![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| ▪ Puteti semna petitia direct aici. Va rapeste doar 10 secunde pentru o cauza nobila. Multumim anticipat ! |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #141 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 Location: Bucuresti | Salutam ! Este o initiativa interesanta.Cred , din punctul meu de vedere , ca este nevoie de suport specializat in drepturile consumatorilor-juridic.Din moment ce un producator vinde un anumit bun sau serviciu la nivel european si ofera suport doar pentru o mica parte din tarile care fac efectiv parte din Europa atunci cred ca implicarea unor institutii abilitate, ca O.P.C.- chiar si la nivel European , este necesara - discutam de discriminare bazata sau nu pe argumente ( de regula financiare ). Este punctul meu de vedere - am semnat si eu. Succes ! | ||
|
| | #142 | ||
| Mai ales ca daca acesti producatori nu ar vrea realmente sa vanda in Romania, i-ar fugari pe toti aia care comercializeaza in mod organizat, ceea ce nu fac. Deci lor le convine ca li se vand consolele si jocuri pentru ele, dar cand ajung la restul, ciuciu! | |||
|
| | #143 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | SisterRay: Sony a lansat OFICIAL PS3 in Romania. Nu ar avea de ce sa-i fugareasca. Iar Microsoft si Nintendo stiu clar ca au distribuitori in .ro care vand produsele respective. Cred ca au pana si manualele in romana (not sure, ca nu le prea citesc). Mai mult, daca te uiti la Play**m, vei vedea Quote:
| ||
|
| | #144 | ||
| Pai asta ziceam si eu, Monky. Tocmai de-aia e atat de enervant ce ne fac. | |||
|
| | #145 | ||
| legat de distribuitorii de la noi mai e un aspect care probabil o sa intarzie destul de mult lansarea pietei de console de la noi si anume preturile , la hardware vad ca suntem cat de cat on track cu preturile de afara ( mai ales cu noul curs eur..grr ) dar la software preturile sunt complet neacceptabile (si pana la urma vanzarile de software dicteaza implicarea celor 3 in piata de la noi) cel putin la produsele importate de catre tntgames si care se gasesc prin toate magazinele diverta , media galaxy etc.. pai cand un joc budget care are msrp 39.99 eur in europa (resident evil wii de ex) la noi se vinde cu 60 eur ce sanse mai are piata de la noi sa creasca , mai ales tinand cont de puterea de cumparare de la noi, si ma refer aici la gameri, ca in rest daca te uiti pe strazi ai impresia ca au mutat organizatorii salonului auto de la frankfurt exponatele in trafic direct. | |||
|
| | #146 | ||
| Quote:
Si inca ceva...am auzit ca petitiile astea online nu prea au mers ![]() Oricum speram in continuare ![]() | |||
|
| | #147 | ||
| Signed.....sper sa se intampe ceva
__________________ It's all about speed, not who's king, but who's the fastest.....30.10.07 new change in racing games NFS:PS | |||
|
| | #148 | ||
| Am semnat si eu si chiar vreau sa se faca ceva despre aceste probleme.. Spre ex toti pot comanda de pe nintendo gloveurile pentru telecomanda numai noi nu.
__________________ | Core2Duo E4500 @ 3ghz | 8600 GT | 2gb RAM Kingmax | | |||
|
| | #149 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 Location: Bucuresti/Pitesti in weekend | semnat | ||
|
| | #150 | ||
| semnat
__________________ angel eyes and devil smile | |||
|
| | #151 | ||
| Am semnat si eu(442) si sotia mea(520- ca doar jocam la dublu :P) si speram in eliminarea acestor restrictii.
__________________ Petitie online pentru drepturile consolistilor din Romania.Click AICI We paid a lot of money for our gaming consoles and for games, even if the sallary in Romania is less that a lot of EU countries, we deserve to get what we paid for. Unlimited gaming and shoping for the right price. Romania is a small country indeed, but is not Afganistan. | |||
|
| | #152 | ||
| Am făcut apel şi la oltenii mei, sper să se adune cât mai mulţi. LE: Suntem şi pe xbox-scene...am mişcat multe ape, fraţilor!!! YEEEEEEEESSSSSSSSS!!!
__________________ Take cover, take cover! Quality shots fired! Last edited by SanjuroSatsuma; 27-01-2008 at 17:03. | |||
|
| | #153 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | That's the spirit ! Daca reusim 1000 de semnaturi azi... inseamna ca suntem mari ! Respect ! | ||
|
| | #154 | ||
| Quote:
![]() Azi dimineata erau ~600. Acum sunt >800. Cum zicea Monky, daca ajungem la 1000 azi e foarte bine ![]()
__________________ "" | |||
|
| | #155 | ||
| | |||
|
| | #156 | ||
| nu ma asteptam sa fie deja atat de multe,am fost 861-863.Sa speram ca ajuta la ceva...keep it comming | |||
|
| | #157 | ||
| 938 w00t!!! | |||
|
| | #158 | ||
| Mi-a placut in mod deosebit mesajul acestui tip, pe nume Claude Stancone, citez: "Me and my parents left Romania when I was 9 years old (in 1991) and moved to Canada, but we kept our traditions and language very dear in our hearts...So this goes out to all my brothers fighting for their gaming rights: have hope, don't give up and I can't wait to see you on-line in COD, GOW or Halo! And a little something only you can understand: Claudiu, Mircea si Mirela sunt alaturi de voi, oameni buni!" Se pare ca suntem pe calea cea buna! ![]()
__________________ .: Les Enfants Terrible! :. PSN ID: Wizternoff | |||
|
| | #159 | ||
| Wow... 965! Merge mult mai bine decat ma asteptam. | |||
|
| | #160 | ||
| Quote:
Monky....iti zic eu sigur ca au manuale in limba romana cei de la nintendo. cand mi-a cumparat frate-meu GB pocket din cluj prin 2001-2002 avea si manual din ala cu "de retinut" si ca sa pui baterii care se potrivesc,si sa fie ambele incarcate IN LB ROMANA etc. iar nu cred ca aveau tupeu sa o faca numa asa de capu lor, ptr ca era cu tot felul de logo-uri si cu smallprint "All rights, nintendo logo etc. reserved by Nintendo"...acuma nu stiu sigur... su adunat deja aproape 1000semnaturi, multe inainte...as vrea sa-i intreb pe useri daca sa fac si eu treba cu votatul de pe mail multe adrese de mail si chestii...si sa votez in numele la cei la care le am adresa si etc...mie mi se pare cheating sa votez mai mult decat odata...si imoral...dar vroiam sa stiu cat de disperata e situatia ![]()
__________________ Mitsubishi,HongKong and Nintendo rule... ![]() Daca-ti pasa daca nu, ia-ti te rog 2minute si fa aici treaba->http://www.petitiononline.com/6010sd29/petition.html | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|