![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| ▪ Puteti semna petitia direct aici. Va rapeste doar 10 secunde pentru o cauza nobila. Multumim anticipat ! |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #44 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
Silviu: la Wii nu vad o foarte mare problema. Ei de bine de rau, chiar daca nu au Romania in lista, nu prea limiteaza cu nimic. Poti cumpara linistit, iar de jocuri multiplayer nu se pune problema. Marea duda o vad insa la Xbox Live si PSN. Si cel mai rau sta Xbox Live. Care pe zi ce trece, ne mai taie ceva de pe lista. Si s-au pus pe verificat ip-uri deja. Daca pana acum mai mergea sa faci ceva pe un cont de US/UK... acum nici macar la demo-uri nu mai avem acces. De fapt, avem... le vedem... dar nu le putem downloada. Si o iau si in nume personal acum, nu vorbesc in numele tuturor. Chiar daca nu as avea 50.000 de oameni in spate (cu semnaturi), eu, ca o singura persoana, care de cand a aparut Xbox 360 platesc live LUNAR, fara exceptie vre-o luna. Eu care de cand a aparut Xbox 360 am cumparat 3 console (din care 2 au picat, una fara garantie). Am cumparat de la messenger kit pana la jocuri Arcade (cel putin 10 jocuri). Accesorii, addons, jocuri am vre-o 50 deja... Adica, eu, ca simplu cumparator, imi cer niste drepturi. Am platit atat ca sa ma trezesc ca nu mai am voie la aproape nimic ? Daca in orice alta tara mai "ridicata" s-ar fi intamplat asa ceva, automat s-ar fi sesizat autoritati, media, etc... pentru ca sunt incalcate niste drepturi ale mele, ca si cumparator. Cam asta este ceea ce cred eu.
| ||
|
| | #45 (permalink) | ||
|
Orice lista o semnez si o sustin cu bucurie... Insa speranta de reusita nu-mi fac... Cred intr-adevar ca o astfel de petitie trebuie trimisa catre Sony & Microsoft, in primul rand, insa nu cred ca trebuie trimisa catre U.E. : Autoritatile nu pot obliga companiile sa ofere aceste servicii... pot eventual sa le amendeze or smth.. pentru incalcarea unor drepturi ale consumatorului... Eu zik ca ideea e buna atata timp cat petitia va avea ceva semnaturi, in speranta ca Producatorii vor realiza profitabilitatea serviciilor respective in ceea ce priveste Romania. Pana cand ei nu vor fi convinsi de acest lucru, nu vor face nici o modificare... | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
|
MonkY imi place cum ai formulat petitia. E parca facut de cineva care e in domeniu si le are cu termenii & stuff. Dar cred ca ai gresit cu "sold" care ar trebui sa fie "sell". Silviu cu Sony & MS nu poti vorbi?
__________________ ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Quote:
Sper.Quote:
| ||
|
| | #48 (permalink) | ||
Ce ziceti... postez asa ? Is it good enoug ? To: MICROSOFT CORPORATION, SONY CORPORATION, NINTENDO and EUROPEAN UNION REPRESENTATIVES We, the ROMANIAN owners of gaming consoles, related products and services offered by MICROSOFT CORPORATION, SONY CORPORATION and NINTENDO, as full rights members of EUROPEAN UNION and users of the products and services you sold us, we kindly plead you to consider our petition for enabling full online services and support for ROMANIA. Through this document we would like to request to be treated as the EUROPEAN UNION laws request, equals in rights with all the other member countries where these services are available. The products named here as MICROSOFT XBOX 360, SONY PLAYSTATION 3 and NINTENDO WII you sold us in ROMANIA, like in any other European country, come with no warnings nor constraints to tell the products we bought have no support at all in our country. Therefore we would like to benefit the full online services we paid for. Dear EUROPEAN UNION REPRESENTATIVES, as members of EUROPEAN UNION, we would like to petition for full rights like everyone else and be able to use the online services and support for the products we paid for. None of the three products named above allow us to use it online in ROMANIA, as there is no such support, although most of us have paid for a product or service that give us one month, three months, six months or unlimited access to online services. Most of us have bought products (software and hardware) that require a connection to XBOX LIVE or PLAYSTATION NETWORK, which is impossible as there is no such service for ROMANIA. Dear representatives at MICROSOFT, SONY and NINTENDO, when the products named above were launched, you promised us an experience like never seen before, with online multiplayer, online chat, online tournaments, news, downloads, updates and online support. How can we have that unbelievable experience if you don't allow us to access those services? So, we, the ROMANIAN owners of products you sold us, we kindly ask you to give us only what we paid for. We ask nothing more than you promised when we bought your products. We honestly believe this is a win-win situation for all of everyone. And as a proof to you that we are not just 5 or 10 people, we will sign below. Thank you in advance for your understanding and listening to the gaming community from ROMANIA. Sincerely yours, The undersigned | ||
|
| | #49 (permalink) | ||
|
Da,dar voi mai fi si care cumpara mai incolo.E ceva gen "pe care ni le-ati vandut si pe care le vindeti." Stai ca mai citesc o data. Sa terminam si cu asta.
__________________ ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
Just a sec... ajunge in curand si la o profesoara de engleza ... sa vedem daca are ceva de comentat, dupa care creez petitia. Si de-acolo, incep sa trimit linkuri peste tot, o sa scriu si un articol sa-l trimit pe la presa... oricine poate ajuta este foarte bine venit ! Poate cineva cu ceva graphics skills si un pic de timp liber ne face un header, un logo ceva... ceva de genul hartii romaniei, sau al tricolorului cu un semn de interzis peste... sau poate o mica harta a Europei, in care peste tot sa fie semne de Libera Trecere, iar peste Romania sa fie semnul de Interzis sau Stop. Ce ziceti ? Vorba lui h0stile, o poza face cat o mie de cuvinte...
| ||
|
| | #53 (permalink) | ||
|
Mi se pare foarte buna ideea. Ca sa aiba efectul dorit ar trebui semnata de cat mai multi oameni. Ma gandesc ca in Romania sunt (optimist) cam 7-8000 de posesori de PS3 ,plus cei cu 360 (posibil mai multi) plus Wii. Cred ca o petitie cu 1000 de semnaturi ar fi citita cu destula atentie. La partea de PS3 din text cred ca ar trebui mentionat in mod special PLAYSTATION STORE deoarece partea de NETWORK (friends, messages, joc online) functioneaza foarte bine si pentru cei din Romania. Ideea cu poza e geniala Daca se face ceva imi iau consola in brate si ma prezint.
| |||
|
| | #56 (permalink) | ||
Acum... ce titlu credeti ca ar trebui sa-i punem ? Ceva de genul: "GIVE ROMANIA THE SAME RIGHTS AS THE OTHER EUROPEAN COUNTRIES ?" sau "CONSOLE GAMERS RIGHTS NOT RESPECTED IN ROMANIA ?". Hmm, trebuie ceva de genul: Liberty and Justice for All (which becomes, "Liberty and Justice for All Petition") | ||
|
| | #57 (permalink) | ||
|
Pfuai cum suna CONSOLE GAMERS RIGHTS! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() WE ROCK! Poate organizam o pichetare ceva... nu e greu, cerem aviz de la primarie si gata, ne-am prezentat cu presa cu tot pe la sediite lor!!! (In Buc)! Insa pentru asta am avea nevoie sa fim ORGANIZATI cumva... ca o COMUNITATE A CONSOLISTILOR, nu doar pe un forum... cu trimitere la jocuri PC... Parca si vad in presa: Comunitatea consolistilor de pe Forumul ComputerGames... Au mai fost discutii pe tema asta... insa nimic nu s-a concretizat... hell, nici macar la un meeting nu se strang mai multi de 5-6 forumisti... Insa e drept, atunci nu s-a implicat MonkY! No offence guys... | |||
|
| | #58 (permalink) | ||
Gata oameni buni... Petitia a fost creeata. Acum, sa trecem la treaba. Votati si voi, si toti cei care au console... distribuiti si voi pe unde puteti. Aici este petitia. Doamne ajuta ! http://www.petitiononline.com/6010sd29/petition.html | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |