Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Racing

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 11-09-2004, 14:01   #101 (permalink)
Nothing Else Matters

OClaudiu's Avatar

Spuneti-mi si mie daca jocul asta se misca la mine cat de cat pe un XP 1600 cu GF2 Ti si 512 Ram. Va multumesc.

OClaudiu is offline    Reply With Quote
Old 11-09-2004, 14:10   #102 (permalink)
Registered User

h0stile's Avatar

am acas un duron la 800mhz/192mb si gef2ti......i'll give it a try today si iti spun.
I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think

h0stile is offline    Reply With Quote
Old 11-09-2004, 18:28   #103 (permalink)
Registered User

ndoz's Avatar

nu se misca, din cate stiu trebuie sa ai placa video care sa suporte pixel shaders

ndoz is offline    Reply With Quote
Old 11-09-2004, 21:39   #104 (permalink)
Nothing Else Matters

OClaudiu's Avatar

Pana la urma jocul ar putea rula sau nu pe configuratia mea. Apropo, si cam cat de bine ? Ca CM4 merge de rupe pe sistemul meu pe 1024x768 si sper ca si asta sa ruleze cat de cat.

Old 12-09-2004, 00:10   #105 (permalink)
Registered User

h0stile's Avatar

bogrado - pe gef2 ti da aceiasi eroare ca si la tine (probabil ca si pe gef4mx da la fel)

OClaudiu - sigur nu iti merge jocul. M-am uitat si in readme si scrie minim placa video cu 64MB si care sa suporte pixel shaders (deci gef3/gef4ti in sus, gef2 si gef4mx sunt excluse). In concluzie, tre sa faci un upgrade la placa video daca vrei sa joci RBR.
I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think

Old 12-09-2004, 01:26   #106 (permalink)
Nothing Else Matters

OClaudiu's Avatar

Ce pacat, chiar imi facusem ceva sperante . Oricum, asta e, ma intorc la CMR4. Multumesc pentru raspuns IQz3r0. Cand am sa strang si eu cativa banuti, imi iau cu prima ocazie Radeon 9600 Pro. Dar pana atunci, ma multumesc cu CMR4 care si asta e foarte misto realizat.

Old 12-09-2004, 15:57   #107 (permalink)
Registered User

Da l-am jucat si eu,cel mai realist de pana acuma fara doar si poate cu toate ca se putea si mai bine,s-a cam exagerat cu derapajul si parca nu prea are greutate masina,sa fim seriosi acum,eu am carnet de 4 si am mers cu masina foarte tare,chiar am facut un mic accident adica am intrat intr-o curba prea tare si am iesit in decor(mi s-a intamplat chiar vara asta la inceputul lui august),noroc cu niste tufe,masina a scapat doar zgariata.

Grafica e medie dar nici nu e nevoie de mai mult pana la urma la vitezele alea,un minus ar fi interactiunea cu mediul,totul este rock solid,iar daca iesi in decor grafica itzi creaza impresia unui joc neterminat sau foarte vechi.

Alt lucru suparator,asta din pct. meu de vedere e ca la replay'uri rotzile din fatza stau perfect drepte adica nu vezi miscarile stanga dreapta,in timpul jocului am vazut ca se misca,m-am uitat prin optziuni si n-am vazut nimic referitor la asta,in schimb in replay'urile de la rally school in care te invatza cum sa parcurgi un anumit test rotzile se misca?!?!?

BAD-GUY is offline    Reply With Quote
Old 12-09-2004, 16:38   #108 (permalink)
Gameaholic

Wiggins's Avatar

In ceea ce priveste derapajele in curba exista 2 posibilitati:
- faceti un powerslide, caz in care intrati voit in derapaj inainte de curba, iar in momentul in care ajungeti la curba orientati rotile invers.
-luati piciorul de pe acceleratie cand incepe curba si incepeti sa accelerati din nou usor dupa ce treceti de jumatatea ei.

Problema e ca Subaru WRC nu e Daciuta cu care suntem majoritatea obisnuiti. Nu e chiar asa usor de stapanit un bolid de 300 CP. Si nici nu are traction control. Trebuie avut grija cu acceleratia. Nu tine sa-i dai asa oricand talpa.

Evident ca e inca departe de realitate, si are destule minusuri. Insa e un pas destul de mare si notabil pentru simulatoarele de raliuri.

Wiggins is offline    Reply With Quote
Old 12-09-2004, 17:37   #109 (permalink)
Registered User

bogrado's Avatar

Quote:
Originally Posted by IQz3r0
bogrado - pe gef2 ti da aceiasi eroare ca si la tine (probabil ca si pe gef4mx da la fel)
Eu am Radeon 9600, cu ultimele drivere

Mor ca nu pot juca jocul.

Poate cu nishte drivere mai vechi...

bogrado is offline    Send Message via Google Talk to bogrado Reply With Quote
Old 12-09-2004, 22:03   #110 (permalink)
Registered User

h0stile's Avatar

ai un setup in directorul jocului......pune si tu grafica pe low si eventual da disable la EAX (daca e cazul).....reinstaleaza driverele, pune AA si AF pe application preference si reinstaleaza si dx 9.0c

Old 12-09-2004, 23:26   #111 (permalink)
Registered User

Nu era dacie,era ceva care avea de 2 ori si un pic mai multzi cai putere,da in fine.

Chiar ma enerveaza faza cu replay'urile imi strica toata placerea sa ma uit la ele,si pt. mine e o placere .

BAD-GUY is offline    Reply With Quote
Old 13-09-2004, 00:16   #112 (permalink)
Registered User

bogrado's Avatar

Quote:
Originally Posted by IQz3r0
ai un setup in directorul jocului......pune si tu grafica pe low si eventual da disable la EAX (daca e cazul).....reinstaleaza driverele, pune AA si AF pe application preference si reinstaleaza si dx 9.0c
Am incercat toate smecheriile dar degeaba.
La cerintele minime ale jocului spune ca vrea minim cpu cu 1.6Ghz.
Eu am Athlon T-bird 950Mhz.O fii de la asta ?

A rulat cineva jocul pe un CPU < decat 1.6 Ghz ?

Edit: M-am mai gandit la o posibilitate:
Jocul l-am instalat din varianta DVD (un iso de 1.4 GB) de pe hdd.
Poate sa nu mearga daca nu detecteaza o unitate DVD? (nu am DVD)

Old 13-09-2004, 00:50   #113 (permalink)
Registered User

stunn's Avatar

De doua ori mai mult decat Dacia e jumate dintr-o masina de raliu. Daca iei in calcul doar 300HP pe 1200kg, 4WD, diferential activ, cauciucuri si suspensii, cred ca nu e de mirare ca nu se comporta la fel. Faza cu rotile din replay e cam naspa, dar se pare ca va fi fixata in patch.

stunn is offline    Reply With Quote
Old 13-09-2004, 01:01   #114 (permalink)
Registered User

stunn's Avatar

bogrado, singura chestie nasoala din cauza CPU-ului va fi ca vei pierde framerate la viteze mari si in anumite conditii CPU intensive. De la DVD nu e, si eu am instalat acelasi ISO si nu am DVD-ROM. Eventual mai poti incerca sa schimbi RunIntro pe false in RichardBurnsRally.ini. Daca nu merge, vezi ca pe forumul BHMS sunt cateva topic-uri dedicate posibilelor probleme.

stunn is offline    Reply With Quote
Old 13-09-2004, 02:26   #115 (permalink)
Registered User

Viracocha's Avatar

Pe XP la 2200Mhz, 9800Pro si 1024 ram jocul "pierde" frameuri pe trasee foarte rapide, mai ales in zonele in care iei curbe cu viteze mari si apoi redresezi brusc, cum ar fi cateva trasee din raliul Frantei, care m-au exasperat din cauza asta. Pur si simplu sare peste cateva frameuri de animatie, si asta in conditiile in care fps-ul este pe la 70, iar in momentele alea scade pentru o jumatate de secunda la 15, apoi sare la loc. Enervant. Daca iau curba mai "gentil", cu derapaj controlat, elegant, fara sa fie nevoie sa bruschez masina, totul e ok. Pe raliul frantei insa nu prea am reusit sa fac asa ceva.

Viracocha is offline    Reply With Quote
Old 13-09-2004, 09:56   #116 (permalink)
Registered User

bogrado's Avatar

Quote:
Originally Posted by stunn
bogrado, singura chestie nasoala din cauza CPU-ului va fi ca vei pierde framerate la viteze mari si in anumite conditii CPU intensive. De la DVD nu e, si eu am instalat acelasi ISO si nu am DVD-ROM. Eventual mai poti incerca sa schimbi RunIntro pe false in RichardBurnsRally.ini. Daca nu merge, vezi ca pe forumul BHMS sunt cateva topic-uri dedicate posibilelor probleme.
Am citit posturile de pe BHMS si nu sunt singurul cu aceasta problema.
Se pare ca numitorul comun al problemei este VIA KT133 si KT133A.
O sa incerca cu ultimele drivere de VIA.

Mai are cineva chipsetul asta si a mers jocul cu el ?

Old 13-09-2004, 10:16   #117 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

La mine merge OK pe kt133a
XP 1600+ si FX 5900xt

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 13-09-2004, 10:24   #118 (permalink)
Registered User

bogrado's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mr. Shrek
La mine merge OK pe kt133a
XP 1600+ si FX 5900xt

Nu mai inteleg nimic !

Old 13-09-2004, 16:22   #119 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Si la IQ si la tine aveti proace din generatia thubderbird/spitfire, au mai fost jocuri care mergeau pe AthlonXP ( Palomino ) si nu mergeau pe Athlon ( Thunderbird )

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 13-09-2004, 18:02   #120 (permalink)
Registered User

bogrado's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mr. Shrek
Si la IQ si la tine aveti proace din generatia thubderbird/spitfire, au mai fost jocuri care mergeau pe AthlonXP ( Palomino ) si nu mergeau pe Athlon ( Thunderbird )
Mda... sa reluam :

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Racing

Thread Tools

Posting Rules