![]() |
| | #102 (permalink) | ||
|
man vad ca ai cateva dubluri cand ajungi prin RO poate te gandesti si la amaratii de aici oricum mistoc -PS: pRAF e cel mai dotat de pe aici insa in weekend am fost la un Nintendo-maniac si am ramas cu gura cascata - o sa il prind si sa ii fac poze si o sa intelegeti despre ce e vorba.
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
| | #103 (permalink) | ||
esti belea dark_one Am 4 dubluri pe GC... nu te uita ca am acelasi joc pe ambele console... sunt jocuri diferite in mare parte... EX: Soul Calibour, Link este numai pe GC iar pe Xbox este Spown, Metal Gear tre sa joci mai intai pe GC si sa joci continuarea pe Xbox... etc... In cateva luni tre sa imi schimb si aparatul foto ca sa captez tot... am un Kodak de 5 MP si dupa cum tiam mai spus... mi se inmultesc jocurile ca ciupercile dupa ploaie si tot tre sa ma ridic de la pamant sa le incadrez pe toate Cand ajung in tzara, am de gand sa fac schimb cu dublurile, dar jocurile care le iau la schimb tre sa arate impecabil. Jocurile mele nu au zgarieturi si sunt ca noi... Eu nu sunt maniak, jocurile vido este o pasiune a mea Jocurile fac parte din viata mea, nu sunt viata mea. Bafta si prin vara sau poate mai repede am sa bag foto reactulizate...
__________________ Odin Last edited by `Odin`; 20-02-2007 at 00:39.. | |||
|
| | #104 (permalink) | ||
Pai n-ai vazut ce fac io -> fac poze de fiecare data cand bag un update de ceva uri ma rog astept sa se adune cateva chestii ca sa dea bine in poza oricum super - congrats
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
| | #106 (permalink) | ||
|
Salut, nou pe-aici ... Sa enumar cateva piese din imitatia mea proasta de colectie :
| |||
|
| | #108 (permalink) | ||
|
Mda, si tu sa ma contactezi cand vrei sa te debarasezi de vreun SNES european ca n-am pe ce juca caseta mea cu Street Fighter 2 ... si e pacat sa-l joc pe altceva decat pe ce it was meant to be played (asta excluzand consolele capcom care cre ca-s mai rare ca blondele inteligente). Pt N64 am uitat cateva essentials :
| |||
|
| | #110 (permalink) | ||
|
DreganMK tu nu sari cu niste poze hai .. fa un efort PLSSSS ![]() NK0d3R - asteptam si de la tine poze man PS: va rog eu sa nu fiti sfiosi, chiar daca aveti 2 jocuri si 1 consola - CONTEAZA - suntem o comunitate mica si vrem sa CRESTEM, orice dovada in acest sens e importanta.
|
| | #111 (permalink) | ||
|
Here we go. Colectia de N64 si de DS. Jumatate din colectia de DVD-uri originale de PS2 e imprumutata asa ca n-are rost, iar casetele de GB/GBC mi-e lene sa le insir. O parte din jocurile de DS sunt versiune nord-americana, de obicei le comand de pe videogameplus.ca, oameni prompti, preturi normale, am jucat Metroid Prime Hunters la 5 zile dupa lansarea in SUA. Carcasele pentru NA sunt mai subtiri si au titlul jocului scris pe latura cu un font caracteristic, nu cu unul generic cum sunt cele pentru EUR. La N64 perspectiva aia e cam neplacuta, dar se intelege ce-i acolo. Command&Conquer e nou nouta
| |||
|
| | #113 (permalink) | ||
|
Nu dau nimic din colectia de DS, valabil si pt N64. Si jocul ala nu merita prea mult efortul, mult mai bun e Final Fantasy VI pe GBA si mai ales nu merita aia 40$ + transport pe care i-am dat pe el. Cred ca e unul dintre cele mai scumpe jocuri de DS, e mai scump decat unele de PSP
| |||
|
| | #114 (permalink) | ||
dark_one, pe prima pagina din Threadul asta, ai 2 fotorafii care sunt identice cu a unui tip paunionut.Detalii pe prima pagina din Treadul asta... uitate la foto care le ai tu cu PSP si cu jocurile si uitate putin mai jos pe aceiasi pagina la paunionut. Una din fotografii este facuta din alt unghi, dar patura de sub jocuri are acelasi model si aceiasi culoare... Care este legatura????
__________________ Odin | |||
|
| | #115 (permalink) | ||
|
n-ai dat si tu linkuri mah .. off ma pui sa sap singur nu inteleg totusi care e legatura ? eu sunt diferit de paunionut (desi ma cheama tot ionut .. a naibi fatalitate) si paunionut e prietenu meu si l-am tocat la cap sa pozeze jocurile si le-am postat eu (deh mai curajos) apoi a venit si le-a postat si el
|
| | #119 (permalink) | ||
|
*jumps off a bridge* "Screw you guys , i'm going home." Ce as da sa am si eu colectiile voastre , momentan in afara de un ds prapatit si un card la el nu am sqwat , nada , nothing NIMIC. Sa speram ca imi i-au si eu un xbox 360 luna asta si ii scot ochi lui dark_one ce misto e )
| |||
|
| | #120 (permalink) | ||
- sa dea domnu sa-ti iei sa ai cu ce sa-mi scoti ochii - si da ESTE de departe cea mai buna alegere pe care o poti face (cu xbox 360 ul)
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |