![]() |
| | #66 (permalink) | ||
|
foarte tare frate (apropo mi-am vazut fosta consolo dark_one stie care e) !! super tari colectiile voastre (imi cer scuze pt unii da nu cred k il intrece nimeni pe dark_one)
__________________ ToTi NeBuNiI De Pe PaMaNt SuNt La NoI In TaRa !!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Contact: mess!: kalibra31| telefon: 0768481771 sau 0769648486 | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
|
pai raf are colectia mai buna ca mine - eu sunt chiar incepator vis-a-vis de el si eu mai stiu vreo 2-3 cu colectii mari, dar nu vor sa pune poze (sau nu au timp)
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
| | #68 (permalink) | ||
|
offtopic oarecum: pot sa va arat si io o colectie de`a dreptu impresionanta de muzica rara cdurile sunt 98% piratate ca nu se gaseste asa ceva la noi si ce se gaseste e exagerat de scump... dar am peste 800 de albume de hiphop under RARE lol ![]() ce am scris io e oarecum ontopic pentru ca e vb de o colectie si as putea sa imi ascult muzica si pe o consola bazata pe cduri lol
__________________ (\__/) (+'.'+) This is Bunny. Copy and paste bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. | |||
|
| | #71 (permalink) | ||
|
ehee...cand ma jucam io Jungle Book pe NES...Doamne ce vremuri si acum imi aduc aminte perfect...ce draq maniac mai eram...si ce frumos mai era... ...Acum chiar daca sunt mult mai multe de jucat si (inca) mi le permit...nu mai are acelasi farmec..insa e si normal,am crescut,alta e situatia...Oricum,e frumos sa iti aduci aminte asa de vremurile bune cand nu aveai nici un stres si te jucai cat era ziua de lunga... Hai ca o dau in sentimente! Raf astept cu nerabdare sa vad ce ai pe Gamecube... Vin si eu cu niste poze in curand. Cheers!
__________________ .: Les Enfants Terribles! :. PSN ID: Wizternoff | |||
|
| | #74 (permalink) | ||
|
Desi nu este colectia mea, cred ca cel mai bine e pus aici la colectionari. Incredibila colectia baiatului asta de NES de pe e-bay. http://cgi.ebay.ca/ws/eBayISAPI.dll?...oDisplayType=2 | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
Colectia Playstation
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |