![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Acu am terminat si eu tutorialul la el (mai am testu final care e destul de dificil) si trebuie neaparat jucat pentru fanii simulatoarelor auto. E poate primul simulator adevarat de raliuri, sunt chiar foarte impresionat de cum se comporta masina. Pentru prima oara cand am pus mana pe un joc cu masini vad ca se aplica ce stiu din realitate. Superb. Damage-ul super realist, daca te busesti de un copac la 30 la ora la revedere cursa. La viteze mai mari se face pulbere, iar daca te dai peste cap cu masina sar usi, roti piese de la motor sau motorul cu totul. Bineinteles din cauza ca e asa realist e extrem de dificil. Exista totusi si modul arcade cu damage redus sau de loc pentru cei cu mai putina rabdare sau experienta in astfel de jocuri. Grafica e si ea mult peste Collin, si mai ales peisajele. Nu mai ai senzatia aia ciudata ca mergi printr-un tunel.
__________________ There is no place like 127.0.0.1 Last edited by Wiggins; 04-09-2004 at 18:10.. Reason: am uitat un d in titlu :) | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Viracocha sa joci simulatoare auto fara volan e acelasi lucru cu a juca CS fara mouse, sa mergi cu wsad, sa tintesti cu sagetile si sa tragi cu Ctrl. Cand se incarca hartile apar tips-uri pe ecran, si unul dintre ele spune ceva de genul: "Daca va busititi prea des insemna ca incercati sa mergeti prea tare". Asta nu e NFSU si ideea nu e sa prinzi 300 la ora, ci sa scoti cel mai bun timp de care esti tu capabil conducand safe. Evident acest timp se va inbunatatii in continuu. Si oricum daca nu faceti un traseu de destule ori incat sa-l stiti pe din afara nu aveti nici o sansa. Eu prima oara cand joc o harta conduc ca in realitate, adica foarte prudent, fara derapaje, frane de mana sau alte jumbujlucuri.
__________________ There is no place like 127.0.0.1 | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Cum e cu senzatia de viteza? Am vazut intr'un trailer ca masina se misca la fel ca un melc. Sau mai incet. Era incredibil de inexistenta senzatia de viteza, ziceai ca are 30 maxim 40 la ora si vitezometrul arata mult peste 100. Inca nu l'am jucat dar salivez cand ii aud pe unii zicand cat de dur e cu damage'ul ![]() Controlul e acceptabil pe taste? Ca eu n'am volan, dar Colin se juca perfect si cu tastele (da, da, stiu ca e altceva sa ai volan )
__________________ Nobody knows the trouble I've seen. But it can be arranged. | |||
|
| | #9 (permalink) | |||
| Quote:
Quote:
Quote:
__________________ There is no place like 127.0.0.1 | ||||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
M-am jucat toata ziua, si am inceput sa-l prind pe taste. Termin la 20 de secunde in spatele liderului, dar termin. Cea mai tare faza din tot jocul de pana acum a fost cand, jucand pe realistic, am luat la viteza mica un pom, s-a auzit un fass, apoi zgomotul care orice sofer care a avut radiatorul spart il cunoaste. La revedere cursa. Am ramas tampit. Acum o intrebare. Inca nu m-am apucat de campionat, doar quick rally. Am observat insa ca te baga intr-o zi de campionat, care are mai multe stagii. Am completat 2, si nu imi arata nici timpul in care le-am facut, plus nici un fel de indicatie conform careia am terminat stagiul respectiv. Dupa ce le termini pe toate 5 si treci in ziua a doua de campionat se updateaza timpii, sau cum ? Intrebarea numarul doi. Bai, daca cine stie niste setarii pentru masina pe sistemul asta complet dement din care nu inteleg nimic, i-as fi recunoscator daca le-ar baga aici. Referitor la senzatia de viteza, io il joc incar, fara bord, deoarece altfel nu am cum, si e suficient de rapid. Camerele cu bord nu le pot folosi, deoarece ma scoate din minti opacitatea parbrizului, iar camera externa mi se pare prea jos amplasata. Nu mai vad traseul. Besides, daca incar am cam 80 de fps-uri in 1280, din afara am aproximativ 15. In readme zice ceva de un bug de Ati. Whatever. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
[edited ]Nu ma refer la NFS, nu'mi da exemple din astea, poate n'ai observat dar si Colin are pusa la punct senzatia de viteza. Iar controlul din Colin pe taste dupa tine e execrabil? Stii intelesul cuvantului "acceptabil"? Geez.
__________________ Nobody knows the trouble I've seen. But it can be arranged. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
__________________ There is no place like 127.0.0.1 | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Max, Colin 4 este perfect controlabil din taste. Eu unu' le redefinesc pentru a avea acceleratia intr-un colt al tastaturii (Q), iar directiile si frana le pun pe numpad, si il joc pe taste de n-am aer. Singurul dezavantaj fata de cursoare este ca ambele maini ocupate si nu mai pot fuma in timp ce ma joc | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Vorbind cu peretii: Colin se scrie cu un singur l
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Ok, o fi simulator pentru masochisti, da-mi place la nebunie ![]() Senzatie de viteza e destula zic eu, ca grafica e foarte bine, partea de damage e absolut criminala, am patit aceasi faza ca Viracocha cu luatu unu-i copac la 30km/h si am ramas tampit Tocmai am ajuns la ultima cursa de la Rally School, tre' sa vad cum ii dau de cap. P.S: daca vi se intampla sa va iasa din joc in Rally School, cre' ca am gasit solutia: cand tre' sa apasati enter sa dati continue, apasati enter foarte repede. Stiu ca suna stupid da' se pare ca merge la mine
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Desi credeam ca se poate juca fara volna, e criminal de greu asa, pe taste. Dar e un joc excelent, chiar aveam nevoie de asa ceva, un joc la care sa joc mai mult de 10 minute. Rally School ma seaca la culme, desi in curse ma descurc onorabil ( pt ca e joc care are nevoie de experienta cu el ), aici ma seaca cerintele lor. In fine....jocul e bun si gata
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Viracocha, traseele nu sunt lungi, dimpotriva, sunt scurte. Te-ai uitat vreodata la WRC? (din pacate vroiau sa bage in joc si un traseu de 27KM dar au renuntat momentan, desi e posibil sa-l bage intr-un patch) Si ce anume ai vrea sa se intample cand te busesti la sfarsitul cursei? Sa-ti dea splash bonus? Cred ca-ti scapa ideea de simulator. Si exista optiunea de a pune damage-ul pe off, desi nu se impaca cu ideea de a fi centaur. Vad ca deja vrei sa umbli la setup-ul masinii, care e by default foarte stabil. Sa inteleg ca deja stapanesti jocul, sau pur si simplu cauti o optiune de 'turbo' sau ceva similar? Si inca ceva, nu cumva ai scris la un moment dat ceva review-uri in presa de 'specialitate' de la noi? Ca stilul tau de heirupism si numele imi par cunoscute. Wiggins, tu parca aveai Thrustmaster Enzo? Ai reusit sa faci FF-ul sa colaboreze cu RBR? Pentru cine nu obtine destul fps, se pare ca doua setari din RichardBurnsRally.ini ajuta: WaitRetrace = false, UseTripleScreenBuffers = true | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |