![]() |
| | #46 (permalink) | ||
|
Pai transportul e 3,50 lire, deci in total ai plati rotunjind 24 de lire sterline. De venit vine repede, de regula 3 zile si daca bagi numarul de mobil cum trebuie pe site iti trimit ei SMS cand l-au expediat. Trei zile astea sunt pentru Bucuresti, vad la tine ca esti din Bacau, probabil ca o saptamana ar dura la tine, nu stiu exact. Poate ne zice cineva din provincie. | |||
|
| | #50 (permalink) | ||
|
Am si eu o serie de intrebari legate de ShopTo: 1) In afara de card se poate plati altcumva ? 2) La crearea contului trebuie sa fie aceleasi date identice ca si pe card ? 3) Daca nu, conteaza adresa sa fie aceeasi din buletin ca m-am mutat de curand si inca nu am facut modificarea in buletin ? 4) Am vazut o oferta ( am pus link-ul cu ea un 2 posuturi mai sus ). Imi trimit un gamepad + Forza 2 pana aici? Ajuge mult ?
__________________ | |||
|
| | #51 (permalink) | ||
| Quote:
2) Nu 3) nush sigur, dar daca cardu ii ok ii destul 4) Pai scrie cat costa dupa ceti faci cont bifezi eu si adaugi 5eu trasnportu pana in romania Pardon am gresit raspunsu la 2 Last edited by Tavitzu; 09-11-2007 at 22:43.. | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
| Quote:
2. Nu, cand bagi datele cardului trebuie sa corespunda numele, numaru' cardului si numarul ala din 3 cifre de pe spatele cardului 3. Pune adresa la care te-ai mutat 4. Depinde cum ai norocul.
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #54 (permalink) | ||
|
Mie mi-e groaza de posta romana in perioada asta cand incep sarbatorile... ca tre' sa-mi vina Assassin's Creed Limited Edition de pe play-asia, si daca se pierde coletu' asta o sa turbez.
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #57 (permalink) | ||
|
Patience-ul se transforma in colete "pierdute" pe drum de bizonii de la posta. Quote:
www.play-asia.com - honk kong www.shopto.net - UK www.sendit.com - Irlanda www.dvdcrave.com - Australia Faci si tu comparatie de preturi si vezi unde-i mai ieftin.
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? Last edited by bebemic; 14-02-2008 at 12:23.. | |||
|
| | #59 (permalink) | ||
| @Sandman merci, dar eu nu le gasesc mai avantajoase decat in magazine. La Diverta (Iasi), am Bioshock CE, la 230RONi. Acolo am Bioshock 'Editie de Rand' la acelasi pret. Plus taxe, si se duce naibii. DVDCrave are prea putine (nu m-am uitat prea bine, dar nu am vazut Assassin's Creed). ********-ul... deh. Ca la noi. Au si ei 19 jocuri... Iar Play-Asia, are mai putin de 10 jocuri in PAL. | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
1. Nu platesti taxe la jocuri, indiferent de unde la aduci pe lumea asta. Ar trebui sa platesti teoretic de pe play-asia, dar valoarea coletului e insignifianta asa ca nu te pune nimeni sa platesti. 2. play-asia are aproape totul region-free pentru Xbox360 si PS3. Numai Wii-ul e codat 100% pe regiuni. 3. cauta pe www.shopto.net, www.sendit.com si daca nu gasesti listat vreun titlu pe care ti-l doresti eu pun gitul jos. 4. Problema principala nu e cit costa, ci dACA le gasesti in Romania. Estimez ca in jur de 70% din titlurile AAA care apar pe diferite console nu se aduc la noi in veci. Cazul Bioshock e un caz fericit, la fel si Halo 3. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |