![]() |
| | #1003 (permalink) | ||
|
Am decis sa imi pun si eu pozele cu jocurile si consolele pe care le am ![]() Eu sunt mai rasfatat, in sensul ca am avut de a face doar cu consolele moderne (ma rog, demult rau de tot aveam niste console care se bagau la televizor, dar nu ma intrebati ce erau ca nu mai tin minte) http://img38.imageshack.us/img38/9875/13092009217.jpg Am pus un album (m-am gandit dupa ce am pus prima poza) cu restul pozelor ![]() Enjoy. ImageShack - -V
__________________ Carpe diem quam minimum credula postero! Sunt primul care s-a lasat de Lockerz. W00t!! | |||
|
| | #1005 (permalink) | ||
|
Salut. Nou si eu pe aici, nu am ce sa arat deocamdata dar sper sa se schimbe situatia in curand..Mi-am ales rau momentul...criza asta... Colectia am inceput-o cu ce imi era mai aproape de inima: HC-ul. Stiu ca nu e chiar o consola, dar mi-am petrecut copilaria pe el, si are destule jocuri de referinta pentru tot ce inseamna 8bit gaming. Inca mai am vechile casete, majoritatea piraterii probabil, nu stiu daca mai merg deoarece nu am (inca) transformator pentru calculatoare (am 2, unul in aproape mint condition) dar nu ma despart de ele. Am si un casetofon de HC original si functional. Am continuat cu faimoasele clone de NES/FAMICOM (Terminator 2) ca deh..ca roman nu se poate sa nu am asa ceva. Am inceput cu un Terminator 2 clasic (ala negru), intre timp au mai aparut inca 3 acelasi model, apoi unul alb (clona americana cred), un PolyStation care imita PSX-ul, si mi-a suras norocul cu un model "nou" pentru mine, un Jupiter, care este si boxed (cutie originala + adaptor + mufe si pistol). Mai detin un PSP 2004 galben - The Simpsons special edition (limited/rare zic unii ca ar fi desi au fost zeci de mii de unitati...deci nu). Nu am jocuri multe, am Simpsons care a venit cu consola, Final Fantasy aniversary edition (I si II) , am avut Dungeon Maker 2 dar am fost "usurat"de el (mai sunt si romani neseriosi...) si alte cateva titluri neimportante ca Lumines etc. Am un Gameboy Advance. Momentan caut jocuri de Gameboy dar imi este greu tare sa gasesc ceva demn de cumparat. Cand gasesc ceva, pretul sare de 20-25 RON, sau nu e din Bucuresti si ma mai costa posta o gramada...stiu ca nu e un hobby ieftin dar tot mi se par preturi cam piperate. Am sa vad poate incep sa iau de pe ebay, de unde as iesi MULT mai ieftin. Am la el ca accesorii lampa aia inutila, si am achizitionat saptamana aceasta adaptorul AC, deci gata cu bateriile. Plus ca imi lipsea usita de la baterii, asa ca acum nu mai am probleme (adaptorul se poate scoate din suportul care intra la baterii, deci folosesc partea aia pe post de usita. E doar pentru estetica, dar tot e ceva. Astept urmatorul salariu sa imi mai iau ceva din aria GB, un COLOR sigur iau si poate un Classic/Pocket, precum si cateva jocuri. Am in plan si un SNES, dar nu ma avant deocamdata. Gata cu romanul meu, vroiam doar sa ma bag si eu in seama aici, voi verifica mai des forumul acesta, poate sare vreo idee, un pret bun, ceva ![]() PS: Sa nu uit, am si 2 Brick-uri (Tetris-ul ala portabil) proaspat achizitionate
__________________ All that's left of proud Tristram, are ghosts and ashes. Last edited by lich0x2b; 07-11-2009 at 18:57.. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |