![]() |
| | #42 (permalink) | ||
|
mie imi merge.. m-am si jucat... ma gasiti cu numele Fallen
__________________ [Asus P5K SE][Pentium Dual Core E2180@3.33Ghz][Cooler Master Hyper TX2] [Asus nVIDIA 9600GT 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*2GB Kingmax DDR2 800MHz] [Samsung HD642JJ 640GB + WDC WD2500AAJS 250GB][Samsung SH-S223F/BEBE] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] Last edited by Fallen; 01-02-2006 at 17:25.. | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
|
Dedicated server: for Windows http://www.computergames.ro/site/p/d...ro/dowid/5758/ for Linux: http://www.computergames.ro/site/p/d...ro/dowid/5758/
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2002 Location: Sibiu/Bucuresti/Deutschland |
La mine a devenit tot mai grea conectarea la un joc online! Dureaza mult mai mult ca acum doua zile sa downloadeze listele cu servere si ladderul... Nu stiu daca sunt probleme de la mine sau e sistemul supra solicitat... Azi nu am reusit decat de dimineata sa strang ceva puncte. In rest nu stiu daca a fost de la serverele pe care jucam sau de la mine dar nu am reusit sa mai iau nici un punct. | ||
|
| | #50 (permalink) | ||
|
M-am jucat vreo 2 h pana acum..sunt placut impresionat de el..nu cere resurse multe(il joc in 1024 cu 4x aa) si cum s-a mai zis..e FREE ![]() Singura chestie care ma deranjeaza e ca apare logo ul nvidia prea des
__________________ 1st Rig:AMD X2 4800+ @5600+@2.93ghz sk.AM2,ASUS M2N-E,2GB Ddr800@mhz cl5 A-Data Gaming Series,Gecube Ati HD 3870 512 ddr4/256bit @stock,Seagate 3500830AS 500Gb S-ata II /8Mb+Maxtor 160 Gb Sata1,Dvd-Wr Asus 1814BL,Powerlink 550W on Ups Apollo400VA,Horizon H-7005L,BenQ X530 Wireless,/Nokia 6680 // 2nd Rig: Discovery ZP Noblesse:Intel Pentium M 1.6Ghz,Intel Extreme Graphics2@64Mb,Hdd 60Gb,768Ddr 400mhz,Dvd-Wr Toshiba | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
|
la jocul asta e f. probabil sa conteze enorm un volan. btw MadALEX si eu am intrat azi online si intr-adevar se misca mult mai greu ca de obicei... de jucat am jucat pe un server unranked nemtesc... n-am timp acu de mai multe curse ca am examene zilele astea... poate in weekend. succese si la cat mai multe puncte pentru Romania!!! | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
|
a inceput sa prinda la public jocul..si si'a adunat tot mai multi admiratori..probabil de aici incetinirea la jocul online... pe de alta parte...deja am inceput sa ajung la diverse trasee care ori sunt eu idiot...ori jocul e greu..nici macar nu pot sa ajung la finish....decat dupa multe incercari repetate...uhh.. trebuie sa acumulez ceva experienta | |||
|
| | #57 (permalink) | ||
Da, am bagat si eu cateva curse online si merge mult mai bine ca ieri! As putea zice ca zboara meniurile in comparatie cu timpii de asteptare de aseara! Totul e sa gasesti niste servere cu jucatori buni ca sa iei multe puncte pe cursa! Eu ma joc pe servere de germania cu peste 25 de jucatori. Inainte sa ma conectez ma uit sa fie cel putin 5 oameni in primii 1000. Daca termini pe podium iei cam 20 - 30 de puncte pe cursa ceea ce e foarte bine. Din pacate acum am mai urcat si eu in clasament si incep sa iau tot mai putine puncte... e chiar enervant. A inteles careva care e chestia cu stelele (star days)?? Deci eu pot sa votez pe cineva dand o stea?? Ce prmesc eu inapoi? Tastele se pot schimba parca de prin meniul de profil. Hai ca ma duc sa mai invat... a dracului sesiune... chiar imi placea jocul! | ||
|
| | #58 (permalink) | ||
|
lol.. si eu m-am intors de la examen si m-am pus pe joaca... am jucat cred vreo 2 ore legat pana acum si am vreo 89 de puncte... n-am incercat metoda ta cu pandirea celor mai bine clasati. in general m-am bucurat daca am putut intra pe vreun server. in general am batut cam tot pe pro a7,8,9. nasol ca ma mai trezesc cu cate o cursa pe care nici nu stiu de unde sa o iau... desi le-am jucat pe toate cele incluse in joc. pana acum am jucat numai time trial. btw.. cum te-as putea adauga la Buddy list? daca esti deacord evident :P | |||
|
| | #59 (permalink) | ||
Hai ca bag o pauza prelungita... Chiar ma ard degetele sa ma mai joc! Eu ma joc cel mai des pe un server german "MC SERVER". La mine apare totdeauna pe ultima pagina a celor din germania scris albastru cu galben. Sunt jucatori foarte buni in general si harti bestiale. Nu au nici o harta din cele ale jocului dar te asigur ca merita invatate si astea. De dimineata am prins un server "Linux dedicated server" (cred ca a uitat sa schimbe numele) pe care se luau puncte multe si parca nu ma faceau asa de tare aia desi erau tari in clasament. Pe primul server amintit mai sus sunt chiar buni. Quote:
Functia Buddy inca nu am incercat-o dar banuiesc ca trebuie sa fim pe acelasi server ca sa pot ajunge pe pagina ta si acolo sa iti dau buddy (am vazut si eu butonul dar mai multe nu stiu). | ||
|
| | #60 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 |
Vad ca intre timp a aparut si un server romanesc ines or something dar nu cred ca e oficial... sau e? Valeu.... dai sa intru din nou sa joc pe net.... "could not connect invalid key" ??!?!? | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |