![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| ▪ Puteti semna petitia direct aici. Va rapeste doar 10 secunde pentru o cauza nobila. Multumim anticipat ! |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #61 | ||
| votat si eu. 12 in total. sa speram ca o sa iesim invingatori din asta. | |||
|
| | #63 | ||
| Quote:
![]()
__________________ .: Les Enfants Terrible! :. PSN ID: Wizternoff | |||
|
| | #64 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 Location: Cluj | 28...a pardon...36 aaa Io zic sa-i rugatzi si pe "prietenii" de la alte site-uri de progfil (ca sa fiu .. erm cum ziceai? oficios) sa posteze linkul.Acuma trimit si io in tzara...o sfoara I mean. P.S.: Profesoara, profesoara dar tot a ratat repetarea lui "we". ... Newermind me...:P Adica 39... | ||
|
| | #65 | ||
| MonkY, e ok daca postez anuntul si petitia pe Console Addicted. Nu o avea prea multi vizitatori, dar nu poate strica .PS: Bobby da BAC-ul si e cam ocupat .
__________________ GamerTag: Darkmatinee | |||
|
| | #66 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | livon swonk: sorry, nimeni nu e perfect. La urma urmei suntem "doar" niste gameri... Si facem si noi asa cum putem. Cred ca nu se va lega cineva de o virgula, dar nici nu va rade de noi. Totusi, daca citesti unele petitii acolo te apuca rasul (mai ca nu injura). Noi jucam fair, suntem romani, nu magari. Daca demonstram ca nu suntem 2-3 care vor o jucarie... putem sa mergem mai departe. Pana atunci, cel mai important e stransul de cat mai multe semnaturi ! So, go for it ! Mika: chiar te rog. Poti posta oriunde doresti ! | ||
|
| | #67 | ||
| Hmm...poate sunt mai naiv la faza asta...dar eu chiar incep sa cred ca avem o sansa cu petitia asta.. Let's just hope & pray this'll work! LE: @Monky: deci am mana libera sa trimit un mass pe yahoo? Nu imi sta in fire sa trimit mass-uri, de fapt le urasc dar pentru o cauza nobila ca aceasta zic eu ca merita, am destui prieteni care ma pot ajuta..
__________________ .: Les Enfants Terrible! :. PSN ID: Wizternoff | |||
|
| | #68 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Postati si voi pe forumuri sau site-uri. Important e sa raspandim ideea. In cazul de mai sus accept pana si spam-uri pe Yahoo ![]() | ||
|
| | #69 | ||
| Am semnat si eu acolo,desi nu mai am consola,dar sper ca in acest an sa reusesc sa "reintru" in club 52 pana acu go go go ![]() | |||
|
| | #70 | ||
| @MonkY, ar trebui sa pui link-ul sus la thread description .PS: La semnatura se poate pune, nu ? Ma gandesc sa nu fie considerat link extern. PPS: Are cineva cont pe N4G.com ?
|
| | #71 | ||
| #65 si deja am raspandit petitia si la alte persoane | |||
|
| | #72 | ||
| Sugerez sa punem link chiar la intrarea in forum sau pe computergames.ro | |||
|
| | #73 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | 101 semnaturi de la ora 18:19. Adica au trecut 3 ore, deci in medie 30 de semnaturi pe ora. In ritmul acesta 10.000 de semnaturi se vor strange in aproape un an (Sper doar sa creasca exponential... dati si voi mai departe, nu va zgarciti. Nu de alta, dar ma gandesc cate tone de mass-uri primesc pe zi cu salvati, donati... Well, this time nu "donati" decat 20 de secunde din viata, si ramaneti cu mandria intacta ![]() | ||
|
| | #74 | ||
| Eu am inceput acum sa dau mass-uri, astept sa ajung luni la munca sa dau la toti prin firma.
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #75 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Eu sunt curios oare cata nesimtire trebuie sa ai ca sa te poti semna intr-o petitie serioasa cu numele "Dumnezeu" sau la commenturi sa pui "plm". Pacat ca exista si astfel de specimene... poate la genul asta de useri se uita si Microsoft cand ne vede asa mici si aurolaci... | ||
|
| | #77 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 | cam putini au semnat pana acum. Trebuie sa fie macar 10.000 sau poate 100.000 de mii sa fie luata in considerare. Poate chiar si mai mult. | ||
|
| | #78 | ||
| Am postat stirea si pe n4g.com si a fost aprobata, dar din pacate nu a ajuns pe pagina principala .
|
| | #79 | ||
| Scuzele de rigoare pentru userul care a semnat "Adrian Nastase". E o cunostinta de-a mea, baiat bun doar ca nu-l duce prea mult bila.
__________________ "I love this game!" | |||
|
| | #80 | ||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|