![]() |
| | #102 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
Aveti grija cu play-asia.com totusi. Eu tocmai ce cred ca mi-am luat o tzeapa de vre-o 400 USD de la ei. Nu stiu daca din rea vointa sau pt. ca sunt aerieni, cert e ca trebuie sa ma agit acum sa-mi recuperez banii. Mi-au dat frumos un mesaj cum ca a fost refuzat cardul pt. insuficient funds, dar cand am sunat la banca, mi s-a spus ca banii au fost deja trasi din cont... iar de 3-4 zile nu-mi mai raspunde nimeni de la play-asia.com la mailuri... Asa ca, ganditi-va de 2 ori inainte de a face, mai ales o comanda mai mare...
| ||
|
| | #104 (permalink) | ||
|
Eu am avut vre-o 5 pachete de la ei pana acum, nici unul nu a ajuns mai devreme de 2 saptamani. Toate au ajuns, la primele m-am ingrijorat putin, dar nu a fost problema. Referitor la raspunsul la mailuri, mi s-a mai intamplat ca mailul sa nu ajunga in casuta la mine, dar sa apara raspunsul la ei pe site in contul tau, ai o rubrica mesaje primite transmise. Si eu astept Eye of judgment ieri s-au facut 2 saptamani, sper sa nu fie vre-o problema. | |||
|
| | #105 (permalink) | ||
lord_dark: nu ti-au venit mai devreme de 2 saptamani pt. ca ai ales normal mail. Daca alegi EMS, UPS, Fedex, iti vin mai repede. Platesti, dar stai in fata ![]() Tavitzu: si eu am comandat un DS3 printre altele... sa vedem daca mai si vine... | ||
|
| | #107 (permalink) | ||
|
Stai calm, eu am avut un action figure comandat de pe play-asia care a facut o 30 sau 31 de zile.
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #108 (permalink) | ||
lord_dark: ma indoiesc ca gasesti in tara la noi noul DS3 (ma refer la cel cu vibratii). Cat despre cumparat in perioade de sarbatori de prin afara, si cu Posta Romana... nu pot decat sa parafrazez pe nenea spartanu' "THIS IS MADNESSSSSS !!!!". Daca vine pana in Ianuarie e minune | ||
|
| | #113 (permalink) | ||
| Quote:
Era in stoc produsul, am comandat, mi-au blocat suma in cont si dupa aia n-a mai fost pe stock. Am anulat comanda si a durat 30 zile sa deblocheze banca suma. | |||
|
| | #114 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Quote:
1. Se ia mailul (ca dovada) in care sa aveti numarul comenzii (de genul #8622169). 2. Se ia frumos emailul in care ti se spune cum ca produsul comandat nu este pe stoc, sau in care ti se da reject la comanda. Si in care neaparat trebuie sa fie acelasi numar de comanda. 3. Se suna la banca la serviciul carduri, unde cereti o adresa de mail pe care sa trimiteti dovezile respective ca forward. 4. Se deblocheaza suma pe loc. Cazul de mai sus e valabil cand banii inca sunt in acel cont "colector" cum il numesc cei de la banca. Adica, nu mai sunt baniii tai, si sunt pe cale sa plece spre vanzator. De obicei in acel cont colector stau cel putin o zi, doua. In cazul in care banii deja au ajuns la vanzator, atunci e harababura mare, si va doresc "noroc bun" .De ce zic de cazul de mai sus ca e super real ? Well, pt. ca dupa ce m-au aburit n lucratori la banca (ce cred ca nu aveau habar de cum functioneaza sistemul), am dat peste cineva priceput, care a explicat cap/coada cum merge treaba, si care dupa ce i-am trimis pe mail "dovada", in 2 secunde mi-a luat baniii inapoi, si chiar cu omul la telefon am refacut comanda si mi-a fost acceptata (suma fiind deja repusa in cont). Deci, daca spune cineva povesti, spuneti sa plimbe ursul, sa botoneze acolo pe computator, si gata, banii sunt available ![]() Bafta ! | ||
|
| | #115 (permalink) | ||
|
Depinde, mie nu mi-a mers asa. BRD-ul a vrut mail trimis direct de furnizor catre banca in care explica problema si cere deblocarea sumei. Orice mail din partea mea n-a fost acceptat, nici copie comanda, nimic. Numai ceva venit direct de la furnizor catre banca. Asa ca am asteptat 30 zile. | |||
|
| | #117 (permalink) | ||
|
Eu am patit o chestie similara la Raiffeisen - bine nu era vorba despre o suma mare insa mi-au tras banii de 2 ori (tot cei de la play-asia) am asteptat 30 zile pana sa mi se deblocheze banii - (lucru care nu s-a intamplat automat, a trebuit sa dau eu telefon) - oricum s-a rezolvat. Ultima comanda am facut'o alaltaieri (pe data de 09.12) - si ieri mi-a plecat produsul - sa vedem cat dureaza pana vine
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
| | #118 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Quote:
| ||
|
| | #119 (permalink) | ||
|
Sunt banci si banci. Unele sufla si-n iaurt, eu am discutat pe tema asta extrem de mult, ajungind pina la sediul central al BRD-ului. Practic mi-au contestat inclusiv originea mailului daca nu e trimis direct catre banca. A, si acum mi-am adus aminte, nu se accepta mail la BRD ci numai fax ![]() Exista banci care lucreaza si in felul descris de tine, dar practic o anume parte din risc si-o asuma ei. Daca MonkY falsifica mailul respectiv sa zicem, banca ia tzeapa.
| |||
|
| | #120 (permalink) | ||
dtancu: banca nu ia tzeapa niciodata, stai tu linistit. Doar ca prefera sa-ti spuna ca deja banii sunt ai comerciantului... Ideea este ca nici-un comerciant nu iti poate trage bani aiurea de pe card. Cat despre falfisificarea mailului, iarasi stai linistit. El a vazut foarte usor ca s-a incercat tragerea din nou a unei alte sume pe baza comenzii cu acelasi numar. Mailul este doar asa, ca sa aiba ceva "in scris", nu doar ceea ce i-am comunicat eu verbal.
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |