![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| ▪ Puteti semna petitia direct aici. Va rapeste doar 10 secunde pentru o cauza nobila. Multumim anticipat ! |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #401 | ||
| Quote:
P.S.: Cred ca e stupid sa stai sa urmaresti voturile din cadrul unei petitii, in fiecare zi. P.P.S.: Nu sunt 100% sigur de cele scrise mai sus ![]() | |||
|
| | #402 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Posts deleted. O sa va rog sa ramaneti on-topic. 2915 semnaturi acum... inca un pic si vedem ce raspunsuri oficiale primim. | ||
|
| | #403 | ||
| 2918 Signatures Total Hai ca mai e un pic.GO GO GO CGF !! LE: inca o semnatura de la mine .. ca merita !
__________________ Leopard 10.5.2 Kalyway , Ubuntu 7.10 , Ubuntu 8.04 ( testing) | |||
|
| | #404 | ||
| am semnat si eu ,,, am dat si mass in messenger,,, si s-au mai strans ceva voturi si de acolo,,,, pacat ca sunt romani cam lenesi ,,,cand vine vb de vreo petitie ceva......sper sa iasa ceva din asta ![]() oricum ...felicitari pentru initiativa lui Monky
__________________ just do it | |||
|
| | #405 | ||
| ...sunt aproape 10.000 de Views pe threadul asta si nici macar 3000 de semnaturi ![]() | |||
|
| | #406 | ||
| Astazi poate facem si noi 3000,abia astept sa vad raspunsul...daca o sa avem asa ceva ![]()
__________________ plictisit..... | |||
|
| | #407 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2004 Location: GameCast land | cred ca numarul de views se refera de cate ori s-a dat click pe thread nu cati vizitatori unici a avut.. | ||
|
| | #408 | ||
| am semnat ! succes ! Eu sunt in discutii cu Valve Merchandise, cam aceeasi balarie. Pot sa cumpar jocuri prin Steam dar nu pot sa cumpar chestii de pe Valve Store pt ca Romania nu este pe lista de shipping.
__________________ Last edited by spinny; 06-02-2008 at 12:03. | |||
|
| | #409 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | felicitari..o idee exceptionala +1 de la mine | ||
|
| | #410 | ||
| 2989 baieti! Hai k se poate! ![]()
__________________ E 6550 | Gigabyte GA-P35-DS3R | 2 x 1 GB A-data Vitesta Extreme 800+ | 2 x 74 GB WD Raptor Raid 0 + Seagate 500 Gb ST3500320AS | Gecube 3870 | AntecTruepower 420W | Q.Bell 19" | |||
|
| | #411 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 Location: Cluj | MonkY, liniile care-s voided nu ar trebui sa nu fie numarate? | ||
|
| | #412 | ||
| + 1 si din partea mea.
__________________ Lib Tech TRS mtx 154 Flow nxt-at Thirtytwo focus boa & forecast | |||
|
| | #413 | ||
| Stau si ma gandesc daca a fost bine sa facem petitia asta combinata...adica poate ar fi trebuit sa facem separat pt. MS ,SONY si NINTENDO Adica daca ne vor lua in seama sa nu zica numarul nu e adevarat ![]() | |||
|
| | #414 | ||
| 5 voturi ... inca un pic. | |||
|
| | #415 | ||
| 2996 Signatures Total make that 4 ![]()
__________________ I'd rather be scared to death then bored to death ! | |||
|
| | #416 | ||
| 2997 three more to go, go, go! | |||
|
| | #417 | ||
| 3000 and counting . he he !
__________________ power is nothing without ctrl | |||
|
| | #418 | ||
| am semnat si eu 3000 de semnaturi la mai mare !!!!
__________________ In general evit ispitele, cu exceptia cazurilor cand nu le pot rezista. | |||
|
| | #419 | ||
| 3008 ![]() cum faceti acum ? trimiteti mail la cei 3 ? | |||
|
| | #420 | ||
| chestia asta a aparut si in Catavencu. N-am consola, dar e buna initiativa. ![]()
__________________ ©MYSTIK 2005-2008 | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|