![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| ▪ Puteti semna petitia direct aici. Va rapeste doar 10 secunde pentru o cauza nobila. Multumim anticipat ! |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #981 | ||
| Quote:
Parca ar evita contactul direct si indirect cu orice persoana ... zic chestii de genul "va contactam noi" si apoi ... nu se mai intampla nimic . Oare vom avea vreodata PSN si noi romanii .. ?? ![]()
__________________ Can you smell what Y2J is cookin' ?? ![]() ![]() ![]() | |||
|
| | #982 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 | Pe http://ro.playstation.com/ scrie coming soon ... de ceva vreme ![]() | ||
|
| | #983 | ||
| Quote:
chiar nu stiam de acel site ... multumesc pentru ca m-ai luminat ![]()
|
| | #984 | ||
| pe ala scrie coming soon de pe vremea asta din 2007 cred... | |||
|
| | #985 | ||
| Sper ca petitia sa fie trimisa(in viitorul apopiat) si sa ajunga la ... mai marii Sony ... mai marii Microsoft .. si mai marii Nintendo + sa se rezolve problema la toti userii de console in vara sper sa se rezolve ![]()
|
| | #986 | ||
| dap...site .ro al ps3 arata la fel ca si atunci cand a aparut din pacate | |||
|
| | #987 | ||
| Din pacate probabil ca nu o sa avem PSN sau Live sau "Nintendo Network"(nu stiu cum ii zice)in .ro.Atata timp cat exista chiar aici pe forum(cei care au initiat petitia) oameni care profita de pe urma pirateriei si chiar is recomandate respectivele persoane de cate useri:"du-te cu incredere la x sau y ca te rezolva el" nu o sa vedem aceste servicii intr-o suta de ani.Eu nu am nimic cu respectivele persoane dar situatia este ironica pentru ca cica forumul nu promoveaza pirateria . Si atunci ce pretentii avem? Stiu ca am fost prea dur dar hai sa le spunem lucrurilor pe nume,macar de data asta .Eu sincer nu-mi fac vise.PS:si unii chiar recunosc cu nesimtire ca joaca jocuri piratate ca nu-si permit sa joace originale.Pai dom`le ,daca nu-ti permiti ,nu joci,nici eu nu-mi permit sa-mi cumpar un clasa S dar asta nu inseamna ca il fur pe primul de pe trotuar care il gasesc(ca in GTA).Oameni buni tot furt se numeste dar din pacate in Romania inca nu sunt pedepsite aceste persoane care sunt atat de dobitoace incat sa mai si recunoaca(ca daca tot esti pirat macar tii pentru tine,asta ca paranteza la cel nivel a ajuns pirateria in Romania).Si asa putem discuta cateva zile bune fara oprire
__________________ http://www.realitatea.net/imbratisar...eo_326327.html Impresionant...fara cuvinte | |||
|
| | #988 | ||
| Quote:
) ma dezamagesti profund .....peste tot numai lupi moralisti ..si mai fac si comparatzii idioate ....observ ca ai pus si tu botul la bulshitul asta ...cu romania ...tara in care pirateria este la cote apocaliptice Romania este o tara de 21-22 mil de locuitori ...din UE ...cu un potential enorm ...in care se cumpara software ..in care se cumpara jocuri ....si in care rata pirateriei ...nu este cu nimic mai ingrijoratoare ca in alte tari ...iar daca nu se schimba nimic ...nu se schimba tot din cauza ignorantei si prostiei conatzionalilor nostri ....care sunt multumitzi ca mai exista fraieri dispusi sa plateasca 2.5 mil pe un joc vechi de 2-3 ani ....so ... Mai bine ai mai citi prin threadul asta ....ca sa-tzi dai seama mai bine cum sta treaba .... Iar in ceea ce priveste strict serviciile on-line ....dolarii mei valoreaza mai putzin decat dolarii unui copil din belarus sau ucraina ? sau cum ? sau ...eu merit sa primesc mai putzin la aceeasi bani ..pt ca sunt roman ? gandire tipic romaneasca " las-o-asa ...ca merge si asa ...." " tot vina noastra e " dupa mintea ta ..presupun ca ar trebui sa stau si cu capul plecat cand imi cer niste drepturi ... what ever ...iar m-am enervat ...ca mi-am adus aminte toate lunile de discutzii de aici ![]() | |||
|
| | #989 | ||
| Eu cred ca e nevoie de ceva persoane influente sa faca lobby puternic, altfel ma tem ca n-o sa rezolvati nimic ... | |||
|
| | #990 | ||
| Eu zic ca trebuie ca vorbele despre PSN in romania sa ajunga la toti mai marii(sefii) celor 3 firme(sony,microsoft si nintendo) altfel.... nu o sa rezolvam nimic .... singura sansa ar fi petitia ... care are ceva semnaturi acolo .... sper sa fie trimisa petitia si sa se rezolve cat mai curand (adica romanii au mai putine drepturi sau cum ?? )
|
| | #991 | ||
| Quote:
.Si dadeam niste exemple despre cum lumea in ziua de azi este cu constiinta impacata cand pirateaza si ca e un lucru normal sa te joci gratis si ca altii profita de pe urma pirateriei,tot furt se numeste.Deci te rog mai citeste odata cu atentie postul meu.
__________________ http://www.realitatea.net/imbratisar...eo_326327.html Impresionant...fara cuvinte | |||
|
| | #992 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Quote:
Cat despre cele spuse de AkF, tin sa-i re-amintesc ca legislatia din Romania permite modding-ul, sau modificarea unui produs cumparat. Modding care nu ar trebui neaparat confundat cu pirateria. Modding care de multe ori inseamna adaugarea de noi features, de functii extra, de posibilitatea de rulare homebrew, and so on. Si atata timp cat nu va fi considerat ilegal modding-ul, nici noi nu ne vom opune. Pirateriei insa ne opunem cu tot ceea ce putem. Din pacate, tine prea mult de mentalitate si de buzunarul fiecaruia... astfel incat fiecare decide pt. sine daca ceea ce face este corect sau nu. Intre timp noi pe CG am promovat consolele pe cat am putut... si numai eu stiu cate suturi mi-am luat pe temele deschise... Uite ca daca pana acum ceva timp nu puteai gasi 2-3 care se joaca cu originale, acum suntem o comunitate imensa, care am vazut avantajele. Cei care nu vor sa vada, nici nu cred ca pot fi obligati insa... Asteptam insa si un impuls de la oficiali. Atata timp cat ei nu ofera un clar avantaj de a nu pirata (prin servicii Live si PSN oficiale), sunt foarte multi care vor sta deoparte... So, noi am facut un mic pas, e randul ca si ei sa faca un pas... altfel, iese un dans complet aiurea... | ||
|
| | #994 | ||
| Mai oameni buni eu nu ma refeream la cei care-si modeaza consolele(le decodeaza sa mearga jocuri ntsc pe consola pal,decodeaza consolele pal ca sa nu mai afiseze alb-negru cand ruleaza jocuri ntsc,instaleaza ventilatoare ,modifica viteza dvd-romului,pun neoane etc.)ma refeream la aia care le iau de pe torenti sau de pe dc sau ce alte programe or mai fi ,le copiaza pe dvd si le baga in consola si se joaca,asta nu e piraterie?chiar trebe sa explic cuvant cu cuvant ca sa ma fac inteles?Eu cu astia am probleme nu cu oamenii care si le modeaza.Exact asta se intampla in ziua de azi,se confunda termenul"modat"cu termenul "piraterie".
|
| | #995 | ||
| Se mai aude ceva de petitie ... se mai trimite nu se mai trimite ???
|
| | #996 | ||
| citeste si tu mai sus. s-a trimis dar acelasi raspuns cu "va contactam noi " ![]()
__________________ Petitie online pentru drepturile consolistilor din Romania. Click AICI. VAND JOC PSP LORD OF THE RINGS TACTICS | |||
|
| | #997 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 | Ii faci idioti pe cei care nu vad potentialul, dar tu care il vezi ce esti daca nu faci nimic ca sa-l exploatezi ? IMO vinde-ti aparatamentul si fa-ti un magazin online. Ar trebuii sa ai bani de 3 vile si 5 masini in cativa ani daca lucrurile stau cum spui tu. | ||
|
| | #998 | ||
| Quote:
Si da ...mi-au mai zis oamenii ca sunt nebun ...dar cred ca daca iti alegi oamenii potrivitzi cu care sa colaborezi si cu care sa lucrezi ...ai sanse ..ca intr-un an sa scotzi afacerea pe profit ...dupa inca 1 an ...sa o amortizezi ...si in al 3-lea an ..cred ca ma pot apuca si de casa ... )Eu sunt in cu totul alt domeniu ...dar ..marele avantaj al unei afaceri de genul asta ...cred ca e ...faptul ..ca faci ceva ce-tzi place si mai si castigi bani din asta.Si nu cred ca un magazin on-line +(sau) un ebay store nu poate fi profitabil .... Poate sunt eu bolnav de optimism ...dar merita macar sa incerc ...acum cat sunt tanar ...si am curaj ... ![]() De ce nu ar merge o afacere intr-un domeniu ..in care concurenta este ff mica ..sau chiar deloc ...? De ce sa nu mearga ...daca alegi ca politica firmei sa fie " clientul nostru ..stapanul nostru "? Sorry ca am fost prea offtopic ...acum am vazut ca sunt la threadul cu petitia ....dar am simtzit rau de tot nevoia sa raspund | |||
|
| | #999 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | maweryck: man, nu stiu ce varsta ai, insa pe mine unul m-ai zapacit complet cu "... .."-le tale. Mai folosesc si eu (ca-mi place suspansul) insa la tine toata fraza e un suspans total. E criminal modul acesta de a scrie. Sper ca te vei dezobisnui de el. Intre timp, eu imi fac mea-culpa, insa am trimis un ultim email la cei de la PR Flamingo: 4 ACE. Sorry, insa deja sunt "plictisit" de discutii interminabile si fara nici-un rezultat. Mai exact, ma plimba cu "raspunsuri oficiale" de luni de zile. Pun aici si ultimul mesaj catre dansii, in ideea de a oferi o transparenta totala. Nu de alta, dar sa vedeti si voi la ce nivel am ajuns sa-mi scriu mailurile. Quote:
| ||
|
| | #1000 | ||
| ^ ROFL : "Situatie in care mie personal ca PR mi-ar fi rusine sa ma aflu" Sunt inconstienti astia de la Flamingo, ca si toate companiile care nu -si iau in serios departamentele de PR. Eu lucrez in relatii externe, si credeti-ma, nici nu va puteti imagina cat de profi sunt PR-ii de la niste companii mult mai mici ca FLAME -INGO! In Romania e nebunie totala, nimeni nu respecta nimic, niciodata. Pff!
__________________ Cumpar/Vand/Schimb jocuri/accesorii [PS2]: Accesoriu MaxShooter (adaptor tast&mouse) ; [DS] ; [GBA] PSN ID: DonAdryan ![]() | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|