Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Console

Notices

Thread Introduction
▪ Puteti semna petitia direct aici. Va rapeste doar 10 secunde pentru o cauza nobila. Multumim anticipat !

Reply

Thread Tools
Old 16-04-2008, 15:30   #901
Nick anterior: alexnestian

Bobby's Avatar

Quote:
Originally Posted by dod0 View Post
Internet broadband? wtf?!
Romania este a3a sau a4a tara din lume in top10 pe speedtest.net, pe cand americanii stau pe adsl si dial-up.
Si africanii ce net au?

microsoft fail.
Nu e relevant ce ai aratat tu acolo. Ca toti fraierii pe speedtest.net fac test pe Bucuresti ( sau alta localitate) in Romania si de asta apar asa cifre. Ia sa faca toti test pe New York sau London sa vezi cum disparem din primii ...20 ...

Mersi, noi toti avem retele de cartier si in Romania avem viteza de 5+ mega. Dar cand e sa luam de afara luam cu 128k. Americanii iau cu 500-1024 dar iau cu viteaza de peste tot in lume

Bobby is offline    Reply With Quote
Old 16-04-2008, 16:50   #902
Nick anterior: d-_^d0

dod0's Avatar

Si crezi ca cei din strainatate fac testul numai in alte tari? Fiecare isi testeaza mai intai metropolitanul si apoi externul. It's common sense.
Care 128k ? Eu prind aproape un mega [real] in extern spre exemplu. Clicknet.. deci clicknet.. are 500k in extern si e adsl.
E foarte relevant ce am aratat eu acolo stai calm.

Si pana la urma ca sa te joci online, ai nevoie de un PING cat mai mic si cat mai stabil.. nu de banda mare.
OOX

dod0 is offline    Reply With Quote
Old 16-04-2008, 16:56   #903
Marca Inregistrata

Sandman's Avatar

Chestia e ca in afara nu exista "metro" si "extern" cum e la noi. La ei exista conexiunea la net... si cam atat.
The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

Sandman is offline    Reply With Quote
Old 16-04-2008, 20:52   #904
Nick anterior: Satan666_RO

GraX's Avatar

Chiar si asa, viteza netului prin Europa de Vest sau America este de tot rasul fata de ce avem noi... Microsoft abereaza, asa cum ne-a obisnuit de ani.

GraX is offline    Reply With Quote
Old 16-04-2008, 21:10   #905
Registered User

Hai sa nu exageram, Romania sta foarte bine la viteze pe net... n-are nici-o legatura existenta Live-ului cu viteza noastra pe net. Am o groaza de amici raspanditi prin lumea asta, si cred ca ma consider undeva peste 75% din ei, si am acasa un "amarat" de Fiberlink. Cu ce am la munca, sunt peste 95% din ei.

Nu va mai faceti iluzii, ca sunt inca abonamente ADSL vai de mama lor si prin tari mult mai "civilizate". Asta e un simplu motiv aruncat ca praf in ochi. Deja incep sa cred ca de fapt este vorba de un mic "aranjament" cu ce se intampla in Romania, Microsoft Romania avand buna stiinta ca se vinde Xbox 360 in toate lanturile de magazine... ba chiar poate cu acordul lor si cu o mica intelegere... stiti cum e, "ca sa mananca si ei ceva"...

Last edited by MonkY; 17-04-2008 at 14:07.

MonkY is offline    Reply With Quote
Old 17-04-2008, 10:04   #906
Registered User

PigBrother's Avatar

Bobby, si chiar "daca toti fraierii fac test pe Bucuresti, ca-n rest au 128k". Cu cat faci update la Windows? Akamai rings a bell?

Doar daca nu vrei, nu poti.

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 17-04-2008, 11:39   #907
Ma plictisesti

AcidChaoS_1's Avatar

Quote:
Originally Posted by Bobby View Post
Nu e relevant ce ai aratat tu acolo. Ca toti fraierii pe speedtest.net fac test pe Bucuresti ( sau alta localitate) in Romania si de asta apar asa cifre. Ia sa faca toti test pe New York sau London sa vezi cum disparem din primii ...20 ...

Mersi, noi toti avem retele de cartier si in Romania avem viteza de 5+ mega. Dar cand e sa luam de afara luam cu 128k. Americanii iau cu 500-1024 dar iau cu viteaza de peste tot in lume
kind offtopic ... mai lasa`ma cu americanii si net`ul lor , ca-s jalnici. dupa ce ca-si cumpara ultima aparitie din domeniul hardware cu banii de paine (pret de nimic) se mai si lauda.
ai fi surprins sa vezi ca multi din Romania (da, da tara aia mica si saraca) sunt egali si chiar peste americani cat si europa de vest, la ambele capitole, net+ harware.
btw, chair am facut un "test" zilele trecute, odata cu update-ul la 2.20 + dl cateva demouri de pe ps store . pe cel mai mic abonament fiberlink (contul unui prieten) = 1 MB/s ...

in cazul in care unul din cei 3 ne-ar da acces la serviciile online, cred ca si ceilalti s-ar conforma, sau cel putin ar influenta intr-un mod pozitiv acest lucru. dar nu vor , ne ignora, ce sa mai ...

PigBrother good point.

Last edited by AcidChaoS_1; 17-04-2008 at 13:15.

AcidChaoS_1 is offline    Reply With Quote
Old 17-04-2008, 18:03   #908
Registered User

gorrocs's Avatar

Ati vazut ce scrie pe ********.ro la PS3?

"In acest moment producatorul ofera acces din tara noastra la PLAYSTATION®Network.
In acest moment producatorul nu ofera acces din tara noastra la PLAYSTATION®Store. "

gorrocs is offline    Reply With Quote
Old 17-04-2008, 18:13   #909
Registered User

sepet's Avatar

Wink

Este perfect adevarata afirmatia! Ce nu intelegi mane?

sepet is offline    Reply With Quote
Old 17-04-2008, 18:40   #910
Registered User

GeOKeR's Avatar

Quote:
Originally Posted by gorrocs View Post
Ati vazut ce scrie pe ********.ro la PS3?

"In acest moment producatorul ofera acces din tara noastra la PLAYSTATION®Network.
In acest moment producatorul nu ofera acces din tara noastra la PLAYSTATION®Store. "
Nu inteleg care e problema este f bine cum au zis

PLAYSTATION®Network-serviciu pentru gameplay online(care din cate am inteles functioneaza si la noi in tara,se pot juca jocuri online pe RO)

PLAYSTATION®Store-serviciu pentru cumparaturi online direct de pe serv sony,dar la noi in tara acest serviciu de shopping nu este disponibil inca (cumperi jocuri,content-uri etc...)

GeOKeR is offline    Reply With Quote
Old 17-04-2008, 18:51   #911
combat chicken

bau_bau646's Avatar

cred ca mai bine scria ceva de genul: nu ofera servicii, ca acces exista(chiar daca indirect)

bau_bau646 is offline    Reply With Quote
Old 17-04-2008, 21:37   #912
Registered User

Quote:
Originally Posted by dinamovistu View Post
Imi e foarte greu sa cred ca la noi pirateria este de doar 60%.
Probabil ca se refera doar la console insa si aici am dubii.
Am prieteni care nu si-ar lua PS3 pentru ca nu se modeaza.
Asta e modul de gandire la noi si recunosc ca acum 1 an si ceva cand mi-am luat PSP-ul gandeam la fel. Dc nu se moda nu il luam.
Dar cum lucrurile s-au schimbat la mine asa sper ca o sa se schimbe si la altii.
Si eu am foarte multi prieteni care tot din acest motiv nu isi cumpara PS3! Si si eu cu PSP-u eram la fel! Dar acuma si daca sar putea moda PS3-ul tot jocuri in original as lua! Sper ca mentalitatea asta in romania sa se schimbe!

MKL0L is offline    Reply With Quote
Old 25-04-2008, 21:07   #913
Registered User

arslanyy's Avatar

astia nici nu cred ca au citit petitia de nu ne dau niciun raspuns.

arslanyy is offline    Reply With Quote
Old 29-04-2008, 21:54   #914
Furiosu'

cj_quest's Avatar

Inca cateva voturi si se ajunge la 5000. Dar totusi avem un sentiment de amaraciune caci toata munca asta nu a avut efectul scontat imediat.

We paid a lot of money for our gaming consoles and for games, even if the sallary in Romania is less that a lot of EU countries, we deserve to get what we paid for. Unlimited gaming and shoping for the right price. Romania is a small country indeed, but is not Afganistan.

cj_quest is offline    Reply With Quote
Old 30-04-2008, 00:27   #915
Registered User

GameTime's Avatar

ce se mai aude cu petitia aia??? m-a luat somnul cu ea

GameTime is offline    Reply With Quote
Old 30-04-2008, 08:34   #916
Registered User

GreyhounD's Avatar

Pai nu se mai aude nimic pentru a acum mingea este in terenul corporatiilor, petitia a fost trimisa de mult. Ceea ce trebuia facut de partea noastra a fost facut, ba chiar mult mai mult.
Tot respectul pentru initiatorii ei.

GreyhounD is offline    Reply With Quote
Old 30-04-2008, 15:12   #917
Registered User

Dupa ce se strang 5000 mai trimit odata si mai fac o runda de "telefonul fara fir"... After all, incercarea moarte n-are.

MonkY is offline    Reply With Quote
Old 30-04-2008, 15:25   #918
Registered User

ady27tdi's Avatar

Bine faci.Sa speram...

ady27tdi is offline    Reply With Quote
Old 30-04-2008, 15:41   #919
Registered User

GreyhounD's Avatar

Quote:
Originally Posted by MonkY View Post
Dupa ce se strang 5000 mai trimit odata si mai fac o runda de "telefonul fara fir"... After all, incercarea moarte n-are.
Keep pushing MonkY. Suntem alaturi de tine

GreyhounD is offline    Reply With Quote
Old 30-04-2008, 16:04   #920
Furiosu'

cj_quest's Avatar

La ora asta ne mai trebuie doar 17 voturi

We paid a lot of money for our gaming consoles and for games, even if the sallary in Romania is less that a lot of EU countries, we deserve to get what we paid for. Unlimited gaming and shoping for the right price. Romania is a small country indeed, but is not Afganistan.

cj_quest is offline    Reply With Quote
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Console

Thread Tools

Posting Rules