brat Seria Juiced
Page 1 of 5 1234 ... LastLast
Results 1 to 20 of 84

Thread: Seria Juiced

Administrator Assassin's Avatar
    Clientu' de azi, victima de maine

Despre carti (deocamdata).

Gameaholic Wiggins's Avatar
    Un NFSU si mai naspa daca se putea. Macar aici poti sa-ti bulesti masina, da e destul de patetic rezultatul. La prima curba la care am iesit in decor sa vad ce se intampla mi s-a raportat:
    "You have damaged your neons". Si intr-adevar disparuse lumina albastra de sub masina, oponentii au capatat astfel un avantaj imens si n-am mai avut ce sa le fac.
    Mi se pare normal ca intr-un demo unele optiuni sa fie greyed out, da toma aia de quit?!?! Wtf? Asta da metoda sa te tina in fata jocului , pacat pentru ei ca am auzit si eu de alt+f4.
    There is no place like 127.0.0.1

Registered User maxescu's Avatar
    Ce copie de NFSU Vai... Si meniurile sunt aprox la fel...

Destul de interesant overall dar totusi... ce copie de NFSU...
    Cruising in Azeroth since 2004.

Registered User PigBrother's Avatar
    E de 3 lei jocul, nici nu ma asteptam la altceva de la Acclaim
    I need new haters, the old ones are starting to like me.

Registered User
    Bah voi atzi jucat jocu asta sau nu?e total aiurea sa venitzi si sa spunetzi ca e de 3 lei fara sa specificatzi de ce.

Deci pe langa nfsu e de 10 ori mai bun fara doar si poate si am sa si spun de ce:

Grafica e mai buna adica masinile arata mai bine ca in nfsu care de altfel erau cartoon like fatza de astea din juiced care mai seamana cu astea din realitate,nivelele nu mai sunt asa de stresante si pline de culori ca in nfsu,nu sunt cine stie ce detaliate dar intresante din pct. de vedere al gameplay'ului si in nici un caz stresante.

Fizica e cea ce nfsu ar fi trebuit sa fie,am jucat doar pe arcade ca asa e in demo si mi s-a parut mult mai realist ca in nfsu si chiar combinatzia perfecta intre realism si arcade si era doar modul arcade daca in versiunea finala banuiesc ca v-a fi si un mod realist e deja perfect.

Are damage,nu mai are rost sa spun ca nfsu nu are,si e chiar bine facut din pct. de vedere al graficii de fapt chiar m-a impresionat,in demo era decat modul arcade si banuiesc ca si damage'ul era afectat,si de aia ma gandesc ca masina doar se strica fara sa afecteze handling'u.Acum sa zic si partea proasta ,oricum as fi lovit masina imi zicea ca s-a stricat neonu dar ma gandesc ca mai mult ca sigur bug'u asta v-a fi reparat pana la versiunea finala.

Engin'u jocului e foarte bun,absolut nici o agatzatura totul la maxim fsa maxim(setat din joc),in schimb in nfsu chiar si pe un radeon 9800 pro nu era un joc fluent daca mai puneam si fsa....,ce sa mai vorbesc de posesorii de placi grafice mai slabe un adevarat chin ca sa nu mai zic ca,cu grafica scazuta arata ca un joc de prin 2000 a da si uitam un lucru inportant,din cauza graficii in jocurile online aveai de pierdut(in caz ca tzi se agatza des si mergea sub 30 fps)si aveai mult de castigat daca itzi mergea fluent la 40 fps.

Ai'u e cam slabutz ori incearca sa imite un jucator incepator tzinand cont ca e doar demo putem spera ca pana in versiunea finala se vor repara multe oricum si asa era ok,se intampla rar ca un jucator controlat de ai sa iasa in decor fara nici un motiv

La ce era intresant nfsu era customizare masini si la modurile de joc,dar cel putzin la customizare v-a fi la fel de bun sau poate mai bun ca nfsu(are niste filmuletze incluse in demo in care arata cum se poate customiza masina),la moduri de joc ramane de vazut.

De mp nu se poate spune prea mult de fapt deloc,oricum garantez ca v-a fi mult mai bun ca nfsu pt. ca nu vor fi probleme asa mari legate de sincronizari si acum apare si o tactica de joc,mai pui si frana una alta.

In concluzie JUICED e cea ce NFSU ar fi trebuit sa fie si daca NFSU a avut atatzia fani cu toate ca era o porcarie si a mai si ajuns in WCG,JUICED....
    I shall not fear death when it finally greets me.

Registered User maxescu's Avatar
    NFSU a ajuns acolo pentru ca e EA in spate
    Cruising in Azeroth since 2004.

Logic ca l-am jucat
    Tot un jeg e. Ceea ce e si NFS de altfel
    Last edited by Mr. Shrek; 11-06-2004 at 17:18.

Registered User felix's Avatar
    NFS e cel mai prost joc posibil . Dupa 5 minute de jucat underground te duci sa-ti pui ochelari. Colin rulez
    Guitar stuff: Epiphone Les Paul Ultra lefthand sunburst (with Gibson Alnico pick-ups) | Epiphone Les Paul Custom LH (with EMG-HZ pick-ups) | Yamaha 421DL LH | Johnson JG 624CEN | 70's Doublesix | Rocktron Gainiac | Boss GT8 | Ibanez MS10 | Jim Dunlop GCB95 Wah | Cheri CB50 amp | GHS strings
    Computer: AMD A64 3200+ | MSI K8N Neo 4-F | 1GB DDR333 | Radeon AX1600Pro | Maxtor 80GB | WD 40GB | Seagate 160GB | Leadtek Winfast Expert | Sony CRX230 | LG DVDWr | SB Live 5.1 | Samsung 913N | Antec 3000B

Marca Inregistrata Sandman's Avatar
    Am jucat demo-ul, destul de aiurea, mult mai aiurea decat NFSU.
    The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

Registered User Viracocha's Avatar
    Trecand peste impresiile (pozitive sau nu) asupra NFSU-ului, jocul este o clona nesimtita. Ca joc efectiv, este penibil, imho. Imi aduce aminte de NFS1, in care mergeam printr-un tub (reprezentat de sosea), iar "peretii" tubului erau pictati in asa fel incat sa dea impresia de vreun oarecare peisaj.
    Underground a fost un joc bestial. Furaciunea asta nu i se ridica nici pana la glezne.

Registered User
    Nu e chiar asa,in primu rand nfsu e o clona etc.,nu mai zic eu dupa ce,va las pe voi sa va ganditzi,oricum atata timp cat e cu masini preparate care arata bine se conduc bine,ca sa nu mai zic ca e un joc cursiv,fara incetiniri mai are si mp e ok.

Daca nu suntetzi fani ai jocurilor cu masini mai bine nu mai postatzi asa aiurea,sau daca suntetzi si vretzi sa spunetzi ceva explicatzi-va,e usor sa vi sa spui "e naspa,nfsu e beton asta-i vai capu lui" etc. fara sa datzi o explicatzie ceva.

Inca unu "imi aduce mainte de nfs1",de ce?,ca e cu masini

Oricum analizat de mine ,unu care a jucat mai tot ce se numeste jocuri cu masini,din ce am vazut din demo e clar mai bun ca nfsu am si explicat mai sus de ce,sa speram ca modurile de joc si mp vor fi pe masura.

PA

Cine a zis ca NFSU e beton? Si ala sucks la greu, arcade de 2 lei pentru aia care vor sa conduca "cu manta" ca e naspa domle cu damage.
    Si asta e o amarastenie de joc, cu o amarastenie de fizica, grafica idem, opnentii sunt retarzi, etc, etc.

Nu sh ce sa zic... astept sa apara jocul si dup-aia mai vedem.
    The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

Demo-u' este leaked, aflat in faza alpha, cel mult beta.

Eu sper ca (cel putin) sa nu fie chestia de care zicea Viracocha, aia cu tubul, e extrem de penibila. L-am jucat pe un sistem mult mai performant decat il jucam prima data si grafica e acceptabila, feelingu' de viteza nu prea exista... bleah...

Quote Originally Posted by Sandman
    feelingu' de viteza nu prea exista... bleah...
    Desigur dupa ce joci NFSU unde iei curbe de 90 grd cu sapte mii trei sute cinzeci si patru virgula doi kmph si formula 1 ti se pare trotineta.
    Jocul are alte lipsuri mai importante, in principal la capitolul fizica.

Just my evil 2 cents.

Ba chestia aia cu tunelul e acolo, si logic ca asa va ramane, e parte a engineului la urma urmei
    Ma simt ca la Test Drive 4

Bai deci eu incercam sa gasesc niste plusuri la demo-ul asta, da' pe masura ce scriam am realizat ca nu prea am ce sa gasesc la el

Registered User
    Da intradevar esti foarte limitat la sosea cu toate ca in anumite portziuni predefinite potzi sa iesi si pe trotuar,oricum tzinand cont ca nu e nici macar beta s-ar putea remedia lucrul asta cu toate ca nu ar trebui sa ajungi pe acolo,nu e carmagedon asa ca...

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post
Page 1 of 5 1234 ... LastLast