![]() |
| | #61 (permalink) | ||
| Quote:
http://www.dvdcrave.com/products/product.jsp?pid=35224 si uita-te mai bine ca nu are asa "putine"... are tot ce a aparut si uita-te si la lista de coming soon
__________________ Oh my days... | |||
|
| | #62 (permalink) | ||
|
Momentan oscilez intre a cumpara jocul Assassin's Creed pt PS3 de pe play-asia sau de pe shopto,problema e ca pe play asia nu apare o data concreta ce doar November pe cand pe shopto e putintel mai scump dar apare peste 3 zile.Nu stie careva cand apare pe play-asia?eu sunt la prima comanda,asa ca nu stiu daca apare jocul odata cu lansarea in US sau mai dureaza cateva zile?De unde vin mai repede coletele de pe play asia sau shopto?Eu sunt din Oradea si vreau sa stiu daca coletele care vin de la shopto vin direct acasa(Oradea) sau trebuie sa mearga pe la Bucuresti la sediu central al postei romane?
| |||
|
| | #63 (permalink) | ||
|
Iti vin direct la posta de care apartii, ar fi aberant sa vii la Bucuresti.
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #65 (permalink) | ||
|
Deci cam 1 sapt si cateva zile..."De vineri pana luni o facut drumu tm-bucuresti"...aici nu am inteles..esti din bucuresti sau tm,ca nu inteleg de ce a facut drumul asta? -------------------- Editare ulterioară -------------------- Sry am inteles eu gresit deci nu mai mult de 1 saptamana 6 zile...superrrr...deja am dat pre-order insa am un card ING Visa electron si azi dimineata cand am pus pre-comanda mi-au trimis mail ca cica nu pot sa traga bani de pe el,"While trying to check and authorise your card for the amount of £ your card issuer has declined and/or rejected the payment."Am aflat ca nu am avut bani pe card asa ca am fost la bancomat sa mai adaug.Acuma nu stiu cum se procedeaza,trebuie sa scot jocul de la pre-order si sa il adaug din nou sau nu?cum aflu daca jocul a fost trimis sau nu,apare undeva anume,ca nu pot sa dau checkout?Ma poate ajuta cineva...sunt la prima comanda de pe acest site .Thx
Last edited by a-max; 14-11-2007 at 15:41.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #66 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 |
Visa Electron nu e incompatibil cu platile on-line Si eu am un visa electron si nu am reusit sa cumpar on-line de pe niciun site, cardul meu este emis de unicredit. Ca sa poti cumpara on-line fa-ti un card de credit sau daca nu vrei/n-ai posibilitatea vezi ca bcr-ul are carduri de debit VIRTUON special concepute pt plata on-line | ||
|
| | #72 (permalink) | ||
|
Problema cu Visa Electron nu tine de banca ci de cardul in sine. Visa Electron (ca si Maestro dealtfel) sunt carduri "light", costa putin sa le faci, conditiile sunt mai putin severe in schimb gradul de acceptare online e mai mic decit la cardurile "principale (Visa si Mastercard). | |||
|
| | #73 (permalink) | ||
|
Eu cumper de pe shopto cu un card Visa Electron, emis de BCR si n-am avut nici un fel de surpriza, de altfel pe nici un site nu am avut probleme pana acum. Cred ca este destul de importanta si banca care il emite.
__________________ Hey Sam, if it's always getting later and later, then how come it's early sometimes ? | |||
|
| | #74 (permalink) | ||
|
Inca o data, nu trebuie luat in mod absolut ceea ce am zis. Exista multe site-uri care accepta Visa Electron si Maestro. Pe de alta parte, exista site-uri care nu accepta decit cardurile "clasice". Imi aduc aminte primul an de la lansarea World of Warcraft de exemplu, cind nu era acceptat Visa Electron. Altfel spus, daca ai un MAstercard in EUR sa zicem, sau un Visa Classic, poti fi 100% sigur ca e acceptat peste tot. Cu un Visa Electron sau un Maestro, ai sanse mari sa fie acceptate, dar nu peste tot | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
|
Eu am Visa Electron de la ING, a mers absolut peste tot pe unde am incercat sa cumpar ceva sau sa-mi fac cont: gamespot, wow, eve-online, paypal, sendit, play-asia, dvdcrave, steam, etc. Pe shopto am avut niste probleme cu acceptatu' intr-o perioada da' pana la urma a mers.
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #76 (permalink) | ||
|
Din nou super multumit de shopto (trimis azi asasins creedu ) Astept sambata sau cel tarziu luni (dupa track sistem ii in ro in mai putin de 16h dar sta la bucuresti 1-2 zile fara nici un motiv)dar , tot ies mai bine ca orice shop online din ro , cu 2 zile dupa data de lansare oficiala o sa fie acas la mine
| |||
|
| | #78 (permalink) | ||
|
am şi eu o-ntrebare puţin off legată de shopto. Dacă se poate să-mi spuneţi la numărul de tel cum se trece? +44(0) + 749 999 999 ? - ştiam că prexiul din afară pentru ţară era 0040 şi de aceea-ntrebam aici văzând doi de 4.
__________________ You should never underestimate the predictability of stupidity. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |