![]() |
| | #841 (permalink) | ||
|
Salut Am comandat o maneta pentru PS3, DualShock 3, de la Buy Video Games for Consoles and PC - From Japan, Korea and other Regions - Play-Asia.com in data de 19 Oct , nici un semn pana acum , eu am comandat de la ei mai demult dar nu mai tin minte cat a facut coletul pana in Romania | |||
|
| | #842 (permalink) | ||
|
Sigur nu avea cum sa ajunga pana acum. Face cam 14 zile, chiar mai mult, depinde cum nimeresti desele lor sarbatori. Vezi ca trebuie sa-l ridici de la oficiu postal cu vames.
__________________ <<Diablo 2 LoD - the only>> Cumpar procesoare vechi sau mai noi defecte pentru colectie YM: pfamocanucristian \\ Tel: 0762.646.825 | |||
|
| | #844 (permalink) | ||
|
Daca ai comandat pe 19 nu inseamna ca s-a expediat pe aceeasi zii. poate ca s-a expediat peste 2-3 zile. e, in principiu, eu am avut colet ce a venit in 14 zile calendaristice, insa aveam colet sosit si pe 30 de zile calendaristice ... deci, din pacate, acest lucru depinde de multi factori.
| |||
|
| | #850 (permalink) | ||
|
A patit cineva sa nu primeasca pachetul de pe play-asia? Daca da, ce e de facut? (au trecut 24 de zile deja) | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |