![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Console sau PC ? | |||
| Console | | 352 | 71.26% |
| PC | | 176 | 35.63% |
| Multiple Choice Poll. Voters: 494. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1341 (permalink) | ||
| Valve Bringing Team Fortress 2 Updates to Xbox 360, Being Forced to Charge Gamers Quote:
Oh, wait.. uitasem ca majoritatea isi cumpara xbox si nu PS3 pentru ca se poate moda.. Silly me.
__________________ I hope you die of natural causes before singularity is reached so i dont have to merge consciousness with a stupid faggot | |||
|
| | #1343 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Drept rasplata ti-am dat si eu un report post, sa nu zici ca nu-s omenos si cu cei mai putin rasplatiti de soarta, care bietii de ei, cu limitata lor capacitate de intelegere nu pot pricepe simplele fapte pe care am vrut sa le spun.Adica ca daca lasi pe mina unui cocalar un PC de zeci de milioane, e ca si cind ai lasa camera de comanda de la NASA pe mina femeii de serviciu.....atita tot, fara nici o referire la persoanele care posteaza aici. Asta-i viata, trebuie sa fim ingaduitori si cu cei ca tine, cei "speciali". Tu ce vorbesti acolo de jocuri trase de pe ODC cind tu te laudai pe un thread mai vechi (care a fost sters) cum scrii iso-urile de PS2 cu nero? Stai jos, nota 2....hotul striga hotii...asta-i buna. ![]() Quote:
__________________ Nimãnui nu-i pasã de semnãtura ta Nick anterior : Nimãnui nu-i pasã de nick-ul tãu anterior | |||
|
| | #1344 (permalink) | ||
| Quote:
si ce anume ziceam ? uite intreaba-l pe vreau_capsuni sau pe altii, era un topic cu unu care promova pirateria, si am fost total impotriva. so. Pentru cei ce cred ca Traxdata si Verbatim sunt exclusiviatati de x360, numai respect, so Stai in banca ta.
__________________ Doar oamenii prosti se plictisesc ! Decat sa traiesti degeaba mai bine mori pentru ceva ! | |||
|
| | #1345 (permalink) | ||
| Quote:
Ce-mi placa cind insista cite unul in minciuni si se auto-OWN-uieste, in cel mai penibil mod posibil ![]() Uite mai jos dovada ca tu ai fost "total impotriva pirateriei", sa vada lumea ce vasnici aparatori au jocurile originale si sa vada si colegii tai consolistii ce fel de om au in echipa. PS : cum era treaba aia cu Verbatimu` si consolele?Mai zi-ne, mai zi-ne, ca vad ca te pricepi bine de tot la ars ISO-uri cu nero, probabil faci asta de cind te stii
__________________ Nimãnui nu-i pasã de semnãtura ta Nick anterior : Nimãnui nu-i pasã de nick-ul tãu anterior | |||
|
| | #1346 (permalink) | ||
|
Nu nu nu ... stai ca tu nu te prinzi ... sau te prinzi mai greu. Aici in cartier, multa lume are ps2 dar nefiind fonduri mai apeleaza la un pirat pentru exclusivitati. so, eu nici nu am avut ps2. ( doar unu imprumutat ) si ala mi-a venit cu jocurile posesorului. Acum o sa stai geana la posturile mele sa vezi daca nu zic ceva despre exclusiviati si nero ?
__________________ Doar oamenii prosti se plictisesc ! Decat sa traiesti degeaba mai bine mori pentru ceva ! | |||
|
| | #1347 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Tu doar ai vrut sa ajuti comunitatea de consolisti, explicindu-le cum se ard iso-urile cu nero...vai, ce om de treaba, un adevart sustinator al jocurilor originale, ce mai.... Doar acum am realizat cita munca depui tu pentru comunitatea consolistilor, downloadind si arzind 24/7 iso-uri cu nero...felicitari, imi place ca insisti
|
| | #1348 (permalink) | ||
|
fozoms, un PC nu este camera de control de la NASA. Un PC este deja un device pentru mase. Exceptand retardatii care ar strica si o bila, daca totusi masele au problema de care zici inseamna ca sunt probleme cu conceptul in sine sau cu implementarea lui. dizzee, partial corect. Sunt destui care-si iau XBOX360 pentru ca se poate moda dar sunt la fel de multi care au XBOX360 pentru ca avea un sac de jocuri cand PS3 inca plangea dupa ele.
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #1349 (permalink) | ||
| Quote:
Te-ai chinuit mult sa zici asta ?
|
| | #1350 (permalink) | ||
|
PBrother---iti garantez ca un PC este vazut ca un dispozitiv apartinind NASA pentru mai multi oameni decit ai crede : Ii stii si tu : cei cu bara albastra si eterna cimpie verde, cu 101 icons in systray, cu 1001 icons pe desktop printre care, obligatoriu cea de Cantãr, cea cu ultimul album al lui Gutzã si cea cu pozele cu Dacia tunata. Sint peste tot, si pentru ei PC_ul este un mare mister, un obiect de mobilier ![]() De aceea am si spus ca o consola este mult mai accesibila, se poate juca oricine pe ea, doar bagi discul (sau arzi ISO-ul cu nero ca w1st) si gata.
|
| | #1351 (permalink) | ||
|
Bine ma, cum zici tu. Presupune prin absurd ca as avea ps2, si as arede exclusiviatile 24/7 Tu ai pc a ? Si ai vrun joc original ? Hai ... pirate...zine ... oDC ( poate eu sunt un pirat care vrea sa demisioneze, sau poate nu. Dar tu o sa arzi tota viata jocuri de pc. )
|
| | #1352 (permalink) | ||
| Quote:
Pune-te cu burta pe carte copile, te-ai umilit destul pe aici deja, mai lasa arsul de ISO-uri cu Nero ca-ti dauneaza grav scrierii de aberatii pe forumuri.
|
| | #1353 (permalink) | ||
| Quote:
Nu am mai facut un Disc de ps2 de foarte mult timp. Eu m-am umilit ? Ba nu tu vezi ca devii enervant cand cineva baga un post pe acest topic foarte indragit de mine iar tu sari rapid cu gura. Nu e asa, E cum zic eu. Vezi-ti de torrent si de oDC
|
| | #1354 (permalink) | ||
| Mersi ca tocmai ai recunoscut. Succes in continuare ![]() Si nu uita: Quote:
![]() ![]() - numai respect, w1st
|
| | #1355 (permalink) | ||
|
De ce sa nu recunosc ? Vreau sa stiu daca e vrun user care sa nu fi facut macar o data un joc piratat de ps2, sau 360. Nu mi`ai zis unde e greseala. cum poti tu sa`mi spui ironic "numai respect, w1st" cand sunt sigur ca pirateria din segmentul PC e in floare la tie acasa? asa ca trebuie sa-ti vezi de lungul nasului... Am uitat sa te intreb, ce consola detii in acest moment de contrazici pe oricine spune ca, consola e in fata.
|
| | #1356 (permalink) | ||
| Quote:
Toate 3 cumparate de pe forum. Deci cred ca am si eu un cuvint de spus in privinta consolelor....tu ce zici? Hai sa nu ne mai certam inutil....am spus-o, si mai spun, pentru mine, consolele reprezinta ceva special, mai ales PSP-ul, dar.....prefer sa ma joc pe PC, cu mouse si tastatura. As simple as that
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |