![]() |
| | #41 (permalink) | ||
|
si ultima so..acu e ceva mai bine.....e posibil sa fi fost pe high performance in drivere...am pus high quality, rez este 1600x1200x32 cu totul high (fara triple buffering) si Viracocha, pe parcursul traseului cu zapada aveam in jur de 45fps (cu fraps). Initial rulasem si in 1024*768 si repet....e posibil sa fi fost high performance in drivere in loc de high quality. Oricum ar fi......e sub xpand clar.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #42 (permalink) | ||
|
Grafica din Xpand e misto dpdv tehnic, nu stiu cum sa ma exprim, ar fi buna de inscris la un concurs de photoshop, da e mult prea impopotonata. E boala NFSU, tot straluceste de-ti ia ochii, tabla e parca oglinda (nu stiu daca ati vazut o masina de raliu in viata voastra, are vopseaua matuita de la alergatul pe drumuri nasoale, nu sclipeste ca la exepozitii auto). Si tot peisajul s-ar potrivi de minune la un adventure fantasy. Parca conduci prin wonderland. De Colin n-are rost sa discutam. Ala e patetic. Una peste alta RBR n-are grafica care sa impresioneze, dar nici nu prea se simte nevoia. In orice caz oribila nu e, se poate spune ca e mediocra. Jocul oricum da clasa oricarui raliu de pana acum, poate in afara de Rally Championship 2000 care statea mult mai bine la capitolul damage (evident nu vizual). RBR m-a dezamagit cand am observat ca masina nu se uzeaza de loc in timpul curselor, efectiv daca nu te busesti de loc nu trebuie sa repari nimic intre curse, ceea ce nu prea e real. In afara de asta in ciuda faptului ca nu prea am fost finut cu cutia de viteze (aka am bagat frane de motor la modul cel mai sadic) nu a patit nimic. O sa incerc sa o frec mai mult, poate se strica, si o sa incerc si sa tin motorul in jde mii de ture mult timp sa vad daca pateste ceva. In Rally Championship 2000 se belea la greu o masina dupa un traseu dur (suspensii frane chestii), si daca nu erai atent beleai cutia si incingeai motorul instant.
__________________ There is no place like 127.0.0.1 | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
|
Niciodata grafica nu a fost motivul principal pentru care am jucat un joc. Asa ca RBR pentru mine e bestial, chiar daca are o grafica mediocra in comparatie cu alte jocuri.
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
|
Idea nu era ca grafica e acolo doar asa de fenta. Imagineaza-ti ca joci din masina si iti intra soarele in ochi sau ceva straluceste pe traseu si te orbeste ptr o secunda sau ai efect de lens flare. Astea conteaza. Toate chestiile astea aduc un plus de realism. Apoi, chiar am spus mai sus. E si normal sa fie prafuita masina dupa un traseu, dar la inceput ar trebui sa straluceasca (de bucurie ). Eu cred ca o reproducere cat mai exacta (dpdv vizual) al unui traseu ar insemna ffff mult ptr realismul unui simulator. La fel si cu sunetele. Apai, d'aia e simulator. Ca sa exprime realitatea intr-un univers virtual. or maybe not?
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2000 Location: UNKNOWN |
Mie unu imi place foarte mult si XPAND RALLY care intradevar nu e asa de realist dar grafica si interactiunea cu mediul(absolut tot din joc este supus legilor fizicii),ca sa nu mai vorbesc de modurile mp sunt de nota 10,nu vad de ce ar fi prea aglomerata imaginea,XPAND chiar itzi creaza impresia ca esti acolo. Masina arata foarte bine si intradevar la inceputul curseri straluceste la fel ca orice masina din WRC sau chiar din campionatul natzional,dar dupa ce incepi cursa se schimba lucrurile,se prafuieste,daca se zgarie sa duce vopseaua,se indoaie tabla,cad bucatzi din masina,iar la sfarsit cursei cat de atent ai fi fost nu prea mai straluceste .
__________________ I shall not fear death when it finally greets me. | ||
|
| | #47 (permalink) | ||
| IQz3r0 deja vad ca incepi sa dezvolti idei fixe. 1. O masina de raliu NU straluceste nici la inceputul traseului, pentru ca are vopseaua matuita (as in zgariata, nu prafuita, jeez!) de la drumurile nasoale. Si nu vopseste nimeni masina intre curse ok? Pe de alta parte felul cum arata masina NU influenteaza un simulator de raliuri in nici un fel, pentru ca joci din cabina sau in cel mai rau caz bumper-view. 2. Da, un simulator ar trebui sa reproduca realitatea, dar de lipsa fizicii realiste nu se plange nimeni, toata lumea se uita la grafica. Si oricum Xpand NU are o grafica realista. Dintre un rally game cu grafica mediocra si fizica miscarii masinii realista si un joc cu grafica misto si realista (care insa nu exista in momentul actual) si masina care se controleaza ca o nava spatiala sau avion de vanatoare il aleg pe primul. Te-am inteles cu totii, era loc de mai bine la capitolul grafic, insa cum nici unul din competitorii lui (Xpand si Colin) nu se descurca mai bine la acest capitol RBR ramane rege.
|
| | #49 (permalink) | ||
|
Mda, referitor la damage-ul provenit din uzura si condus aiurea tin sa va anunt ca lipseste cu desavarsire. Am incercat sa frec cutia aia in toate modurile posibile. Am bagat marsalier la 150 la ora, am tinut-o intr-a 1a jde mii de kilometrii turata la maxim, etc. Nici o problema, nici cutie stricata, nici motor incins, nimic. De asemenea poti sa sari cate hopuri vrei tu, suspensiile sunt indistructibile.
|
| | #50 (permalink) | ||
| Quote:
Esti sigur ca esti pe damage realist? | |||
|
| | #51 (permalink) | ||
| Quote:
PS citeste mai bine...am spus la inceput, nu intre trasee (ref la vopsea).
|
| | #53 (permalink) | ||
|
k....in max 2 ore aveti pozele (sunt la serviciu acu)
|
| | #54 (permalink) | ||
|
ma seaca 2 lucruri lucru ( cel putin la mine asa s-a intamplat ) Din punct de vedere grafic - griblura straluceste ( vezi si pozele lui IQZERO ) Din punct de vedere al engine-ului - frana e pusa la misto ( adica 80 KM/h -> brake -> opreste in 10 metrii - da ce e aia nene dacie - trebuia sa ma scoata prin parbriz la viteza aia si sa intepeneasca masina in 1 metru - e posibil sa gresesc - ma corectati voi daca aberez. Alta chestie enervanta ( de care uitasem ) viteza 2-a, 30-40 KM/h - curba de 90 masina iese in decor ( pe asfalt ) lol ABERANT !!! Mie mi se pare ca la viteze mici masina joaca ca pe gheata. Am facut un mic test -- am jucat RBR ~ 3 zile ( medie 3-4 ore pe zi ) si apoi am jucat colin 4 .. tin sa spun ca m-a invatat sa joc respectiv dupa primul campionat pe advanced - am terminat toate stagiile cu ~ 30 sec ( pe fiecare stagiu ) inaintea oponentilor si fara sa distrug masina DELOC !!! in schimb in primul stadiu bonus am esuat lamentabil datorita stilului de condus simulate pe care l-am adoptat se simtea nevoia de condus ARCADE - fara sa te gandesti prea mult la ce se poate intampla cu masina.
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
| | #55 (permalink) | ||
| Quote:
PS Sa-ti explic cu vopseaua ca vad ca n-ai inteles. O masina care ruleaza preponderent pe drumuri "de tara" are vopseaua matuita (zgariata). Deci ea nu are cum sa straluceasca. Si la polish nu ies chiar orice zgarieturi. Deci nici la inceputul unei curse o masina de raliu nu are cu sa straluceasca daca nu e proaspat vopsita. So go figure...
|
| | #56 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
|
| | #57 (permalink) | ||
|
ceatza
|
| | #58 (permalink) | ||
|
soare
|
| | #59 (permalink) | ||
|
altele.....imaginile vb de la sine...mai sustii ca RBR e rege? (1600x1200 cu totul la max fara AA) edit: hmm....tu ce intelegi cand spui asta? "era loc de mai bine la capitolul grafic, insa cum nici unul din competitorii lui (Xpand si Colin) nu se descurca mai bine la acest capitol RBR ramane rege." Oriunde ai pune virgula, inaintea lui la sau inaintea lui RBR, tot aia se intelege. Nu o mai da acu la intors ca nu tine. PS Ai un stil cam acid de a raspunde si asta nu prea da bine....cool down a bit dude!
|
| | #60 (permalink) | ||
|
Wiggins , ai jucat cu damage-ul pe realistic sau pe safe? ai scos protectia cutiei de viteze de la options din gear? IQz3r0 , daca ai scoate efectele alea de post din xpand nu ar mai arata la fel ce-i drept ca sunt unele trasee din rbr care arata mai slabut , dar per total (ma refer la imaginea per ansamblu ) arata foarte realist, mult mai realist ca xpand .. sa nu mai vorbim de miscarea masinii la fel o sa fie criticat si GTR-ul care foloseste un engine destul de vechi, ca nu are nu stiu ce glow ca in TRD sau mai stiu eu ce joc , insa simularea este top notch | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |