![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Console sau PC ? | |||
| Console | | 352 | 71.26% |
| PC | | 176 | 35.63% |
| Multiple Choice Poll. Voters: 494. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #41 (permalink) | ||
|
Pai n-are sens discutia cu un capsoman de genul asta. Daca e sa te gandesti numa' la partea financiara... cati bani bagi intr-un PC ca sa poti sa te joci ca sa ai o grafica decenta? Ai bagat banii respectivi intr-un upgrade la calculator si te trezesti dup-aia... ca ai probleme cu driverii, ca jocul respectiv iti face figuri pe procesorul tau, ca nu ai destul RAM, ca jocul a fost optimizat pentru Nvidia cand tu ai ATI, si lista poate sa continue.
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
|
logic. eu mi-am luat tv + ps2 acum aproape un an, si am dat 12 mil pe ele. oricum comparatia e aiurea, am prieteni care stiu sa joace counter si atat. si logic ca li se pare inutila consola. discutia e inutila pentru ca fiecare isi alege ce i se potriveste, ce ii place mai mult. in fine..
__________________ but the truest victory, my son... is stirring the hearts of your people. | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 |
FOARTE BINE ati punctat voi. In special alexnestian. so: "Razboiul continua....chiar daca Noi am castigat demult !!!!!!" Last edited by -=Gamer X=-; 10-07-2007 at 19:17.. Reason: modificare nesemnificativa | ||
|
| | #45 (permalink) | ||
| Apropo despre razboi
Am deschis aces thread din cauza ca am facut pace intre console next-gen ashaca cred ca am putea deja sa-l inchidem shi pe acesta chiar daca razboiul nici odata nu se va termina. (apropo acum sint console pentru toate gusturile adica fiecare isi va gasi o consola pe placul sau).
| |||
|
| | #47 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 | Quote:
Fara sa vrei, ai subliniat un lucru foarte sublim, subtil si super interesant !!! Ai spus ca razboiul nu se va termina NICIODATA. Asta inseamna ca "Capsomani" sunt aia ptr. care PC Games-urile sunt un fel de GOD al lor. Ei mereu o sa spuna ca cele de pe calculator sunt mult mai tari decat cele de pe consola, indiferent cate argumente solide le aducem noi, acum....si peste 20 de ani. Asa ca ce sa ne mai batem capu' cu de-nastia ! ![]() ........daca stii ca ei o tin pe-a lor intruna. P.S.:Threadu normal trebuia sa-l inchidem dupa primul post, ca si asa nu si-a avut rost discutia. | ||
|
| | #52 (permalink) | ||
|
Am votat consolele, cu oarecare parere de rau pt ca jocuri ca Baldurs Gate, Fallout sau Planescape Torment, strategii hardcore (gen starcraft 2) sau alte genuri sau jocuri care au nevoie de o interfata stufoasa si de controlul mouseului, nu vor aparea niciodata pe console, atata timp cat nu se inventeaza alt controler. Si ar mai fi vorba si despre jocurile FPS multiplayer, care prefer sa le joc pe pc, cum ar fi UT 3, pe care nu concep sa il joc in multi fara mouse si tastatura. Dar pt restul jocurilor, consolele sunt excelente pt ca sunt fara bataie de cap si mai ieftine, mult mai ieftine as zice, fata de un pc echivalent.
| |||
|
| | #53 (permalink) | ||
|
La ce draq mai resurectati thread-ul asta?
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
|
teoretic , ca sa joci jocurile de PC la maxima capacitate in zilele de azi trebuie doar o astfel de configuratie ? proc3000mhz nu e chiar mult ... jocurile pe xbox360 tinand cont ca sunt facute la calitate maxima si cu o rezolutie maxima (daca ai monitor pe masura) ,se poate sa ai PC sa fie echivalent ? caci peste nu are cum sa fie ... nu inteleg de ce cand un consolist discuta cu un pc gamer depre jocuri ,gamerul de pc nu accepta ca ,consola este peste pc. - eu mereu sustin ca exista pc in lume sa faca o consola , dar nu prea si-l permite un om "normal".
__________________ 0012345678912345678912345678912345678912345678912345678912345678912345678912345678900 | |||
|
| | #57 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2002 Location: GL |
Acum nici sa nu exageram... Chipul grafic din 360 e un mizilic pe langa 8800gtx, iar un q6600 probabil e peste procesorul din 360. Problema la jocurile pentru pc este cat de bine sunt optimizate. La console e mult mai simplu. Developerul stie exact hardware-ul pentru care face ce face si astfel ii e mai usoar sa scoata si untul din hardware-ul care practic este mult inferior componentelor de pc mentionate de mine mai sus. Dar chiar si asa, sunt nenumarate jocuri pe console care au un framerate mai mult decat jenant. DiRT de exemplu.... Te apuca groaza cand vezi ce framerate are in anumite locuri. In stagiile unde sunt mai multe masini pe ecran, cred ca scade pe la 20fps-uri uneori, iar daca te uiti in spate e belea....ajunge uneori lejer si la fps-uri cu o singura cifra. | ||
|
| | #59 (permalink) | ||
|
Da, dar in schimb voi anual bagati bani in upgrade-uri ca sa puteti rula un joc de PC la detalii maxime
|
| | #60 (permalink) | ||
|
Ideea e asta... fara pc nu poti sta (yahoo, net, stuff), insa fara consola poti sta linistit pentru ca te poti juca si pe calculator, si uneori chiar in conditii mai bune ..Si eu am si consola(ps2) si pc, insa n-as putea sta fara pc... mi se pare o tortura imensa .. no more css, no more yahoo .. nici nu vreau sa ma gandesc. Cel mai bine ar fi sa le ai pe amandoua , deci oricum, optiunea vs intre ele e exagerata
__________________ [Asus P5K SE][Pentium Dual Core E2180@3.33Ghz][Cooler Master Hyper TX2] [Asus nVIDIA 9600GT 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*2GB Kingmax DDR2 800MHz] [Samsung HD642JJ 640GB + WDC WD2500AAJS 250GB][Samsung SH-S223F/BEBE] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |