Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Console

Notices

Thread Introduction
▪ Puteti semna petitia direct aici. Va rapeste doar 10 secunde pentru o cauza nobila. Multumim anticipat !

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 16-03-2008, 23:10   #841 (permalink)
Moderator

dtancu's Avatar

Quote:
Originally Posted by arslanyy View Post
ce frumos ar fi daca anul acesta vom avea conturi pe Romania care beneficiaza de toate serviciile. avem peste 4500 semnaturi, curand probabil 5000. E imposibil sa nu fim si noi luati in seama.
Păi ne iau în seamă...ne banează pe toți.

dtancu is offline    Reply With Quote
Old 16-03-2008, 23:15   #842 (permalink)
Fun... anyone?

Catallin's Avatar

Ma gandesc ce parere ar avea un oficial din Romania (fie de la Xbox fie de la Playstation) daca intra si vede threadul acesta cu petitia si intra dupa aceea pe aria publicitate si-l inampina sticky-ul. Oficialii din afara banuiesc ca asculta ce le zic cei din Romania asa ca suntem in cercul vicios.

Facilitez achizitionarea de pe PSN.

Catallin is offline    Reply With Quote
Old 16-03-2008, 23:26   #843 (permalink)
Banned

Doar la mine pe cutia Xbox-ului scrie asta ??
Nu cred ..
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC02460.jpg
Views:	111
Size:	129.7 KB
ID:	322031  

razvang is offline    Reply With Quote
Old 16-03-2008, 23:36   #844 (permalink)
Moderator

paulpc's Avatar

pe toate scrie asa.
ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

paulpc is offline    Send Message via Google Talk to paulpc Reply With Quote
Old 17-03-2008, 20:31   #845 (permalink)
Registered User

o mica intrebare....

Va rog frumos spuneti-mi ce se mai aude de aceasta petitie.Cand voi putea folosi mastercardul sa cumpar de pe playstation store expantion pach-uri ,filme si jocuri?Am vazut ca aparut un nou firmware ptr. ps3 dar tot nu pot cumpara de pe internet cu tara natala selectata fiind Romania...Deci? PLs

7upVLAD is offline    Reply With Quote
Old 17-03-2008, 22:35   #846 (permalink)
Registered User

Leni's Avatar

bah fratilor, nintendo isi bate joc de noi....deci ce am descoperit azi, am ramas socat...
deci va informez(probabil multi deja stiati doar eu sunt ala neinformat care azi a aflat) ca Nintendo are site oficial ptr Turcia, unde pirateria e la ea acasa, mergi la bazar si cumperi jocuri de GB classic si GBA la kilogram, cu 2-3RON bucata(nu glumesc, am fost de multe ori si am vazut,stiu despre ce vorbesc)....iar unde un Wii costa 800.00 TRY(yeni turk lirashi aka. lira turceasca noua) = 1,507.63 RON(informatie luata de pe site, si transformata in lei pe XE.com),deci extraordinar de mult, si ma mir cati cumpara(la fel,apeland la experienta de om care am fost de multe ori si am vazut ce e in partea mai civilizata a turciei,partea de la marea egee,sunt convins ca nu prea multi cumpara,or fi, ca si la noi sunt, dar mai multi cumparatori de wii decat noi sunt sigur ca n-au nici turcii)...aici e link-ul sa va lamuriti...consider ca am ajuns batjocura europei, desi nici ungurii,cehii,polonezii etc.(nu sunt nici ei mai mai presus la capitolul asta) nu au site nintendo oficial, dar turcii?!?! http://www.nintendo.com.tr/

Leni is offline    Reply With Quote
Old 17-03-2008, 22:44   #847 (permalink)
Moderator

dtancu's Avatar

Turcii au un mare avantaj: sunt multi.

Old 17-03-2008, 23:01   #848 (permalink)
MK Champion

DreganMK's Avatar

Quote:
Originally Posted by dtancu View Post
Turcii au un mare avantaj: sunt multi.
corect

Wii will Wii will rock you

DreganMK is offline    Reply With Quote
Old 17-03-2008, 23:36   #849 (permalink)
Registered User

Leni's Avatar

bine, dar ma gandeam ca mai exista si alte considerente: piraterie, vanzari etc.

Leni is offline    Reply With Quote
Old 19-03-2008, 16:34   #850 (permalink)
Registered User

Parea mea umila:

- Nintendo nu ne baga in seama pentru ca nu au resursele necesare.

- Microsoft nu ne baga in seama pentru ca ei pierd banii cu consolele pe care le vand in Romania datoria pirateriei. Vand hardware in pierdere ca sa castige pe partea de software. Cum software nu cumpara mai nimeni ...

- Sony nu ne baga in seama de idioti. Au resurse, piraterie pe PS3 nu exista, ar putea castiga o piata (mica dar totusi e o piata care nu strica sa fie castigata) cu aproape 0 eforturi.

PR.Raven is offline    Reply With Quote
Old 19-03-2008, 17:07   #851 (permalink)
phixion

muggs's Avatar

Ce intelegi tu prin resurse in cazul Nintendo ? Multiplayerul e peer2peer unde e , nu exista servere de content separate pt. nici o tara din europa , totul este centralizat.
Practic efortul lor ar fi minim fata de ms sau sony.

muggs is offline    Reply With Quote
Old 19-03-2008, 17:10   #852 (permalink)
Moderator

dtancu's Avatar

@PR.Raven: singurul motiv real si dealtfel cel predominant este pirateria.
Nu conteaza ca PS3 nu se poate pirata ACUM. Sony stie ca in momentul in care se va putea, 99,9% din piata romana va fi piratata.

Old 19-03-2008, 17:19   #853 (permalink)
Moderator

paulpc's Avatar

@PR.Raven: da,sigur,tocmai acuma Nintendo nu are resurse (bani).
"Cum software nu cumpara mai nimeni" in RO, ai uitat sa specifici.
Sony e posibil cu Home-ul. mai avem de asteptat.
ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

paulpc is offline    Send Message via Google Talk to paulpc Reply With Quote
Old 19-03-2008, 21:38   #854 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by paulpc View Post
@PR.Raven: da,sigur,tocmai acuma Nintendo nu are resurse (bani).
"Cum software nu cumpara mai nimeni" in RO, ai uitat sa specifici.
Sony e posibil cu Home-ul. mai avem de asteptat.
Normal ca de RO vorbeam

Nu e vorba de bani. Cred ca suport oficial pt o tara inseamna mai mult decat a apasa doua butoane. El presupune o lansare, service autorizat, o legislatie care sa faciliteze toate astea ... Daca ar fi de apasat doar doua butoane cred ca nu ar mai fi atatea tari mai mari sau mai mici, mai dezvolate sau mai putin dezvoltate care se afla in situatia Romaniei.

Totusi e vorba de niste companii care invart sume imense de bani, nu cred ca sunt atat de incapabili sa nu vada posibilitatile oferite de Romania. In Romania se cumpara putin, si mai putin oficial (neimportat din alte tari) etc. Toate astea contribuie.

Ceea ce ma doare cel mai mult insa e faptul ca prietenii si colegii de servici (lucrez la o firma de web design, nu la ADP) ma considera idiot cand dau banii pe soft original. Daca si breasla asta are o astfel de mentalitate ce sa le mai ceri la restul ...

PR.Raven is offline    Reply With Quote
Old 19-03-2008, 22:41   #855 (permalink)
Registered User

felixxx's Avatar

Quote:
Originally Posted by dtancu View Post
@PR.Raven: singurul motiv real si dealtfel cel predominant este pirateria.
Nu conteaza ca PS3 nu se poate pirata ACUM. Sony stie ca in momentul in care se va putea, 99,9% din piata romana va fi piratata.
citeste si tu tot threadul inainte de a emite o astfel de parere. s-a demonstrat ca ceea ce spui tu e o mare aberatie.

un articol care confirma faptul ca piata e in crestere puternica de la an la an:
http://www.zf.ro/articol_165488/tnt_...o_in_2008.html

Last edited by felixxx; 19-03-2008 at 22:47.. Reason: .

felixxx is offline    Reply With Quote
Old 19-03-2008, 23:27   #856 (permalink)
Moderator

dtancu's Avatar

In curind o sa devenim capitala mondiala a jocurilor de console.

Piata romaneasca devine alarmant de mare, creste ca drojdia pusa la dospit. Nici nu stiu ce naiba o sa faca Sony/MS, cred ca o sa-si bage unghia in git anul asta ca vind numai in US + EU

Redevenim seriosi, please?

Old 20-03-2008, 09:06   #857 (permalink)
Registered User

felixxx's Avatar

acum serios ce rost are sa vorbesti despre lucruri pe care nu le cunosti? procentul ala de 99,9% se bazeaza pe experienta personala sau cum? ce rost are sa generalizam acum si sa batem campii? se pirateaza in romania si se pirateaza peste tot in lume. ai idee cat e rata piraterie in state?

Old 20-03-2008, 09:15   #858 (permalink)
Moderator

dtancu's Avatar

Rata pirateriei in sine e mai putin relevanta. Ce conteaza e raportul real intre cit se cumpara legal si cit se pirateaza. Asta n-o vei gasi in nici un articol publicitar gen "TNT Games / Best Distribution vinde 'jde mii de jocuri in Romania in 2008".
Evident ca in Romania nu e de 99,9%, insa pentru Sony/MS/Nintendo e irelevant daca e 99,9% sau 90% sau 88%. Ce conteaza e ca-i uriasa fata de lumea civilizata, ca e uriasa fata de vinzarile oficiale, ca pirateria pe segmentul jocuri PC e inca si mai uriasa (ca urmare afectind vinzarile de console intr-o tara in care deocamdata lumea foloseste in proportie de cca. 70% PC-urile pt jocuri).
Optimismul n-a omorit inca pe nimeni insa nu te mai entuziasma la citirea unui interviu cu cei care intimplator au interesul sa prezinte situatia in roz.

TNT are curajul sa spuna ca in Romania nu se gaseste Wii si ca au fost epuizate? Ca "Stocul nostru de console Wii a fost epuizat complet, tendinta valabila tot anul insa"?? Pai in aceeasi ordine de idei te anunt ca stocul meu de 2 buc Wii a fost complet epuizat de un an de zile, stocul de Maybach in Romania de 1 masina a fost epuizat in prima zi si stocul de Marylin Monroe s-a epuizat prin 1966, ca era doar una, saraca.

Old 20-03-2008, 09:51   #859 (permalink)
Registered User

felixxx's Avatar

nu vreau sa mai dezbatem odata ce s-a discutat in primele pagini ale threadului. citeste de la inceput si o sa vezi ca argumentele pe care tu le aduci in discutie nu au un suport real.

Old 20-03-2008, 10:02   #860 (permalink)
Moderator

dtancu's Avatar

Din nefericire, legitimitatea unor argumente nu e data de un forum, prietene.
E data de perceptia creata lui Sony/MS/Nintendo de piata romaneasca. Iar perceptia e cea pe care ti-am explicat-o eu.
Restul, poti crea 150 pag de forum, nu vei schimba nimic.
Asta nu inseamna ca n-am semnat petitia din prima zi, insa lasati visele la o parte.

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Console

Thread Tools

Posting Rules