![]() |
| | #61 (permalink) | ||
|
Referitor la intrebarea ta, da asa este si wariorii folosesc mana pentru diferite atacuri mele. Dar pentru toate clasele pe langa Mana Bar mai exista Divine Power Bar-> puncte ce se aduna si apoi cresc pe levele ( prin folosirea "chain skilurilor" ?) si pot fi folosite pentru vraji foarte puternice, dar si pentru alte activitati de crafting spre exemplu pentru a mari sansa de obtinere a unor iteme foarte bune. Sistemul de combat insa nu este plictisitor absolut deloc datorita sistemului de "chain" skills. Ce inseamna asta practic : pentru fiecare spell principal exista mai multe speluri secundare ce pot fi folosite. Dupa ce castezi vraja A pentru o perioada scurta de timp poti sa alegi intre vrajile secundare B si C spre exemplu -> combinatie ce va spori considerabil damageul principal al primei vraji castate. Este primul joc unde nu este plictisitor deloc combatul deoarece totul e facu astfel incat niciodata nu tastezi aceasi combinatie de butoane (exemplu negativ al altor jocuri tastele 1-2-3 si dinou 1-2-3 samd) si conjunctural mereu vei tasta cu totul altceva in functie de adversar si de momentul in lupta. Spre levelul maxim ai atatea combinatii de taste, specializari pe anumite skiluri dupa preferinte, specializari pe anumite "chainuri" complexe, etc incat creaza o multitudine de combinatii. In Aion nu exista Talent Tree precum in alte jocuri, ceea ce nu este rau deoarece este inlocuit cu un sistem foarte complex al acestor Chain Skills + Stigma skills. Sper sa fii fost destul de coerent in explicatii, desi nici eu nu cunosc in toate detaliile tot acest sistem de combat foarte complex dupa cum am mai spus | |||
|
| | #62 (permalink) | ||
|
in completare la ce a zis ammy toate clasele de mele au skiluri care necesita mana DAR si skiluri care nu necesita nimic , primele parti din chainuri de obicei sunt mana free si semi spamabile ( au cooldown). in caz ca ramai totusi fara mana sa ai cu ce da , dar in pvp nu prea apuci sa ramai fara mana ori mori ori bati ori adversari isi dau seama de puterea lor si se retrag
__________________ bleah | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
|
Mda, o chinezarie in Europa... Cred ca am avut asteptari prea mari(ah, pardon, asteptari). In afara de grafica si 2-3 chestii amuzante, nimic, absolut nimic! Pierdere totala de timp si bani. Unde-s jocurile de alta data ?
__________________ power is nothing without ctrl | |||
|
| | #66 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #67 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2009 Location: germany |
'Problema' lui Aion , este , la fel ca si problema celorlalte mmo-uri de genul asta , ca intra in segmentul de playeri al lui WOW ... Jocul celor de la Blizz , nu stiu daca il pot numi mai 'bun' , sau sa spun de Aion ca e un joc nereusit , dar un lucru e sigur , WOW e mult mai avansat (datorita celor 4-5 ani de la lansare) , e mult mai bine pus la punct,e finisat . Celor de la Aion le era clar ca majoritatea jucatorilor vor veni de la WOW , deci tot timpul va fii in umbra acestuia , pentru foarte multi . Ahh, si se mai simte si un pic de lag , la spells , cand te lupti , trebuie luate masuri in privinta asta , caci in pvp, e inadmisibil. Sunt lvl 32 , vreau sa ating lvl 50 , dar daca voi ramane la Aion...nu stiu . | ||
|
| | #68 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Oricum, chestia cu venitul e total irelevanta. DA, stilul de joc al asiaticilor, este foare inapoiat. Bots like, wtf ? Ce ma deranjaza la modul extrem: *PvP-ul nu e deloc organizat. Mai ales in arena, unde-i FFA, intra 500 de players odata si fiecare omoara pe cine apuca sau pe cine poate *Orice rahat costa DP sau e pe baza de stigma. CD mareeee cat China. Dupa ce ca am 2 skills mari si late, CD 10 min. ah, com'on /lame *Foarte multi boti ! la propiu, cat si la figurat. *Bugs grupa mare, traduceri gresite, iar unele skills nu fac ce scrie in descriere. Spre ex : Iron Skin, la Fear/ Sleep sau Clap Wings (cum s'o numi) e degeaba . Pots idem. *Nu exista support tehnic/ GM. Ma ameninta un player cu reportul! Cui ? *tone de Grind/Farm, unele questuri sunt interminabile si incredibil de proaste. Ce ma bucura: *Majoritatea oamenilor din guild. *Unele momente hazlii/ animatii (vezi Steel Rake, Npc-ul beat din Heiron, Poppy, Tutty, Lightning Tuka, duel transformat in ciuperca, etc) *Atacul surpriza (mersul prin rift) = priceless. :X PS: in jocul asta nu exista tank ![]() Va urma...
__________________ power is nothing without ctrl Last edited by AcidChaoS_1; 02-11-2009 at 21:08.. | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
| Aion Grind Planner - aiondatabase.com Nu stiu cat de corect e dar... De la lev 45 in sus imi arata un grind de 3500-5000 de mobs / level !!!! 40-45 in jur de 2000-3000 de mobs/level Fucking crazy
__________________ You don't stop playing games because you get older. You get older because you stop playing games. | |||
|
| | #70 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2009 |
aj vrea sa`mi dea si mie cineva un link direct de unde sa`mi comand jocul si sa`mi explice cum vine,adica iti vine direct acasa,sau la sediul postal si de acolo instiintzare ca ai pachet,si plata la livrare cash sau cand il comand prin card? MS anticipat
| ||
|
| | #71 (permalink) | ||
|
Kharon eu unul am luat varianta digitala (vezi linkul de mai jos). Se plateste cu card de debit si primesti un cd-key in mail. Cu acest cd-key activezi accountul de la NCSoft si downloadezi jocul de pe net. NCsoft AION - Standard Edition - Format Digital Sunt convins ca se gasesti si prin magazine in varianta standard edition (adica cu cutie) Dark Manole din 1.5.1 (cam in 2 sapt e live banuiesc) o sa mareasca xp-ul de la q rewards si profesii, din ce am vazut pe forumuri diferenta e semnificativa. | |||
|
| | #79 (permalink) | ||
| Quote:
Care s-ar putea sa fie pe pe sistemu idiot de " cu cat mai mult grind la trash mobs cu atat mai mare shansa de drop la boss".
__________________ You don't stop playing games because you get older. You get older because you stop playing games. | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
sa ma anuntati si pe mine cand mai schimba igdra jocu , foarte frumos diin partea sefului nostru dragsi scump , care atrage atentia la alti ca sunt nu stiu cum si nu stiu ce si el dupa 1 luna o taie in LOTR si lasa tot balta , felicitari , nu inteleg totusi de ce ai tupeu sa iti dai cu parerea avand in vedere ca ai ajuns la ft si te-ai inecat ca tiganu la mal , Bubble zii lu kinky cum e cu SR ca a luat 1 galbena si 3 albastre de acolo . Dezamagit din nou de guilda ro. Azi maine se face disband. Debea astept poate dau si eu de un leader adevarat in alta parte.
__________________ bleah | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |