Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Console

Notices

Thread Introduction
▪ Puteti semna petitia direct aici. Va rapeste doar 10 secunde pentru o cauza nobila. Multumim anticipat !

Reply

Thread Tools
Old 01-05-2008, 20:49   #921
Registered User

5000 Signatures Total

acum e "momentul"

Maryusik is offline    Reply With Quote
Old 01-05-2008, 20:56   #922
Furiosu'

cj_quest's Avatar

Uuf si vroiam ca nevasta-mea sa fie nr 5000. Go go go. Sa le dam cu petitia de cap. Sa le aratam ca sunt consolisti in tara asta de rahat care dau un ban pe o consola, pe un joc original si care merita sa primeasca serviciile pentru care platesc. Poate unii strang banii de un joc intr-o luna sau poate mai mult.

We paid a lot of money for our gaming consoles and for games, even if the sallary in Romania is less that a lot of EU countries, we deserve to get what we paid for. Unlimited gaming and shoping for the right price. Romania is a small country indeed, but is not Afganistan.

cj_quest is offline    Reply With Quote
Old 04-05-2008, 20:50   #923
Registered User

usercgf's Avatar

eu am semnat de vreo 3 ori, stau si ma gandesc, cei care au net de la rds nu pot sa semneze de nshpe zeci de ori, in cazul in care au mai multe adrese de email(asta fiind si cazul meu)?

am citit in thread, trebuie stranse 10000 semnaturi pentru o concluzie din partea producatorilor de console?

Last edited by usercgf; 04-05-2008 at 22:17.

usercgf is offline    Send Message via Google Talk to usercgf Reply With Quote
Old 05-05-2008, 00:18   #924
Registered User

Quote:
Originally Posted by Maryusik View Post
5000 Signatures Total

acum e "momentul"
Bon, avem chiar 5028 de semnaturi. Maine (pardon, azi deja, ca este 00:10) voi incerca din nou sa iau legatura cu oficialii si sa speram ca avem mai multe "sanse" de data aceasta. Voi posta aici cum au decurs "represaliile"

MonkY is offline    Reply With Quote
Old 05-05-2008, 00:41   #925
Registered User

Tavitzu's Avatar

eh, la wii si ps3 ar fi trebuit sa avem deja psn/wiistore sau cum se numeste din cate stiu eu amandoua s-au lansat official in aceasi zii cu celalte teritori pal.

Tavitzu is offline    Reply With Quote
Old 05-05-2008, 04:16   #926
Nick anterior: d-_^d0

dod0's Avatar

Quote:
Originally Posted by MonkY View Post
Bon, avem chiar 5028 de semnaturi. Maine (pardon, azi deja, ca este 00:10) voi incerca din nou sa iau legatura cu oficialii si sa speram ca avem mai multe "sanse" de data aceasta. Voi posta aici cum au decurs "represaliile"
Success MonkY, sper ca de data asta sa asculte cineva.
OOX

dod0 is offline    Reply With Quote
Old 05-05-2008, 18:59   #927
Registered User

tine ti pumnii si aprinde ti niste lumanari la biserica.
doamne ajuta!

Maryusik is offline    Reply With Quote
Old 07-05-2008, 00:55   #928
Registered User

Si greci au facut o petitie pentru Xbox live si "targetul" lor ii de 4000 de semnaturi! Noi avem deja 5000 si nimic? Si ceva ma face sa cred ca daca o sa ajunga la tinta lor atunci ei o sa primeasca! ...
Si Success MonkY!

MKL0L is offline    Reply With Quote
Old 07-05-2008, 19:56   #929
Registered User

Salut tuturor
In primul rand felicitari MonkY pentru initiativa ! (nu am citit tot topicul pentru ca e imens, dar banuiesc ca tu ai fost cel cu ideea)
In al doilea rand am o intrebare si eu ... toata "treaba" asta nu e ilegala ? (banuiesc ca ati mai discutat asta aici, dar eu nu am vazut) prin treaba asta ma refer la faptul ca ei ne vand niste produse care nu au toate optiunile incluse disponibile pentru aceasta tara si nici macar nu se mentioneaza acest lucru. Daca da, este ilegal, nu se fa continua prin dare in judecata a acestor firme ? Asta daca nu se va primii raspuns desigur :P ... Abea astept raspunsurile acestora ! Doresc sa imi cumpar un xbox, dar pana nu apare xbox live in romania nu are rost ...

SirAnubis is offline    Reply With Quote
Old 07-05-2008, 20:17   #930
Registered User

Leni's Avatar

Quote:
Originally Posted by SirAnubis View Post
Salut tuturor
In primul rand felicitari MonkY pentru initiativa ! (nu am citit tot topicul pentru ca e imens, dar banuiesc ca tu ai fost cel cu ideea)
In al doilea rand am o intrebare si eu ... toata "treaba" asta nu e ilegala ? (banuiesc ca ati mai discutat asta aici, dar eu nu am vazut) prin treaba asta ma refer la faptul ca ei ne vand niste produse care nu au toate optiunile incluse disponibile pentru aceasta tara si nici macar nu se mentioneaza acest lucru. Daca da, este ilegal, nu se fa continua prin dare in judecata a acestor firme ? Asta daca nu se va primii raspuns desigur :P ... Abea astept raspunsurile acestora ! Doresc sa imi cumpar un xbox, dar pana nu apare xbox live in romania nu are rost ...
mda...in primul rand bun venit pe forum.
da s-a discutat treaba pe-aici.problema e ca, tipic romanesc, comerciantii in loc sa-si sustina clientii, au ales sa se "spele pe maini".da cu o pagina doua inapoi....si vei vedea: au pus abtibilduri ca "Serviciile online nu sunt disponibile" si gata.au rezolvat problema, iar noi am ramas cu ochii in soare.asta e...si nu ca Monky n-ar avea un urias merit la petitie, dar Silviu a initiat-o, asa ca fapt divers

Leni is offline    Reply With Quote
Old 07-05-2008, 20:19   #931
Registered User

PigBrother's Avatar

Hai sa nu exageram, Leni. Ce vrei sa faca ********? Aici este vorba de Microsoft sau Sony, companii mai bogate ca tara asta intreaga. Ce putere de convingere crezi ca are o firma mica dintr-un fund de lume, cand discutiile se poarta numai in jurul sumelor cu minim 7 zero-uri?

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 07-05-2008, 20:27   #932
Registered User

felixxx's Avatar

Quote:
Originally Posted by PigBrother View Post
Hai sa nu exageram, Leni. Ce vrei sa faca ********? Aici este vorba de Microsoft sau Sony, companii mai bogate ca tara asta intreaga. Ce putere de convingere crezi ca are o firma mica dintr-un fund de lume, cand discutiile se poarta numai in jurul sumelor cu minim 7 zero-uri?
pai ce sa faca si ei? au lipit niste abtibilduri, au mai dat in niste preturi (hai sa fim seriosi 240 ron un titlu de consola ), s-au facut ca ploua cand a fost vorba de petitie si au facut varza orice lansare de joc, totul culminand cu gta4.
in alta ordine de idei, piata jocurilor in romania se apropie de 10 milioane de euro, deci sunt destule zerouri.

felixxx is offline    Reply With Quote
Old 07-05-2008, 20:37   #933
Registered User

PigBrother's Avatar

Lasa distributia si preturile, alea le vad si eu.
Vorbim strict de subiectul topicului.

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 07-05-2008, 21:09   #934
Registered User

Leni's Avatar

Quote:
Originally Posted by PigBrother View Post
da, asa este...nu ma asteptam sa-i dea in judecata ********....ci de ex. toti comerciantii sa nu mai comercializeze, in semn de protest(cum a facut PC Garage, Mediadot si CG, un gest laudabil)....sunt sigur ca media internationala imeadiat facea senzatie mare din treaba asta, plus macar stiam ca romanii tin cu romanii....nu numai cu hartiile,respectiv plasticurile aka. money

Leni is offline    Reply With Quote
Old 07-05-2008, 22:02   #935
Registered User

pc_freak's Avatar

Pey nu ii chiar asa....******** ar fi pierdut ceva bani pe treaba asta si un rezultat nici nu era garantat...si eu nu sunt prea sigur ca media internationala imeadiat facea senzatie mare din treaba asta

pc_freak is offline    Reply With Quote
Old 08-05-2008, 15:48   #936
Registered User

Multumesc pentru primire Leni.
Atunci felicitari si multumiri si lui Silviu!
Ce a facut gameshopul e destul de urat, faptul ca au lipit acele abtibilduri nu face deca sa arate cat de mult "le pasa", nu cred ca i-ar fi dat cineva in judecata cum au spus si ceelalti de aici. Eu incep sa devin pesimist... desi africa si polonia au primit servicile dupa ce au strans mai putin de 2000 de voturi eu cred ca noi, aici in romania nici cu 5000 nu vom primi ceva curand... Sa speram ca ma insel !

Old 08-05-2008, 16:16   #937
Marca Inregistrata

Sandman's Avatar

Quote:
Originally Posted by SirAnubis View Post
Multumesc pentru primire Leni.
Atunci felicitari si multumiri si lui Silviu!
Ce a facut gameshopul e destul de urat, faptul ca au lipit acele abtibilduri nu face deca sa arate cat de mult "le pasa", nu cred ca i-ar fi dat cineva in judecata cum au spus si ceelalti de aici. Eu incep sa devin pesimist... desi africa si polonia au primit servicile dupa ce au strans mai putin de 2000 de voturi eu cred ca noi, aici in romania nici cu 5000 nu vom primi ceva curand... Sa speram ca ma insel !
Ca fapt divers, alea erau lipite pe niste jocuri dintr-un magazin. Din cate stiu eu ********-ul nu are magazin in sensul de locatie fizica cu desfacere, alea probabil erau pe la Altex sau MG. Nu am zis asta pentru ca le iau partea celor de la GS, ci pentru ca unii ar trebui sa citeasca mai clar o chestie inainte sa vorbeasca.
The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

Sandman is offline    Reply With Quote
Old 08-05-2008, 16:22   #938
Registered User

da, ai dreptate, eu doar am raspuns la ce am citit pe aici, am vazut era vorba despre ********, nu am facut eu cercetari sa vad daca chiar asa e

Old 08-05-2008, 20:49   #939
Nick anterior: alexnestian

Bobby's Avatar

Best Buy plans huge UK and Europe expansion

Quote:
Best Buy is set to roll out "full size retail stores" in the UK and Europe following its £1.1 billion acquisition of 50 per cent of The Carphone Warehouse. The stores should start appearing in 2009 and The Carphone Warehouse's CEO believes their local Knowledge, infrastructure and expertise will help Best Buy push into larger format consumer electronics retailing in Europe.
Poate vor ajunge si in Romania ? Un retailer mare? Serios? Preturi mai mici ?

Bobby is offline    Reply With Quote
Old 08-05-2008, 21:21   #940
Nick anterior: Skaarj

SisterRay's Avatar

Un studiu efectuat acum vreo doi sau trei ani cu privire la starea pietii jocurilor (din pacate era cu bani si chiar multi, asa ca nu am putut sa fac rost de el, am citit doar rezumatul) si perspectivele sale spunea clar ca firmele din industrie trebuie sa se indrepte si spre Europa de Est daca vor crestere la buzunar. Cand or sa ajunga si pe aici, asta-i partea a doua.

SisterRay is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Console

Thread Tools

Posting Rules