![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Console sau PC ? | |||
| Console | | 352 | 71.26% |
| PC | | 176 | 35.63% |
| Multiple Choice Poll. Voters: 494. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #61 (permalink) | ||
|
E uite, de aici se naste o situatie interesanta. Intrebare de 100 de puncte: presupunind prin absurd ca toate jocurile ar fi pe console si nimic pe PC de acum incolo, cine e jucatorul de pe piata de PC-uri care ar avea cel mai mult de cistigat? Apple. Cine ar avea cel mai mult de pierdut? Microsoft. Principalul motiv pentru care 80% din vinzarile de PC-uri in lume sunt cele bazate pe Windows-ul lui MS si nu pe OSX-ul lui Apple sunt jocurile. In clipa in care avantajul asta dispare, MS ar suferi o grea lovitura. Motiv pentru care nu se va intimpla niciodata ca PC-ul sa piarda partea de games. MS va sustine cu dintii gamingul pe PC | |||
|
| | #62 (permalink) | ||
|
pai asta se si intampla, pe pc nu prea mai ies jocuri ca inainte, ca pe banda, mai apare un crysis un gta4 la ceva vreme,bineinteles ca nu au cum sa piarda consolele din moment ce sunt facute pentru jocuri iar microsoft daca va avea de pierdut...ok dar nu in mare parte pentru ca cine s-a invatat pe windows pe ala ramane
| |||
|
| | #63 (permalink) | ||
| Quote:
Ah, si inca ceva, daca nu ar mai aparea jocuri pe pc, cat de bine crezi ca le-ar merge la producatorii de hardware (nvidia, amd, intel)? Crezi ca iti trebuie dual core si 8800GTX pt office/web/filme? Chiar si pt anumite programe, tot nu se ajunge la asa cerinte ridicate cum sunt cele pt jocuri. Oricum, realitatea e cum e, singurele jocuri pc de anul asta care ma intereseaza fiind UT3 si Crysis. Doua jocuri. In timp ce pe console sunt cel putin 10-15 care ma intereseaza. Do the math. | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 |
Iubitorilor de pc gaming le recomand o scurta sesiune (vreo 15 min) de GOD OF WAR 2 pe ps2 si apoi va astept cu concluzii. P.S - seria asta a convins multa lume sa-si schimbe parerea despre console(eu de ex acum un an nici nu concepeam sa ma joc pe altceva decat pe pc insa acum am si ps2 si x360) | ||
|
| | #65 (permalink) | ||
|
Singurele programe care necesita putere de procesare si putere video sunt cele de renderizare si de grafica gen 3d Studio Max in rest majoritatea merg la linia de plutire pe orice configuratie de sistem dupa 2000. Oricum de ce sa exista conflictul consola vs pc cand poti sa le folosesti pe amandoua, iar acum nu mai e vorba de bani cand un play station 2 costa cat o placa video decenta. ideea este k anuminte jocuri sunt favorizate de o parte sau alta, pe pc poti sa joci mai usor RTS-urile si FPS-urile deoarece ai un control mai usor mouse/tastatura iar consolele sunt favorizate pentru platforme si action games-uri, cu totii stim diferenta la resident evil 4 unde portarea sa a fost plina de probleme pt pc iar fara un gamepad pur si simplu nu il puteai juca.
__________________ Trippin with username and password... ...Cooking username and password... ...Registering your spike on the network. Have a safe trip! | |||
|
| | #70 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #73 (permalink) | ||
|
Pai sa inteleg ca jocurile de pe PC sunt gratis? . Oricum, jocurile de console le poti si pirata, cu exceptia celor de pe PS3. Deci in mare aceasi situatie ca pe PC, din punctul asta de vedere. Cat despre HD TV, se presupune ca iei asa ceva si pt filme si TV, deci nu il iei numai pt console. Si nu uita ca pe PC componentele se uzeaza moral mult mai repede.
| |||
|
| | #74 (permalink) | ||
|
In opinia mea, calculatoarele sunt pentru aplicatii, consolele pentru jocur. Si in plus orice joc multiplayer nu se compara cu un "x vs. x" pe o consola. Oricum cel mai fun e un wlan party de PSP.
__________________ Sony Vaio VGN-N31M White PSP FW: 3.72 M33-2 + MS Sony 2GB SE W810i (Mediterr FW) + MS Sony 512MB Handycam DCR-SR72E Hdd 30GB | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
| Quote:
PS3+HDTV = PC+LCD (ambele de varf). Jocurile sunt cam identice ca pret. Jocuri pt. console se mai cumpara...pentru PC...mai rar. Sa nu fim totusi ipocriti. | |||
|
| | #76 (permalink) | ||
|
Am facut un mic calcul estimativ: Anu' asta pana acum am dat cam 12-13mil pe jocuri plus Xbox-ul (in care nu mai bag bani din momentul in care am luat-o). Pana la sfarsitul anului ajung cam la 21-22mil cu jocurile care tre' sa apara. Imi iau jocuri originale pentru ca nu vreau sa stau cu morcovul ca o sa-mi baneze consola si vreau sa ma joc pe Xbox Live. Anul viitor presupun ca o sa ajung tot la vreo 20-21mil cu jocurile care o sa apara. Ca sa-mi iau acum un PC pe care sa ma joc la aceasi grafica si aceleasi detalii ca pe consola imi trebuie un calculator care ma ajunge la 28-29mil numai placa de baza/procesorul/placa video si memoriile. In schimb pe PC nu dau atatia bani pe jocuri pentru ca sunt putine care sa merite jucate online/offline si oricum le gasesc pe torrente, si pentru jucat in multiplayer jocuri sparte sunt solutii gen Hamachi (multi oricum le iau de pe torrente din lipsa de bani sau chiar daca au bani merg pe principiul ca sunt romani si trebuie sa se poarte ca atare). Anul viitor daca vreau sa ma joc jocurile care vor aparea la nivelul de grafica si detalii ca o consola, va trebui sa-mi fac iarasi upgrade mai mult ca sigur (la placa video cel putin sau sa mai bag ram) pe cand pe consola doar o sa-mi jocurile. Si PC-ul mai are si alte probleme gen: drivere proaste care-ti trag performantele in jos, incompatibilitati intre diferite piese care cauzeaza mai stiu eu ce erori, jocurile nu sunt optimizate (de multa vreme producatorii de jocuri merg pe principiul "daca-i merge prost poa' sa-si faca upgrade"), jocuri care sunt optimizate pentru ceva anume (de exemplu: joc optimizat pt C2D/Nvidia si eu am acasa ultimu' racnet de placa video ATi si un proc AMD si ma trezesc ca jocul merge prost), etc. Pe PC ai o gramada de batai de cap sa faci un joc sa ruleze, pe consola am bagat discul si nu ma doare nicaieri. Ca o concluzie: nu zic ca PC-ul e inutil, din contra, faci mai multe chestii, dar daca vorbim strict de jocuri atunci parerea mea e ca o consola e peste. P.S: desi am PC de mai bine de 10 ani de zile, si inainte am avut HC-uri & stuff, si nu ma imaginam jucandu-ma pe console vreodata (ma gandaem la fel "cum? sa renunt la mouse si tastatura?", dupa ce am luat Xboxu' nu m-am mai jucat nimic pe PC, il tin doar pt filme, browsing, chat, etc (desi am dual-core/2gb ram/8800)
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? Last edited by Sandman; 02-08-2007 at 13:22.. | |||
|
| | #77 (permalink) | ||
|
In principiu sunt de acord ca PC-ul este mai dezavantajos pentru gaming...eu am trecut pe console de 1 an si nici nu ma gandesc sa revin la PC...eu spuneam ca nu sunt mari diferente la costuri...m-am saturat deja sa aud aceiasi placa cu costurile. Asta nu e motiv sa treci pe consola. Consola sta singura in picioare.
| |||
|
| | #78 (permalink) | ||
|
Am trecut prin toate genurile de Personal Computer: Spectrum, Commodore, PC 286 pana la P4, si cu jocurile aferente. Acum vreo 2 luni mi-am luat un PS2, modat si jucat. Am renuntat la PC pt. jocuri gen masini, jump'n'run si altele. Il mai folosesc doar pentru internet si WoW. Consola mi se pare mai comoda, see poate pune pe ce televizor/proiector se vrea, controlul mai bun decat pe pc la genurile de jocuri de mai sus si nu in ultimul rand, nu trebuie stai pe un scaun, poti sa te joci intins in pat, relaxat, fara sa te ridici si sa-ti masezi spatele si gatul ca ti-a intepenit. Pentru mine, consola este preferata datorita faptului ca este comoda. | |||
|
| | #79 (permalink) | ||
|
si acum premiile grammy le revin urmatorilor: cea mai tare fraza din tot thread-ul Quote:
Quote:
ce voiam sa mai zic este ca la pc trebuie sa instalezi jocul de pe hdd sau sa pui cd sa il instalezi si alte nenorociri, la console nu sta treaba asa, bagi cd in consola si joci cat vrei ce vrei si mie imi plac unele jocuri de pc dar sunt f putine la numar datorita ca au fost reusite si sunt de parere ca anumite jocuri de pc daca ar iesi pe console ar fi un dezastru total, si vin si dau exemple ca gothic 1,2,3, warcraft 3, lineage 2, guild wars,etc au mai spus aici useri si nu mai repet doar vreau sa aduc aminte, rts nu poti juca pe console, fps f putin, oricum majoritatea jocurilor pe console sunt foarte reusite, caci le scoate la performante maxime, si nu au bug-uri vizibile ca la celelalte de calculator
__________________ Ma gasiti pe PSN (add me as a friend): dormin16(eu), wandaagro1(south usa), colossus99(jap), ico4ever(north usa) | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
| Ba poti juca foarte bine si genu' asta de jocuri... am jucat Command and Conquer, Battle For Middle Earth si FEAR pe Xbox 360 fara sa am vreo problema.
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |