![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| ▪ Puteti semna petitia direct aici. Va rapeste doar 10 secunde pentru o cauza nobila. Multumim anticipat ! |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #401 (permalink) | ||
| Quote:
P.S.: Cred ca e stupid sa stai sa urmaresti voturile din cadrul unei petitii, in fiecare zi. P.P.S.: Nu sunt 100% sigur de cele scrise mai sus | |||
|
| | #404 (permalink) | ||
|
am semnat si eu ,,, am dat si mass in messenger,,, si s-au mai strans ceva voturi si de acolo,,,, pacat ca sunt romani cam lenesi ,,,cand vine vb de vreo petitie ceva......sper sa iasa ceva din asta ![]() oricum ...felicitari pentru initiativa lui Monky
__________________ just do it | |||
|
| | #408 (permalink) | ||
|
am semnat ! succes ! Eu sunt in discutii cu Valve Merchandise, cam aceeasi balarie. Pot sa cumpar jocuri prin Steam dar nu pot sa cumpar chestii de pe Valve Store pt ca Romania nu este pe lista de shipping.
__________________ Last edited by spinny; 06-02-2008 at 12:03.. | |||
|
| | #419 (permalink) | ||
|
3008 ![]() cum faceti acum ? trimiteti mail la cei 3 ?
__________________ ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |