![]() |
| | #63 (permalink) | ||
|
Mama, ce porcarie de arcade. Waisted bandwidth.
__________________ The most terrifying thing about the Universe is not that it is hostile but that it is indifferent. If we can come to terms with this indifference and accept the challenges of life within the boundaries of death, our existence as a species can have genuine meaning and fulfilment. However vast the darkness, we must supply our own light. Stanley Kubrick | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
| Quote:
- si pe mine ma oftica
__________________ | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Solutions to problems are easy to find:the problem's a great contribution. What's truly an art is to wring from your mind a problem to fit a solution. | |||
|
| | #74 (permalink) | ||
|
Am jucat pe CGO, si am jucat si pe un server din Bârlad, care a aparut azi, din cate am vazut. Amandoua mi-au mers super. Era un nebun cu un custom car (un Mustang) care mergea in sens invers si ma speriam la inceput ca nu eram obisnuit cu ghost cars ![]() Inainte de asta, nu reuseam sa ma conectez la nici un server din Ro si am jucat pe unul din Finlanda si pe altul din Franta. Foarte, foarte ca lumea jocul, foarte bine facut si cu multa grija. Si e gratis... Nadeo sunt cei mai de treaba francezi Mi-ar fi placut totusi sa avem si noi un skin real la masina, si sa se auda sunete corespunzatoare la izbiturile in ziduri ![]() Eu jucasem mai demult Trackmania si mi-a placut. Hmm era ca lumea sa ai si motociclete in TM Nations, sa faci si wheelie cand sari 100 de metri in sus ![]() Am facut si eu un dedicated server (cont separat, editat .cfg etc.), intram din joc cu contul meu, vedeam serveru' facut de mine, dar cum dadeam join imi dadea un you've been disconnected si o eroare 10053 sau ceva de genu' asta. O fi din cauza ca ies in internet din reteaua caminului??? Pacat ca n-a mers, ca l-as fi rulat aproape toata ziua.
__________________ Nobody knows the trouble I've seen. But it can be arranged. | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
|
Mie imi merg binisor mai toate serverele (am net de la un provider "de cartier"). Cele de pe Romania merg insa exceptional, practic timpii de acces sunt neglijabili, mai mult sta uas ii astept pe ceilalti la sincronizare. As trage concluzia ca merge prost doar cui are packet loss-uri sau, evident, o "teava" mai slaba. BTW, am pus la threadul "Cele mai frumoase screens" niste poze din joc la detalii maxime. Cine nu stie inca ce posibilitati grafice are jocul poate sa arunce un ochi.
__________________ Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people. | |||
|
| | #76 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 Location: in fata calculatorului |
ziua merge bine ... da` vad ca acuma a picat serverul de la nadeo sau ceva de genu asta ca nu pot sa ma conectez pe net deloc ... au mai fost si altii cu problema asta ... se pare ca nu se asteptau la atatia jucatori ...
__________________ | ||
|
| | #77 (permalink) | ||
|
Azi a mers binisor toata ziua, am jucat un pic pe servere romanesti dar m-am plictisit de aceleasi harti, asa ca am intrat pe un server din Austria cu rounds pe custom maps, foarte ca lumea hartile si le-am furat alora puncte, am iesit numai pe locu 2&3 din 10-15
__________________ Nobody knows the trouble I've seen. But it can be arranged. Last edited by Max the Fire Raven; 06-02-2006 at 21:40.. | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
vezi sa nu ai setat cumva prin Internet Explorer un proxy... si sa se ia jocul dupa ala.
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |