Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Console

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 28-10-2007, 13:02   #21 (permalink)
Registered User

Am o mica nelamurire.Stiu ca indiferent de regiune ntsc sau pal pe ps3 merg toate jocurile,dar online merg la fel ca cele pal,am auzit ca daca ai joc ntsc poti intra numai pe servere dedicate.E adevarat?

speedman2006 is offline    Reply With Quote
Old 29-10-2007, 13:50   #22 (permalink)
Registered User

speedman: am impresia ca asa e. daca esti pal joci pe servere pal. nu-s convins dar in proportie de 90% asa e.

a luat cineva de pe shopto.net? cum vi le-a adus? vi le-a lasat la usa / cutie sau v-au lasat biletel sa-l luati de la posta? am inteles ca la sendit ti-l lasa la usa si n-as fi vrut sa se intample la fel si cu asta.

merci.

joeblow is offline    Reply With Quote
Old 29-10-2007, 14:11   #23 (permalink)
Marca Inregistrata

Sandman's Avatar

Quote:
Originally Posted by joeblow View Post
a luat cineva de pe shopto.net? cum vi le-a adus? vi le-a lasat la usa / cutie sau v-au lasat biletel sa-l luati de la posta? am inteles ca la sendit ti-l lasa la usa si n-as fi vrut sa se intample la fel si cu asta.

merci.
Depinde de postas sau posta. Eu am primit direct acasa unele, si altele a trebuit sa le iau de la posta.
The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

Sandman is offline    Reply With Quote
Old 30-10-2007, 10:53   #24 (permalink)
Registered User

merci .

joeblow is offline    Reply With Quote
Old 30-10-2007, 11:07   #25 (permalink)
Registered User

lord_dark's Avatar

Mai are cineva probleme cu cardul Mastercard Mondo emis de Banca Transilvania la Play-Asia?? De cateva zile nu banca nu mai accepta tranzactiile cu play-asia pe motiv ca nu le transmit codul de securitate. Mentionez ca acelasi card a mers fara probleme pana saptamana trecuta. Aveti idee cum se poate rezolva? Voi ce carduri mai folositi pentru plati internet in general, play-asia in special?

Last edited by lord_dark; 30-10-2007 at 11:21..

lord_dark is offline    Reply With Quote
Old 31-10-2007, 16:42   #26 (permalink)
Moderator

dtancu's Avatar

Mastercard in EUR de la BRD mi-a mers fara probleme pe Play-Asia.
In alta ordine de idei, sendit a inceput sa dureze cam mult la livrare, e a doua oara dupa Halo 3 (ajuns in 8 zile) cind astept dupa ceva de 6 zile deja (Metroid Prime Corruption).

dtancu is online now    Reply With Quote
Old 01-11-2007, 17:45   #27 (permalink)
Registered User

unknown00's Avatar

La fel si la mine cu PES 2008. Joia trecuta a fost trimis, nu a ajuns nici pana acum. La altii a ajuns, poate numai la noi astia din Bucuresti sa se miste greu posta.

unknown00 is offline    Reply With Quote
Old 01-11-2007, 20:46   #28 (permalink)
Registered User

lord_dark's Avatar

Mda, am mai cautat, se pare ca Mastercard Mondo de la Transilvania nu mai merge pentru plati pe internet, pe mai multe situri. Pacat, era un card bun cu comisioane mici.

lord_dark is offline    Reply With Quote
Old 02-11-2007, 12:38   #29 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by unknown00 View Post
La fel si la mine cu PES 2008. Joia trecuta a fost trimis, nu a ajuns nici pana acum. La altii a ajuns, poate numai la noi astia din Bucuresti sa se miste greu posta.
Mie mi l-au trimis in 25 (joi) si a ajuns alaltaieri (miercuri). Se pare ca sunt printre norocosi.

diak is online now    Reply With Quote
Old 02-11-2007, 13:12   #30 (permalink)
Moderator

dtancu's Avatar

E dupa cum i se scoala postei romane. Metroid-ul meu n-a ajuns nici azi, plecat pe 25/10.

Old 02-11-2007, 14:23   #31 (permalink)
Registered User

Din pacate cam asa este.

Old 02-11-2007, 15:26   #32 (permalink)
Marca Inregistrata

Sandman's Avatar

Quote:
Originally Posted by dtancu View Post
E dupa cum i se scoala postei romane. Metroid-ul meu n-a ajuns nici azi, plecat pe 25/10.
Stai calm, eu am pachet trimis de pe 12 oct de pe play-asia si nici acum nu a ajuns la mine
The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

Old 02-11-2007, 15:40   #33 (permalink)
Moderator

dtancu's Avatar

Mda, play-asia e oricum mai departe, in general imi ajungea in 10 zile de acolo. Insa in cazul tau e chiar sad.

Old 02-11-2007, 19:51   #34 (permalink)
Marca Inregistrata

Sandman's Avatar

Mda, azi mi-a venit avizul de la posta ca mi-a ajuns pachetu' de pe play-asia. Faza ciudata e ca dimineata m-am dus la posta sa intreb daca a venit, aia mi-a zis ca nu, si seara m-am trezit cu avizul. Probabil ca lenesii astia "uita" sa mai trimita avize cand sosesc pachetele.

Old 06-11-2007, 13:43   #35 (permalink)
Moderator

dtancu's Avatar

Sanatate, mie cred ca mi l-au pierdut. De pe 25/10 n-a ajuns inca de pe sendit, deci in principiu e adio mama.

Old 06-11-2007, 14:51   #36 (permalink)
MK Champion

DreganMK's Avatar

Pai si banii?

Wii will Wii will rock you

DreganMK is offline    Reply With Quote
Old 06-11-2007, 14:53   #37 (permalink)
Moderator

dtancu's Avatar

Banii...dupa ce astepti 14 zile, dupa ce le scrii, etc.

Old 06-11-2007, 15:49   #38 (permalink)
Final Fantasy Freak

SisterRay's Avatar

Ti-i dau, nu-i problema. Mi i-au dat mie inapoi si eu eram la prima comanda, daramite tie care esti client fidel. E naspa doar ca-ti faci nervi.

SisterRay is offline    Reply With Quote
Old 06-11-2007, 16:39   #39 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by SisterRay View Post
Ti-i dau, nu-i problema. Mi i-au dat mie inapoi si eu eram la prima comanda, daramite tie care esti client fidel. E naspa doar ca-ti faci nervi.
nasol ca iti faci nervi si nici nu te joci jocul.

Old 06-11-2007, 17:38   #40 (permalink)
Final Fantasy Freak

SisterRay's Avatar

Stiu pe propria-mi piele cum e. Mi s-au pierdut 3 comenzi. Una de la DVD Crave, una de la Sendit si una de la ChoicesUK. Primii doi au fost super, mi-am primit banii inapoi dupa ce s-au intrunit conditiile lor. Cei de la numarul 3 s-au dovedit a fi niste tepari ordinari in sensul ca atunci cand i-am anuntat ca nu a ajuns jocul au zis ca trimit un replacement (fara sa verifice ca chiar la ei pe site scria ca nu mai e disponibil nici la distribuitor), dupa aia cand au vazut ca n-au cum au zis "we'll refund your credit card", iar cand le-am scris sa-i intreb ce se petrece cu banii mei, mi-au zis sa mai stau ca au trimis un cec, care a ajuns la mine asa cum a ajuns la voi. Concluzie? Evitati ChoicesUK cu orice pret.

SisterRay is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Console

Thread Tools

Posting Rules