![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| ▪ Puteti semna petitia direct aici. Va rapeste doar 10 secunde pentru o cauza nobila. Multumim anticipat ! |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #362 (permalink) | ||
|
da....e adevarat....si nu inteleg cum Cora si alte mari supermarketuri toate aduc neoficial consolele in tara....mi se pare greu de crezut ca toata lumea le aduce neoficial...da-o draq de treaba...clar ca Microsoft minte....aia altceva nici nu stiu sa faca...odata n-au avut putina verticalitate,ca atunci cand gresesc sa-si ceara mi de scuze...tot timpul cauta alti vinovati...(tin minte ca la faza cand au lansat Vista...si avea ceva bug-uri...si s-a infuriat lumea...si atunci am vazut un reportaj la care incercau sa se scoata...si pana la urma, au recunoscut si blablabla)...
__________________ Mitsubishi,HongKong and Nintendo rule... ![]() Daca-ti pasa daca nu, ia-ti te rog 2minute si fa aici treaba->http://www.petitiononline.com/6010sd29/petition.html | |||
|
| | #363 (permalink) | ||
| @Leni hai sa ma chinui sa-ti dau un raspuns. Ei le cumpara de afara, si le redistirbuie la noi in tara. As simple as that! Iar daca CORA a reusit, de ce sa nu reuseasca si ********? P.S.: Data viitoare da un preview post, inainte sa pui un "bla bla bla" la mijlocul post-ului... | |||
|
| | #365 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
Nu stiu de unde palaria mea poti sa oferi garantie oficiala daca Microsoft nu ofera nici macar asa ceva pt. Romania... La fel, cum ar aduce si de ce ar aduce ********, Bet & Co jocuri pt. Xbox 360 si Nintendo Wii daca ele nu exista in Romania... E ceva ilogic in tot firul asta al "amintirilor"... Oricum, ma felicit pt. poza aceea cu maimutele. Ar trebui sa fi scris jos "No comment". P.S. 2600 de voturi ! Multumesc tuturor celor care au semnat. Inclusiv celor care mi-au zis ceva de mama... pe care nici macar nu o cunosc. Dar, uitasem ca traiesc in Romania... | ||
|
| | #368 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 Location: Bucuresti |
Este........dovada ca exista multi indivizi dezaxati , alienati psihic sau pur si simplu idioti demni de mila.Ce legatura are mama ta Monky cu orice actiune de-a ta sau cu ceea ce se intampla aici ? Sunt alaturi de tine si sunt total impotriva acestui gen de comportament. Succes cu initiativa ! | ||
|
| | #369 (permalink) | ||
paulpc: din pacate, crede-ma ca nu vrei sa stii raspunsul lui RvsS. Dar poate, cine stie, oficial voua va va spune altceva ![]() Mika: am o lista interesanta, din fericire (thx to petitiononline.com) am primit dreptul de moderare, si i-am sters. Uitasem ca exista si astfel de oameni. diaonusm: thx man. Cred ca singura ei legatura e ca m-a nascut in Romania ![]() P.S. Tocmai trebuie sa ma duc sa sterg un alt retardat... trust me, nu se poate reproduce asa ceva pe un forum fara ca sa ma banez instant in secunda urmatoare | ||
|
| | #372 (permalink) | ||
Cred ca doar un miracol ne mai poate ajuta sa strangem peste 3000 de semnaturi... check out the statistics Incep sa cred ca din 113,906 membri CG, jumatate nu sunt activi, jumatate din jumatatea activa nu sta decat pe Publicitate, iar din restul, doar maxim 1% se oboseste sa dea o semnatura... Believe it or not... | ||
|
| | #373 (permalink) | ||
|
naspa...ca exista atata lipsa de interes fata de cei din jur...sa nu fi in stare sa dai 2 click-uri... @Anathema5k: 1)de ce sa dau preview post? 2)ai intrebat vanzatorii daca aduc consolele neoficial in romania? ptr ca eu am mai intrebat pe la cora,diverta si chestii...si au fost unde mi-au raspuns (incerc s citez) "le aducem cu garantie oficiala si tot ce trebuie"
__________________ Mitsubishi,HongKong and Nintendo rule... ![]() Daca-ti pasa daca nu, ia-ti te rog 2minute si fa aici treaba->http://www.petitiononline.com/6010sd29/petition.html | |||
|
| | #375 (permalink) | ||
|
Deci chiar daca imi fac inca 100 de conturi pe yahoo, tot facem 3.000! BTW, sefu' meu voteaza la fiecare mass pe care-l dau pe mess... Cine stie de cate ori a votat... ![]() Ne trebuie noi medii de propagare a petitiei... Nu avem blogeri cu multi vizitatori printre noi? Ma gandesc ca daca ar pune Zosso sau Fantazia pe blog link-ul si stirea , cred ca s-ar face 5.000 de semnaturi in no-time... | |||
|
| | #379 (permalink) | ||
|
2742 ultimii au semnat dintr-un mail in toata firma ![]() @Monky --la cate semnaturi o sa trimiti petitia???
__________________ Desk: E2180|GA-P31-DS3L|8600GT Sonic+|Samsung 320GB SATA-II|KingMax 2x1GB DDR2 800MHz CL5|DVD-RW Pioneer 112D|Foxconn TLA-566|D-Link DI-524 Laptop: Dell D830 Cons1: XBOX 360 Premium Cons2: PSP Slim TV: Sony P3000 32'' 1080i | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|