![]() |
| | #22 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Chiar in spatele tau |
speedman: am impresia ca asa e. daca esti pal joci pe servere pal. nu-s convins dar in proportie de 90% asa e. a luat cineva de pe shopto.net? cum vi le-a adus? vi le-a lasat la usa / cutie sau v-au lasat biletel sa-l luati de la posta? am inteles ca la sendit ti-l lasa la usa si n-as fi vrut sa se intample la fel si cu asta. merci. | ||
|
| | #23 (permalink) | ||
| Depinde de postas sau posta. Eu am primit direct acasa unele, si altele a trebuit sa le iau de la posta.
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
Mai are cineva probleme cu cardul Mastercard Mondo emis de Banca Transilvania la Play-Asia?? De cateva zile nu banca nu mai accepta tranzactiile cu play-asia pe motiv ca nu le transmit codul de securitate. Mentionez ca acelasi card a mers fara probleme pana saptamana trecuta. Aveti idee cum se poate rezolva? Voi ce carduri mai folositi pentru plati internet in general, play-asia in special?
Last edited by lord_dark; 30-10-2007 at 11:21.. | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 Location: Timisoara | Quote:
| ||
|
| | #32 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
Mda, azi mi-a venit avizul de la posta ca mi-a ajuns pachetu' de pe play-asia. Faza ciudata e ca dimineata m-am dus la posta sa intreb daca a venit, aia mi-a zis ca nu, si seara m-am trezit cu avizul. Probabil ca lenesii astia "uita" sa mai trimita avize cand sosesc pachetele.
|
| | #40 (permalink) | ||
|
Stiu pe propria-mi piele cum e. Mi s-au pierdut 3 comenzi. Una de la DVD Crave, una de la Sendit si una de la ChoicesUK. Primii doi au fost super, mi-am primit banii inapoi dupa ce s-au intrunit conditiile lor. Cei de la numarul 3 s-au dovedit a fi niste tepari ordinari in sensul ca atunci cand i-am anuntat ca nu a ajuns jocul au zis ca trimit un replacement (fara sa verifice ca chiar la ei pe site scria ca nu mai e disponibil nici la distribuitor), dupa aia cand au vazut ca n-au cum au zis "we'll refund your credit card", iar cand le-am scris sa-i intreb ce se petrece cu banii mei, mi-au zis sa mai stau ca au trimis un cec, care a ajuns la mine asa cum a ajuns la voi. Concluzie? Evitati ChoicesUK cu orice pret.
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |