![]() |
| | #25 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 Location: on the Razor's Edge |
daca intereseaza pe cineva am un pachet ORIGINAL TALKMAN PSP. include microfon, UMD cu soft-ul TALKMAN, carticica. ESTE ABSOLUT NOU si NEFOLOSIT. pret..sa spunem 1 mil. 0742 70 74 61. scuze de offtopic.
__________________ you bleed just to know you're alive.. ASUS&BARTON3200+...xTrEmEz | ||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
Mi-am facut si eu o poza cu cutiile, asa ca amintire. Sper sa adaug in continuare
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
|
Am un Sega Game-Gear , nou noutz , cu tuner la el , toate sunt in cutia originala , neatinse... si un joc cu sah. Am pastrat si un PlayStation 1 , model SCPH 9002 , nou noutz , are chiar si banda adeziva verde ce sigileaza capacul consolei. Initial am zis ca am facut o investitie , acum e doar istorie . Sunt infasurate in carpe si saci , printr-o camara la parinti , ca altfel le-as fi facut o poza . Era sa uit ... Am un PlayStation 1 , o editie speciala , carcasa mare (ca 9002) dar alba , care are incorporat (intern) un dispozitiv de citire a vcd-urilor. Nu-i mai stiu seria , am cautat-o pe net si nu s-a auzit de asa ceva. Cred ca piesa este unicat in Ro , daca stie careva ca este in posesia unui asemenea aparat , il rog sa posteze. | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
Pentru cei care nu s-au avantat sa ia fisierul *.rar crezand ca e vreun virus sau mai stiu eu ce -> link spre youtube colectia mea de console portabile | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2004 Location: bucuresti |
Hey man ...esti frate cu paunionut?Ca am observat ca aveti aceleasi poze (la psp ma refer ) ,jocurile sunt pe aceeasi masa (masa are aceeasi culoare si model )... Daca nu e aceiasi masa si nu sunt aceasi jocuri inseamna ca e doar o mare coincidenta sau poate nu am spirit bun de observatie... Doar de curiozitate am intrebat. PS: marfa colectia pentru cel dintre voi care o are Last edited by cannabis-fire; 17-12-2006 at 09:05.. | ||
|
| | #34 (permalink) | ||
| Quote:
banuiesc ca le vinzi,doar nu le tii la colectie pe toate 6!?
__________________ Aztec Jaguar | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
din pacate nu toate merg ... iar cel galben face parte din seria Play it Loud (deci e de colectie) 2 dintre albe nu merg Deci practic doar 3 sunt functionale -> dintre care 2 le pot folosi pentru a juca jocuri in retea (link play) prin cablu - iar 1 este in stare foarte buna si este cu adevarat de colectie (a fost folosit foarte putin se vede pe respectiva console) Pe scurt - 2 pentru piese - 2 pentru joaca multi - 1 neatins (aproape) - ce galben -> colectie seria Play it Loud (desi are probleme la ecran/ sau panglica) ... ar trebui sa ii schimb ecranul cu unul dintre cele 2 defecte .. dar cand o sa am timp )
| |||
|
| | #39 (permalink) | ||
| Update colectie
Colectia mea a suferit unele modificari si acum de Craciun am avut timp sa ii fac un update. Jocurile s-au imputinat, deoarece am hotarat sa pastrez doar jocurile foarte bune. Astfel, desi cantitatea a scazut, calitatea a crescut considerabil. Mi-am cumparat inca 3 jocuri foarte bune: Killzone Liberation, Locoroco si Def Jam ( 2 dintre ele au fost primite cadou de Craciun ).
__________________ "It is better to die for an idea which will live than to live for an idea which will die" - Stephen Biko | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |