![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| ▪ Puteti semna petitia direct aici. Va rapeste doar 10 secunde pentru o cauza nobila. Multumim anticipat ! |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #22 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
OK, o idee foarte buna a fost sa facem si pt. Wii. Caz in care, eu zic sa le unim, altfel va iesi o mare salata (intrebari de genul... aaaah, trebuie sa semnez in trei locuri ?!?). Stiti cum e cateodata romanul... Asa ca vom face catre Nintendo, Microsoft Corporation, Sony Corporation si European Union. Dupa care o luam pe puncte (la care va rog sa faceti amendamente sau recomandari. 1. Clar in idee trebuie specificat ca suntem membri ai Uniunii Europene, cu drepturi egale ca si ceilalti membri care au deja acces la aceste servicii. 2. Ar trebui spus totodata si faptul ca produsele respective se vand in Uniunea Europeana la fel de liber ca si in Romania, fara nici-o constrangere sau vre-o atentionare cum ca produsele respective (atat consolele cat si jocurile, software-ul sau serviciile aferente acestora) nu ar functiona in anumite tari al Uniunii Europene. 3. Oferirea serviciilor live pt. toate cele 3 console ar duce la oprirea diferitelor metode de a pacali sistemul (precum folosirea adreselor false, carti de credit ale altor persoane domiciliate in tarile unde serviciul functioneaza) si totodata ar duce la cresterea profitului celor 3 companiii. 4. Trebuie vorbit si de promisiunile celor 3 companii si de faptul ca s-au dedicat unor oameni care platesc si doresc sa poata folosi serviciile pentru ceea ce platesc. Si cred ca ar trebui pus punct cu punct faptul ca nici Xbox 360, nici PS3, nici Wii nu ofera ABSOLUT nici-un serviciu ONLINE (pagini in constructie usually) desi toate trei ofera atat console cat si produse platite sau promotionale prin care se ofera acces de o luna, trei luni, sase luni, un an de servicii online, sau jocuri bonus, gratuite, ce nu pot fi insa accesate. 5... mai spuneti si voi ca eu deja pic de somn. Si va rog sa ma corectati, pentru ca sigur am gresit cu cate ceva. Si cu asa ceva chiar nu vreau sa ne jucam. Ori facem treaba super serioasa, ori mai bine oprim totul din fasa. 6. Cei care aveti site-uri, blog-uri... am putea cadea de comun acord pentru un titlu, care sa circule peste tot... Sau facem un articol comun, sau il scriem aici si il preluam toti. Ce spuneti ? Acum am vazut acest post. Mii de scuze... oboseala. Categoric, nu imi atribui sub absolut nici-o forma aceasta initiativa. Eu unul ma ofer sa ajut, am facut primul pas, imi pun si site-ul la bataie pentru un articol pe tema aceasta (chiar si cu riscul de a-mi fi inchis pentru cine stie ce termeni legali). Consider ca ideea este a noastra, e comuna si liber impartasita de toti cei care sunt de acord cu ea. Daca sunt mai multi impotriva (ceea ce ma indoiesc... la urma urmei nu facem nici-un rau nimanui... mai mult rau decat ignoranta totala nu cred ca ni se poate face) well, atunci renuntam. | ||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
o imagine valoreaza cit o mie de cuvinte. daca reusim sa stringem 1000 de oameni, toti cu PS3/X360/Wii in brate in fata casei poporului si tragem o poza de grup, vom avea mult mai mult de cistigat decit dintr-o petitie cu 1000 de voturi. daca poza e cumva facuta si de sus ca sa se vada tot puhoiul de oameni cu consolele in brate, atunci e chiar si mai bine. daca nu avem unde sa jucam, daca PS Store si Live nu sunt disponibile si la noi in tara, atunci suntem in stare sa ne adunam si pe strada. cam asta ar fi mesajul, sper eu, receptionat de ei. well, semnez si petitiile, insa o astfel de imagine este mult mai dramatica si sugestiva decit un text formal si fad. just my 2 cents.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
thanks, uneori ma gindesc ca lucrez in publicitate/game design/film si atunci imaginatia incepe sa-mi faca figuri de genul asta. imaginea e frumoasa, insa sunt constient ca e fff greu de realizat asa ceva. ma rog, cifra era un exemplu. cred ca si o suta sau doua de persoane ar fi de ajuns.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
h0stile: now i really really love you ! Hai mai ca ne putem aduna intr-un weekend. Eu vin si cu purcel si cu catzel... le dau cate o consola in brate ceva la fiecare... Dar nu cred ca mai am putere sa organizez si asta... Nu faceti si voi un comitet ? Parol d'honor ca vin cu tot ce am prin casa (mai putin plasma, ca e a draq de grea).
| ||
|
| | #29 (permalink) | ||
|
Daca are cineva cont de director pe youtube - facem un clip high rez de genul Apar eu cu consola pe care o detin si zic asa Buna ziua xxx (compania) ma numesc (xxx) si am consola cu SN/PN (xxx) PLS give us (xxx) shop Eu cred ca intr'un clip de director am putea baga vreo 3-4 cereri pe minut x 1 ora = 2-300 cereri Daca n-avem nici unul conturi de director - in 10 min .. macar bagam vreo 100 cereri (spuse repede )PS: avantajul este ca fiecare poate sa-si faca clipul acasa la el si apoi sa-l trimita "directorului" care sa-l editeze si sa-l posteze
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
Eu intre timp incerc sa ma concentrez la textul pt. petitie... vad ca nu aveti amendament. Poate un avocat sau cineva de la drept poate da o mana de ajutor cu textul (something i'm really not). Cat despre poza... stii ce impact poate avea si o poza cu 100 de persoane ? Daca e facuta cu cap, dintr-o 100 de persoane poti sa faci articol stil "revolutie"... | ||
|
| | #31 (permalink) | ||
| Quote:
imi aduci aminte de filmul in care Dustin Hoffman produce o "revolutie". se numea.....arghh...imdb callingPS o sa ma interesez de cont pe youtube. -------------------- Editare ulterioară -------------------- dark_one, un clip frumos ar fi in felul urmator. fade in cu prim plan pe tine. incepi sa vorbesti - Buna ziua xxx (compania) ma numesc (xxx) si am consola cu SN/PN (xxx). PLS give us (xxx) shop (sau live). camera se indeparteaza incet si in cadru apar stind la fel ca si tine (in picioare), alti useri cu consolele in brate. se repeta textul in continuu, de fiecare data pe alta voce, doar ca sunt alte nume, alte console, iar la final se aude un simplu thank you in cor. pe toata durata clipului se aude in surdina o melodie grava. fade out to black. locatia, nu stiu, undeva afara, locul ala din fata casei poporulu, daca ar fi gol, ar fi super. intrebarea e, de cite ori poti sa spui textul respectiv in 600 de secunde? (adik de citi oameni ar fi exact nevoie, cel putin pentru partea audio, ca imaginea poate sa contina mult mai multe persoane)
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think Last edited by h0stile; 25-01-2008 at 01:03. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
Acum am ajuns si eu acasa si am ramas ![]() ![]() de tot ceea ce am citit pana acum!! Bravo baieti, super initiativa si super idei!! Sustin cum pot si eu toata chestia asta! Ma bucur foarte mult si imi place la ce nivel s-a ajuns pe acest forum! Apropos, ideea lui hOstile mi se pare geniala!!
__________________ .: Les Enfants Terrible! :. PSN ID: Wizternoff | |||
|
| | #34 (permalink) | ||
Ce spuneti de formularea aceasta, de la ora 1:45 noaptea ? Va rog foarte mult, concentrati-va si corectati-ma. Multumesc anticipat: To: Microsoft Corporation, Sony Corporation, Nintendo and European Union Representatives We, the Romanian owners of gaming consoles, related products and services offered by Microsoft Corporation, Sony Corporation and Nintendo, as full rights members of European Union and users of the products and services you sold us, we kindly plead you to consider our petition for enabling full online services and support for your gaming consoles for Romania. Through this document we would like to request to be treated as the European Union laws request, equals in rights with all the other member countries. The products named here as Microsoft Xbox 360, Sony Playstation 3 and Nintendo Wii you sold us in Romania, like any other European country, come with no warnings and constraint that the products we bought have no support at all in our country. Therefore we would like to benefit the full online services we paid for. Dear European Union Representatives, as members of European Union, we would like to petition for full rights like everyone else and be able to use the online services and support for the products we paid for. None of the three products named above allow us to use it online in Romania, as there is no such support. Although most of us have paid for a product or service that give us one month, three months, six months or unlimited access to online services. Most of us have bought products (software and hardware) that require a connection to Xbox Live or Playstation Network, which is impossible as there is no such service for Romania. Dear representatives at Microsoft, Sony and Nintendo, when the products named above were launched, you promised us an experience like never seen before, with online multiplayer, online chat, online tournaments, downloads, updates and support. How can we have that unbelievable experience if you don't allow us to access those services ? So, we, the Romanian owners of products you sold us, we kindly ask you to give us only what we paid for. We ask nothing more than you promised when we bought your products. We honestly believe this is a win-win situation for all of us. And as a proof to you that we are not just 5 or 10 people, we sign above. Sincerly yours, The undersigned | ||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
Am citit cu atentie and it sounds really good to me. Foarte bine formulat!LE: singura chestie ar fi ca ai mancat cateva litere pe ici pe colo
__________________ .: Les Enfants Terrible! :. PSN ID: Wizternoff | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
Nu stiu, am impresia ca am repetat foarte multe chestii... Dar, o sa recitesc dupa ce ma dreg cu un somn de frumusete. Meanwhile, daca aveti adaugari/taieturi, do them now. Ca dupa ce postam, nu cred ca se mai poate modifica. Si ar fi si pacat sa vina nenea Bill si sa rada de noi ca n-am fost in stare sa scriem macar corect gramatical. Chiar, ia sa-l trec printr-un spellcheck ![]() Later Edit: ori sunt bun si cand dorm pe tastatura... ori mi s-a prostit mie Word-ul. Mi-a dat spellcheck doar la "Sincerly" (care corect se scrie "Sincerely" - desi nu stiam asa, dar in fine), la "services ?" care l-a corectat in "services?" si Playstation si Wii, la care ce Dzeu o vrea sa corecteze, nu stiu. Oricum, e clar ca trebuie sa fac mai fluenta un pic ideea, si pentru cei care citesc cu capete patrate (parca am dus frazele prea mult... am zis prea des consolele si produsele pe care ni le-au vandut, pe care le-am cumparat... sau, sa batem moneda pe treaba asta ? | ||
|
| | #37 (permalink) | ||
|
PS3 in comunicatele de presa apare cu majuscule (de parca ar avea 3 coae) - PLAYSTATION 3 - asta daca vrei sa fie corect. PS am toate emailurile PR-ilor pe Europa de la MS, Sony si Nintendo (din pacate nu pot sa le fac publice asa ca nu mi le cereti). cind petitia va fi semnata de un numar cit de cit considerabil de persoane, voi trimite linkul peste tot.
|
| | #39 (permalink) | ||
h0stile: poate esti mai in masura sa ma ajuti cu o formulare mai oficiala... Poate ne inspiram din emailurile acelea... Nu stiu, poate ar trebui sa ne adresam unor CEO, sau unui Mr. President... sau Representative... Director, or something... Tzeb: related products and services inseamna practic tot ce este pe langa o consola. Dau un mic exemplu: multe jocuri vin cu o luna, doua, trei moka de Live, da ? Tu ai cumparat o consola si jocul. Consola e produsul, jocul e related product, si ai inclus un serviciu de o luna-doua-trei. Capisci ? Un alt exemplu: cumperi un wireless adapter, ca sa iesi pe net. Este un related product, da ? Related product folosit pentru Serviciul de Live, da ? Bon, si la ce iti foloseste ca ai dat banii pe acel related product, daca oricum serviciul pt. Romania nu exista ? Sau alt exemplu (damn i'm so ttired): cumperi un memory card din acela care iti vine cu joc. Joc ale carui puncte se updateaza pe live. Joc care are si un update ce rezolva buguri via Live. Update-uri care prin ce Dzeu le iei daca tu nu poti intra pe .ro. Bine, eu stiu ca intram fiecare pe UK/US... dar, e normal ? Si bun, intri pe US/UK, si te uiti la demo-uri, la harti, la addon-uri, pentru ca nu le poti lua... Si-atunci, care mai e farmecul ? | ||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
e tirziu acu si nici neuronii mei nu se cupleaza cum trebuie. sper sa am miine ceva timp sa ma uit ca lumea pe text.
|
| Advertisment | |
Inscrie-te gratuit in Gladius2 - un joc de actiune, multiplayer! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|