![]() |
| | #44 (permalink) | ||
|
hai ca am bagat si io umila mea colectie de jocuri de consola )) nu se compara cu ale voastre da daca tot e show off time... ma bag si io )edit: nu`s unde trebuie dar daca tot sunt aici si am postat... daca vrea cineva strumfii de snes si da ceva la schimb ar fi ok (jocul e nemtesc dar se poate schimba limba, nu e problema... fiind nemtesc e si pal)
| |||
|
| | #47 (permalink) | ||
|
OMG! N-am cuvinte...
__________________ VAND: Motorola RAZR2 V8 VAND: Sistem Boxe 5.1 iNTEX IT-4800W Tineti salamul pe paine, nu si in playlist... | |||
|
| | #55 (permalink) | ||
| Quote:
lasa ca poate oi mai face tu rost da ceva si disc atuncisory ca am postat aci si facem aditionale pa threadul asta.... deacuma dau private scuzi | |||
|
| | #59 (permalink) | ||
|
Pai te-ai uitat macar la poze ? sau datorita faptului ca sunt asa multe ti se pare ca sunt asa mici incat par PORTABILE ahahahahha (totusi in pozele mele apar 7 console de televizor)Eu personal sunt un fan dedicat al consolelor portabile, deci asta e nu ma poti convinge cu consolele de TV.Ultimele mele achizitii sunt Playstation + jocuri + 3 controlere + cabluri necesare + 2 memory carduri + 4 jocuri (+ inca vreo 10 jocuri pe care le aveam + multitap) Consola Game Gear + alimentator priza + 4 casete Asteptam pozele lui Odin | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
dark_one, nu vrei sa intri putin in tread-ul care l-ai facut tu... [info] Ce jocuri originale de console detinem???? sa vezi acolo lista de jocuri originale... acuma imagineaza-ti ce fotografii or sa apara aici )
__________________ Odin | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |