, online, haos total, intr-un environment nou (stadion) si cu masinuta gen Formula 3000. Sariti pe el ca la ora asta suntem pe un lamentabil loc 60, lol. HAI ROMANIA! ![]() GG Nadeo, gg nV si ESWC, toata lumea isi face publicitate iar noi ne distram. O initiativa excelenta. | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2002 Location: Sibiu/Bucuresti/Deutschland |
Am instalat ieri jocul acesta si pare tare distractiv! Din cate am inteles este un joc gratis conceput pentru ESWC. La adresa http://www.trackmanianations.com/ puteti sa il downloadati. Poate stiu altii mai multe despre el (cum ar fi in ce masura rankingul online te poate califica la competitia finala)... Per total este un joc simplut (curse de masini) dar care te prinde in modul multiplayer. Am vazut ca serverele le poti cauta dupa tara. Pana acum nu am reusit sa vad nici un server romanesc! Tinand cont ca este gratis merita sa il incercati si voi! Astept sa vad primele servere de Romania! | ||
|
| | #28 (permalink) | ||
| Quote:
PS TARE JOCUL !
| |||
|
| | #29 (permalink) | ||
|
Jocul e la Download si pe CG: http://www.computergames.ro/site/p/d...l_install.html LE: instalat jucat placut. Foarte misto pentru o partida rapida din cand in cand.
__________________ the light at the end of his mental tunnel showed only more tunnel Last edited by Silenti; 31-01-2006 at 16:55.. | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
| >d(oO)b< Join Date: Apr 2004 |
prima tampenie este ca n`are modul de server dedicat, standalone (exista un ceva.. da` pentru versiunile anterioare de TM). Daca vrei sa faci server tre` sa intrii in joc shi sa joci efectiv.. care nu`i tocmai un server dedicat.
__________________ >d( •• )b< ה₪m Ŀąb≥ 2☼☼9 Last edited by bHz One; 31-01-2006 at 20:39.. | ||
|
| | #33 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2002 Location: Sibiu/Bucuresti/Deutschland |
Dar banuiesc ca se poate face si server prin simpla apasare a butonului create... nu cred ca trebuie neaparat server dedicat! Am facut ieri unul, dar nu stiu in ce masura, nu vroia lumea sa intre pe el sau era defapt server lan! Eu ma puteam juca dar nu mai aparea nimeni.Oricum e stupid sa fac server care va apare la categoria ROM desi eu sunt acum in germania. Edit: bHz ai citit si topicul de pe forumul lor legat de serverul dedicat? http://www.tm-forum.com/viewtopic.php?t=1350 Am vazut ca se plang multi de documentatie si de anumite probleme dar sunt si care au reusit sa il ruleze. | ||
|
| | #35 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ the light at the end of his mental tunnel showed only more tunnel | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
| >d(oO)b< Join Date: Apr 2004 |
pentru cei care vor sa joace pe plaiuri mioritice, la mine pe forum se fac gather-uri shi jucam mai multzi.. join us ![]() edit:nu po` sa va zic care forum.. mai punetzi un .ro in coada nick`ului meu shi va descurcatzi voi...
__________________ >d( •• )b< ה₪m Ŀąb≥ 2☼☼9 | ||
|
| | #37 (permalink) | ||
|
pentru cine interesează serverele dedicate: http://www.tm-forum.com/viewtopic.php?t=1350 Acesta este un link spre un forum unde se discută despre servere dedicate. Sunt servere de linux şi de windows (nu ştiu ce versiuni). | |||
|
| | #39 (permalink) | ||
|
Pentru un install de ~250 megi, jocul se prezinta exceptional. Grafica m-a uluit pur si simplu, iar game-play-ul este 90% STUNTS + avantajele unui engine modern, ceea ce nu poate fi decat o bila alba. Masina se misca excelent, controalele sunt printre cele mai prietenoase pe care le-am intalnit pana acum. Am facut cateva "campionate" cu o trupa de englezi, desi nu prea terminam cursele (deh, beginner), nu-mi aduc aminte ultima oara cand m-am simtit asa de bine. Si eu astept pe cineva cu initiativa si timp care sa arda un server RO.
__________________ Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |