![]() |
| | #22 (permalink) | ||
| http://kotaku.com/gaming/rumor/more-...ics-331057.php poze noi.. nu prea-mi place cum arata, insa e greu sa judeci corect din cateva poze.
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
da cam urat acum dupa pozele astea , un fel de SF EX2plus sau rivals schools ft animat.. camera se misca...:-/ ? un comment zice : Street Fighter HD's art is NOT being done by Capcom. >_> It's being developed by Backbone Entertainment and the art is by UDON. -NOT- Capcom. asa se strica jocurile
__________________ Tetrahydrocannabinol delta-9-tetrahydrocannabinol delta-1-tetrahydrocannabinol ![]() Salutari din Sanatoriu ! | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
| Quote:
..si Udon n-au facut o treaba rea
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
| Quote:
Man, sa fim realisti, exista anumite tipuri de joc specifice consolelor(iar fighting-urile exceleaza la acest capitol) si altele specifice pc-ului. Nu poti sa te joci fight cu tastatura (ideal e pe masinele alea mari cu fise, sunt bestiale pt combo-uri), asa cum nu poti sa joci strategii pe console. Iti plac jocurile cu cafteala, atunci baga o consola, sunt o gramada de jocuri bune pe consola.Daca joci SC si WAR3 (like me :P) ramai pe PC..cu gandul tot la console. | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
Poate foarte frumos sa-si puna un gamepad pe PC si se joaca acelasi lucru. Insa nu se va compara un emulator de pe PC cu jocul actual pe consola... nu mai zic ca un Tekken Dark Resurrection nu poate fi emulat... si chiar daca ar fi, 60fps cum are pe PS3 in 1920x1080, e cam greu de atins...
| ||
|
| | #29 (permalink) | ||
| Join Date: Jul 2001 | Quote:
Eu spre ex nu pot din tastatura, mi-e mai usor cu un gamepad. Ideal cred ca este cu joystick, cum era la masinile arcade, de care ai amintit si tu. Am vazut ca exista si pt pc/console astfel de accesorii. edit: adica asa ceva: http://www.x-arcade.com/adapters.shtml Last edited by Dead Ghost; 07-12-2007 at 13:59.. | ||
|
| | #30 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
dap.. arcade stick > * dar nu trebuie sa fie asa mari si bulky, exista si modele mai comode. evident ca nu se gasesc pe la noi (n-am gasit nici macar un adaptor USB pentru controllere de PS2 ffs). Quote:
exemplul tau cu Tekken nu-stiu-care este absurd pentru ca inca nu exista hardware-ul suficient de puternic care sa poata permite o emulare a jocurilor din ultima generatie de console. prefer oricand un GGPO, decat un XBOX Live din motive pe care le gasesti pe topicul respectiv. sa revenim: din zvonurile lansate se pare ca SF4 nu mai are parry system ceea ce mi se pare un lucru bun. parry system in SF3 anula fireball-urile si zoning-ul facut cu acestea (fireball trap, spacing, fireball walk etc.) si jocul pierdea o dimensiune a tacticilor abordate. din poze camera pare mobila ceea ce mi se pare un gimmick, sper sa se poata dezactiva. "Ultra" move pe langa clasicul "Super" mi se pare iarasi un element de gameplay cu o valoare indoielnica.. totusi zvonurile astea s-ar putea sa fie false pentru ca tot aceeasi sursa mentioneaza ca Sheng Long o sa fie un caracter in joc (si se stie ca acesta a fost de-a lungul timpului doar o pacaleala de 1 Aprilie din partea Capcom).
|
| | #32 (permalink) | ||
| Quote:
aham nu citisem bine ca scria HD eram atent pe discutie SFIV ![]() da mi se pare miso sf hd
__________________ Tetrahydrocannabinol delta-9-tetrahydrocannabinol delta-1-tetrahydrocannabinol ![]() Salutari din Sanatoriu ! | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Chiar in spatele tau | Quote:
| ||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
SF4 Hands-on Preview + new screenies http://www.1up.com/do/previewPage?cId=3165157
|
| | #36 (permalink) | ||
|
1up au un material de 20 de minute cu impresii despre SF4 + interviu cu Ono, producatorul jocului + in-game footage grafica.. de fapt nu ma intereseaza grafica pentru ca gameplay-ul pare ca e pe un drum bun sistemul de power meters mi se pare foarte interesant si adauga elemente strategice noi chiar nu imi dadeam seama cu ce mai pot inova dupa atatea sisteme complicate folosite in SF, Darkstalkers, etc. insa un meter pentru damage dat (super meter) si unul pentru damage incasat (revenge meter) = pure genius ![]() http://en.wikipedia.org/wiki/Street_...ving.2FRevenge
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" Last edited by Aquashark; 29-12-2007 at 13:54.. | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
am citit pe un forum dedicat jocului,ca desi grafica va fi 3D(aka. luptatorii si background-ul)...gameplay-ul va ramane clasicul 2D.deci te bati la fel ca si pana acum ...mie mi se pare ca e bine asa,decat alt joc gen Tekken...the StreetFighter legacy will live on...eu sper ca e adevarat ce-am citit
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/18-console/319480-street-fighter-iv.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Street Fighter 4 PC Fighting | This thread | Refback | 05-10-2008 16:25 | |
| Street Fighter 4 PC Downloads | This thread | Refback | 04-10-2008 11:58 | |