Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Console

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 05-12-2007, 21:54   #101 (permalink)
Final Fantasy Freak

SisterRay's Avatar

@Dacasy, nu Amazon nu trimite nici jocuri si nici console in Romania. Doar filme, carti si muzica.

@Sergiu11, nu te suna. Ar daca faliment saracii daca ar suna la toti clientii internationali.

SisterRay is offline    Reply With Quote
Old 06-12-2007, 07:42   #102 (permalink)
Registered User

Aveti grija cu play-asia.com totusi. Eu tocmai ce cred ca mi-am luat o tzeapa de vre-o 400 USD de la ei. Nu stiu daca din rea vointa sau pt. ca sunt aerieni, cert e ca trebuie sa ma agit acum sa-mi recuperez banii. Mi-au dat frumos un mesaj cum ca a fost refuzat cardul pt. insuficient funds, dar cand am sunat la banca, mi s-a spus ca banii au fost deja trasi din cont... iar de 3-4 zile nu-mi mai raspunde nimeni de la play-asia.com la mailuri... Asa ca, ganditi-va de 2 ori inainte de a face, mai ales o comanda mai mare...

MonkY is offline    Reply With Quote
Old 06-12-2007, 14:18   #103 (permalink)
Registered User

Tavitzu's Avatar

That's a sad piss
Anyhow am dat comanda la un dual shock 3 , si tot astept sper sa vina intreg, mio aparut order shipped,o trecut o sapt, transport 5.30$

Tavitzu is offline    Reply With Quote
Old 06-12-2007, 14:23   #104 (permalink)
Registered User

lord_dark's Avatar

Eu am avut vre-o 5 pachete de la ei pana acum, nici unul nu a ajuns mai devreme de 2 saptamani. Toate au ajuns, la primele m-am ingrijorat putin, dar nu a fost problema. Referitor la raspunsul la mailuri, mi s-a mai intamplat ca mailul sa nu ajunga in casuta la mine, dar sa apara raspunsul la ei pe site in contul tau, ai o rubrica mesaje primite transmise.

Si eu astept Eye of judgment ieri s-au facut 2 saptamani, sper sa nu fie vre-o problema.

lord_dark is offline    Reply With Quote
Old 06-12-2007, 16:16   #105 (permalink)
Registered User

lord_dark: nu ti-au venit mai devreme de 2 saptamani pt. ca ai ales normal mail. Daca alegi EMS, UPS, Fedex, iti vin mai repede. Platesti, dar stai in fata

Tavitzu: si eu am comandat un DS3 printre altele... sa vedem daca mai si vine...

Old 06-12-2007, 19:09   #106 (permalink)
Registered User

lord_dark's Avatar

Ai perfecta dreptate, dar eu am vrut sa ma coste cat mai putin. La un pret mai mare il gasesc mai aproape de noi, sau chiar in tara. Eu am spus ca dureaza cat dureaza pentru cei care isi fac probleme ca nu a sosit inca.

Old 06-12-2007, 19:25   #107 (permalink)
Marca Inregistrata

Sandman's Avatar

Stai calm, eu am avut un action figure comandat de pe play-asia care a facut o 30 sau 31 de zile.
The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

Sandman is offline    Reply With Quote
Old 06-12-2007, 19:59   #108 (permalink)
Registered User

lord_dark: ma indoiesc ca gasesti in tara la noi noul DS3 (ma refer la cel cu vibratii). Cat despre cumparat in perioade de sarbatori de prin afara, si cu Posta Romana... nu pot decat sa parafrazez pe nenea spartanu' "THIS IS MADNESSSSSS !!!!". Daca vine pana in Ianuarie e minune

Old 10-12-2007, 13:43   #109 (permalink)
Registered User

lord_dark's Avatar

Quote:
Originally Posted by MonkY View Post
Cat despre cumparat in perioade de sarbatori de prin afara, si cu Posta Romana... nu pot decat sa parafrazez pe nenea spartanu' "THIS IS MADNESSSSSS !!!!". Daca vine pana in Ianuarie e minune
Mi-a venit azi, a facut fix 20 zile. Nu-i rau ptr. 3-5 $ transportul din China.

Old 10-12-2007, 13:47   #110 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by lord_dark View Post
Mi-a venit azi, a facut fix 20 zile. Nu-i rau ptr. 3-5 $ transportul din China.
Acum 20 de zile nu era nici pe departe perioada de sarbatori . Fa o comanda acum prin Posta Romana, sa vedem daca iti vine pana in Ianuarie. Hai ca tot vre-o 20 de zile sunt...

Old 10-12-2007, 14:00   #111 (permalink)
True Evil

Wargasm's Avatar

play-asia nu se merita. A durat R6 de 360 2 luni, asa ca...

Daca e de comanda, prefer sendit sau shopto.

Daca mai stie cineva alte site-uri, e bine sa le impartaseasca aici.

Wargasm is offline    Reply With Quote
Old 10-12-2007, 14:16   #112 (permalink)
CG Editor

Mika's Avatar

www.dvdcrave.com ?

Mika is offline    Reply With Quote
Old 10-12-2007, 21:24   #113 (permalink)
Moderator

dtancu's Avatar

Quote:
Originally Posted by MonkY View Post
Aveti grija cu play-asia.com totusi. Eu tocmai ce cred ca mi-am luat o tzeapa de vre-o 400 USD de la ei. Nu stiu daca din rea vointa sau pt. ca sunt aerieni, cert e ca trebuie sa ma agit acum sa-mi recuperez banii. Mi-au dat frumos un mesaj cum ca a fost refuzat cardul pt. insuficient funds, dar cand am sunat la banca, mi s-a spus ca banii au fost deja trasi din cont... iar de 3-4 zile nu-mi mai raspunde nimeni de la play-asia.com la mailuri... Asa ca, ganditi-va de 2 ori inainte de a face, mai ales o comanda mai mare...
Good luck man. Mie mi-au facut figura cu vreo 250 USD.
Era in stoc produsul, am comandat, mi-au blocat suma in cont si dupa aia n-a mai fost pe stock. Am anulat comanda si a durat 30 zile sa deblocheze banca suma.

dtancu is offline    Reply With Quote
Old 10-12-2007, 22:20   #114 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by dtancu View Post
Good luck man. Mie mi-au facut figura cu vreo 250 USD.
Era in stoc produsul, am comandat, mi-au blocat suma in cont si dupa aia n-a mai fost pe stock. Am anulat comanda si a durat 30 zile sa deblocheze banca suma.
Asta am aflat si eu ca se rezolva usor. Pt. ca la mine a fost cam aceeasi problema. Au blocat suma initiala, dupa care si-au dat seama ca au gresit, si au incercat sa traga suma din nou, si normal ca nu mai era indeajuns (nu tin niciodata prea mult pe card-ul acela, strict online). Bon, cum se rezolva:

1. Se ia mailul (ca dovada) in care sa aveti numarul comenzii (de genul #8622169).
2. Se ia frumos emailul in care ti se spune cum ca produsul comandat nu este pe stoc, sau in care ti se da reject la comanda. Si in care neaparat trebuie sa fie acelasi numar de comanda.
3. Se suna la banca la serviciul carduri, unde cereti o adresa de mail pe care sa trimiteti dovezile respective ca forward.
4. Se deblocheaza suma pe loc.

Cazul de mai sus e valabil cand banii inca sunt in acel cont "colector" cum il numesc cei de la banca. Adica, nu mai sunt baniii tai, si sunt pe cale sa plece spre vanzator. De obicei in acel cont colector stau cel putin o zi, doua. In cazul in care banii deja au ajuns la vanzator, atunci e harababura mare, si va doresc "noroc bun" .

De ce zic de cazul de mai sus ca e super real ? Well, pt. ca dupa ce m-au aburit n lucratori la banca (ce cred ca nu aveau habar de cum functioneaza sistemul), am dat peste cineva priceput, care a explicat cap/coada cum merge treaba, si care dupa ce i-am trimis pe mail "dovada", in 2 secunde mi-a luat baniii inapoi, si chiar cu omul la telefon am refacut comanda si mi-a fost acceptata (suma fiind deja repusa in cont). Deci, daca spune cineva povesti, spuneti sa plimbe ursul, sa botoneze acolo pe computator, si gata, banii sunt available

Bafta !

Old 11-12-2007, 09:19   #115 (permalink)
Moderator

dtancu's Avatar

Depinde, mie nu mi-a mers asa. BRD-ul a vrut mail trimis direct de furnizor catre banca in care explica problema si cere deblocarea sumei.
Orice mail din partea mea n-a fost acceptat, nici copie comanda, nimic. Numai ceva venit direct de la furnizor catre banca. Asa ca am asteptat 30 zile.

Old 11-12-2007, 09:52   #116 (permalink)
Registered User

Pai, scuza-ma ca ma abtin sa nu rad. Trebuia sa spui doar BRD si era de-ajuns

Old 11-12-2007, 10:09   #117 (permalink)
good cop

dark_one's Avatar

Eu am patit o chestie similara la Raiffeisen - bine nu era vorba despre o suma mare insa mi-au tras banii de 2 ori (tot cei de la play-asia) am asteptat 30 zile pana sa mi se deblocheze banii - (lucru care nu s-a intamplat automat, a trebuit sa dau eu telefon) - oricum s-a rezolvat.

Ultima comanda am facut'o alaltaieri (pe data de 09.12) - si ieri mi-a plecat produsul - sa vedem cat dureaza pana vine

dark_one is offline    Reply With Quote
Old 11-12-2007, 10:12   #118 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by dark_one View Post
Eu am patit o chestie similara la Raiffeisen - bine nu era vorba despre o suma mare insa mi-au tras banii de 2 ori (tot cei de la play-asia) am asteptat 30 zile pana sa mi se deblocheze banii - (lucru care nu s-a intamplat automat, a trebuit sa dau eu telefon) - oricum s-a rezolvat.
Tocmai de aceea am dat exemplul de mai sus. Adica, exista PRECEDENTUL. Si ca se poate (ceea ce pana acum mai toti au zis ca nu, ca trebuie asteptat 30 de zile, etc). Daca mailurile primite de la play-asia (si care sunt forwardate catre persoana din banca) contin elementele prin care se dovedeste ca fie s-au tras bani aiurea, fie ca s-a platit de doua ori aceeasi comanda... asta le este suficient.

Old 11-12-2007, 11:49   #119 (permalink)
Moderator

dtancu's Avatar

Sunt banci si banci.
Unele sufla si-n iaurt, eu am discutat pe tema asta extrem de mult, ajungind pina la sediul central al BRD-ului. Practic mi-au contestat inclusiv originea mailului daca nu e trimis direct catre banca. A, si acum mi-am adus aminte, nu se accepta mail la BRD ci numai fax
Exista banci care lucreaza si in felul descris de tine, dar practic o anume parte din risc si-o asuma ei. Daca MonkY falsifica mailul respectiv sa zicem, banca ia tzeapa.

Old 11-12-2007, 12:02   #120 (permalink)
Registered User

dtancu: banca nu ia tzeapa niciodata, stai tu linistit. Doar ca prefera sa-ti spuna ca deja banii sunt ai comerciantului... Ideea este ca nici-un comerciant nu iti poate trage bani aiurea de pe card. Cat despre falfisificarea mailului, iarasi stai linistit. El a vazut foarte usor ca s-a incercat tragerea din nou a unei alte sume pe baza comenzii cu acelasi numar. Mailul este doar asa, ca sa aiba ceva "in scris", nu doar ceea ce i-am comunicat eu verbal.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Console

Thread Tools

Posting Rules