![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| ▪ Puteti semna petitia direct aici. Va rapeste doar 10 secunde pentru o cauza nobila. Multumim anticipat ! |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #261 | ||
| 2001 semnaturi | |||
|
| | #262 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Well, acum avem si sticky ! Sa speram ca ajuta ! Thx CG ! | ||
|
| | #263 | ||
| 2010, am mai dat si io massuri pe la munca ![]()
__________________ (\__/) (+'.'+) This is Bunny. Copy and paste bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. | |||
|
| | #264 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Am adaugat in primul post si "harta live". Sa speram ca e o imagine care face mai mult decat 1000 de cuvinte. Check it in here: http://forum.computergames.ro/attach...3&d=1201702749 | ||
|
| | #265 | ||
| Monky nu merge linkul din ultimul post! (cred ca e nu e de la mine)
__________________ .: Les Enfants Terrible! :. PSN ID: Wizternoff | |||
|
| | #266 | ||
| Dupa cum am vazut un pic mai sus Hostile a specificat ceva ce am zis si eu mai devreme....sunt foarte multi utilizatori CG. Hai sa le trimitem un mass cat se poate de serios din partea CG. Daca tot avem in spate ajutorul conducerii forumului... sa il avem pana la capat zic eu. Imi pun consola gaj ca astfel in 2 zile s-ar strange 10.000 de voturi de la membrii CG. ![]() iar ceva amuzant de pe site-ul Cotidianul: "Oficialii Microsoft si Sony nu au putut fi contactati pentru comentarii pina la inchiderea editiei."
__________________ Petitie online pentru drepturile consolistilor din Romania.Click AICI We paid a lot of money for our gaming consoles and for games, even if the sallary in Romania is less that a lot of EU countries, we deserve to get what we paid for. Unlimited gaming and shoping for the right price. Romania is a small country indeed, but is not Afganistan. | |||
|
| | #267 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Quote:
cj_quest: nu as vrea sa "fortam" mana nimanui. Cine doreste sa semneze petitia nu ar trebui stressat cu asta. Ar trebui sa o faca din proprie initiativa si cu putina mandrie de roman care ne-a mai ramas, nu ? ![]() | ||
|
| | #268 | ||
| Repet, sigur sunt foarte multi altii nemultumiti de "serviciile" oferite de catre companiile astea. Daca reusim sa avem un ecou puternic in presa, atunci putem sa strangem semnaturi si de la alti oameni, nu numai de la cei care intra pe forum. Eu repet: sa postam si acolo unde apar articolele in ziare, ca asa vor afla si alte persoane. In special la publicatiile care au si link catre petitie! | |||
|
| | #270 | ||
| wooow...chiar au ungurii si ucrainienii live? si belorusii? e pe bune?oh common...wtf?
__________________ Mitsubishi,HongKong and Nintendo rule... ![]() Daca-ti pasa daca nu, ia-ti te rog 2minute si fa aici treaba->http://www.petitiononline.com/6010sd29/petition.html | |||
|
| | #271 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Ucraina si Belarus din cate stiu au pt. ca sunt in aceeasi oala cu Rusia, iar Rusia are Live... | ||
|
| | #272 | ||
| Acum 2 minute s-a facut referire la petitie pe ProFM. Tipul a amintit doar cauza, fara sa rosteasca cuvantul "petitie", iar apoi a inceput mistoul.... In opinia dj-ului cauza pentru care serverele nu sunt disponibile este "renumele" de hacker al romanului iar solutia indicata de el este proxy-ul.... ![]()
__________________ "I love this game!" | |||
|
| | #273 | ||
| la profm sunt niste terminati... las ca nu mai e mult si baga Sarbu si pe acolo manele ![]() 2086 Total Signatures ... merge mai greu, dar merge ![]() | |||
|
| | #274 | ||
| Da' Grecia si Ungaria parca nu aveau..... ![]() | |||
|
| | #275 | ||
| Nick anterior: SKhan Join Date: Oct 2006 Location: Bucuresti | Quote:
Microsoft sau Sony ar trebui sa rezolve problema ori oferindu-ne Live ori scazand pretul la console pe piata romaneasca datorita lipsei de feature-uri. Apropo, citisem in Level parca ceva legat de o lansare oficiala XBOX360 in Romania in Noiembrie 2007 care din nu stiu ce motive s-a amanat dar nu se aude nimic de urmatoarea data. Nu am gasit insa nicaieri pe net vreo referire la aceasta lansare. Poate sa confirme cineva?
__________________ The girl who replies to the question "What do you want for Christmas?" with "If you loved me, you'd know what I want!" gets an Xbox. End of story. | ||
|
| | #276 | ||
| Quote:
). Cred ca ai uitat ce marketing are in cap Bill . Pana ne baga live... sa faca ceva macar sa downloadam si noi tot ce vrem . | |||
|
| | #277 | ||
| @offtopic:Apropo...am auzit ca Bill nu mai e la conducerea microsoft de cateva saptamani parca asa se auzea pe la TV ![]() @ontopic:Adevarul e ca dj-ii de la aproape toate posturile spun tampenii in diverse stiri pe care le lanseaza catre ascultatori,intre melodii...1 motiv ar fi ca se grabesc sa bage urmatoarea melodie..sau pur si simplu iau la "shto" diversele zvonuri-stiri si le imbarliga cum vor ei,poate asa se cred mai "cool" cu capu in nori sau mai binezis intre mess si mirc ![]() | |||
|
| | #278 | ||
| din cate stiu numai din iunie/iulie se cara bill. or fi si dj-i aia fani pc ![]() 2095 and counting ![]() | |||
|
| | #279 | ||
| Bill Gates nu mai este CEO Microsoft din 2006 ![]()
__________________ Now the past is over but you are not alone, together we'll fight Sylvester Stallone. We will not be dragged down in his South China Sea of macho bullshit and mediocrity | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|