![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| ▪ Puteti semna petitia direct aici. Va rapeste doar 10 secunde pentru o cauza nobila. Multumim anticipat ! |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #804 (permalink) | ||
|
Si acum un an erau zvonuri ca o sa avem Xbox Live in Romania, iar acum dupa un an... alte zvonuri, la anul... alte zvonuri si tot asa...
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #805 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
Well, am reusit sa iau legatura (din nou) cu PR-ul Flamingo, si mi s-a transmis ca trebuia ca miercurea trecuta sa vina un reprezentant oficial Sony Europe pentru a da o declaratie oficiala in Ziarul Financiar. Dar din nu stiu ce motive s-a amanat venirea dansului, si ca ar trebui sa se intample in cateva zile. Cum aflu mai multe, postez si eu aici. Imi cer scuze dar nu mi s-a furnizat nici-un nume, nici-o data exacta... sa speram insa ca e de bine, mai ales ca ne apropiem la un an de la lansarea PS3 in Romania | ||
|
| | #807 (permalink) | ||
|
super news. si cu MS si cu Sony. Nintendo nimic?
__________________ ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #808 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 Location: Cluj |
"uau insemna ca astia chiar au plecat urechea la noi" Nu, inseamna ca o sa vina ala si o sa dea o declaratie la Ziarul Financiar, poate fara sa aiba nimica de-a face cu ce cerem noi aici. Sau poate ca o sa aiba totul de a face cu ce cerem noi aici (desi nimeni nu ar recunoaste ca ne dau serivciul datorita petitiei, ci ar zice ca era in lucru si se va deschide curind). Oricum, sa nu ne bucuram pina nu stim despre ce se va vorbi in propozitie. | ||
|
| | #811 (permalink) | ||
|
Si mai mult ca sigur Sony se va lansa pe 27.03
__________________ Petitie online pentru drepturile consolistilor din Romania.Click AICI We paid a lot of money for our gaming consoles and for games, even if the sallary in Romania is less that a lot of EU countries, we deserve to get what we paid for. Unlimited gaming and shoping for the right price. Romania is a small country indeed, but is not Afganistan. | |||
|
| | #814 (permalink) | ||
| shadow of dust Join Date: Oct 2006 Location: Bucuresti | Quote:
__________________ The girl who replies to the question "What do you want for Christmas?" with "If you loved me, you'd know what I want!" gets an Xbox. End of story. | ||
|
| | #819 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Quote:
Quote:
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |