![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| ▪ Puteti semna petitia direct aici. Va rapeste doar 10 secunde pentru o cauza nobila. Multumim anticipat ! |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #881 (permalink) | ||
| Quote:
![]() ![]() da, ar fi solutia perfecta...insa foarte grea de realizat.plus ca situatia din partea producatorilor ar fi fost complet alta daca ne sustineau furnizorii din romania,si ar fi pus ei piciorul in prag...ptr daca noi aici adunam semnaturi si incercam ceva e o treaba, si daca toti furnizorii zic "stiti ce? cand o sa aiba clientii nostri servicile care le au si altii atunci o sa va furnizam consolele...pana atunci pauza". cred ca asta ar fi fost cea mai cu rezultat chestie...dar no...we're just not there yet.si atunci sa simta scumpii furnizori pe buzunarul lor supararea si nemultumirea clientilor, si poate o dau si ei mai departe...intelegeti? asta e logica gandirii mele
__________________ Mitsubishi,HongKong and Nintendo rule... ![]() Daca-ti pasa daca nu, ia-ti te rog 2minute si fa aici treaba->http://www.petitiononline.com/6010sd29/petition.html | |||
|
| | #882 (permalink) | ||
|
de mai bine de o luna nu am mai citit pe threadul asta ....speram sa vad vesti bune .... ![]() insa ...exact cum a zis si monky ..ne meritam soarta .... ![]() nu pot sa uit ....cum in primul weekend al petitiei ....cei de afara ...ne sustineau ..si semnau la greu ...iar pe forumul chip.ro ...ne faultau ...tot la greu ... ![]() what ever .....o sa -mi fie sila ...sa cumpara consola ....si cand or sa existe in romania ...toate suporturile posibile ....si asta pt ca o sa-mi aduc aminte ...cum am fost ignorati ca ultimi prosti .... ![]() in schimb ...pc garage ...mediadot ...si computergames ( de firmele astea 3 stiam eu ) ....m-au fidelizat ca si client ...si mi-au aratat respect in rest ...nu stiu ce sa mai zic ..... ![]() time will tell | |||
|
| | #884 (permalink) | ||
|
Imi pare rau ca s-a cam ales praful de toata actiunea noastra, indeosebi Monky. Imi pare rau ca cei "trei grei" ne ignora total si isi bat joc de banii nostri. Imi pare rau ca protv-ul a facut chipurile plangere la youtube pentru eliminarea filmuletului ( sunt sigur ca daca se rezolva in bine ceva..ei se laudau ca au avut stirea primii si exclusivitate si etc). Pacat de toata munca celor care si-au pierdut 30 de secunde cu o semnatura.
__________________ Petitie online pentru drepturile consolistilor din Romania.Click AICI We paid a lot of money for our gaming consoles and for games, even if the sallary in Romania is less that a lot of EU countries, we deserve to get what we paid for. Unlimited gaming and shoping for the right price. Romania is a small country indeed, but is not Afganistan. | |||
|
| | #885 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
Mika: e de ceva timp. Din aceeasi perioada cu stickerele lipite pe jocuri, cum ca nu este suportat Live-ul pt. Romania. Gratie ********/Best Distribution.... cj_quest: man, eu zic ca de fapt s-au realizat foarte multe lucruri: 1. Am demonstrat ca nu suntem doar 2-3 "amarati" cu console in Romania 2. Am vazut ca ne putem mobiliza atunci cand este necesar si ca putem organiza ceva pentru a ne cere niste drepturi 3. Am reusit sa vedem si noi cu ocazia aceasta cine este de partea gamerilor si cine alearga dupa bani cu limba scoasa. Si aici nu pot sa-mi exprim decat tot respectul pt. ComputerGames, Mediadot si PcGarage. 4. Am reusit sa ne facem auziti in media, ceea ce nu este foarte usor, mai ales intr-o perioada atat de nebuna in care politica, pretul gazelor si manelele umplu mai toate paginile 5. Acum stim clar ca au ajuns si la urechile celor de la Microsoft, Sony, Nintendo, numele unei bucati din Europa, numita Romania Mai departe, ramane de vazut. E clar ca nimeni de aici nu se astepta sa ni se rezolve peste noapte problema. Probabil ca au luat in considerare principiul aplicat la teroristi. Nu le indeplinesc doleantele pentru ca in felul acesta se va crea un precedent (desi chiar exista precedent, dar... asta este). Eu zic ca am facut ce-am putut, si nu mai ramane decat din cand in cand sa mai trimitem cate un email, sa mai dau cate un telefon... poate cine stie, cineva chiar se va plictisi de noi si va rezolva ceva. Pana atunci, numai de bine sa auzim ! | ||
|
| | #888 (permalink) | ||
|
Monky daca imi permiti din tot thread-ul asta am inteles ca precedentul deja ar fi fost creat cu Africa de Sud. Iar cu un precedent real in spate iti e mult mai usor sa strigi tare. Oricum strig si eu alaturi de voi toti cat pot tipa cu ps2-ul meu in spate...ma gandesc cine stie...poate sotia ma va lasa sa imi iau un xbox 360 mai tarziu ( ) si chiar nu as vrea sa ma uit la el ca la jucarii fara baterii.
__________________ Petitie online pentru drepturile consolistilor din Romania.Click AICI We paid a lot of money for our gaming consoles and for games, even if the sallary in Romania is less that a lot of EU countries, we deserve to get what we paid for. Unlimited gaming and shoping for the right price. Romania is a small country indeed, but is not Afganistan. | |||
|
| | #889 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
Din pacate, cu precedent sau nu... raspunsurile au fost, in mod invariabil de genul: - Va vom contacta cat de curand posibil pentru a va comunica raspunsul - Va tinem la curent cu modul in care se poarta tratativele cu oficialii - Reveniti saptamana viitoare si poate avem vesti mai bune - In Romania acest produs nu se vinde, deci nu va putem ajuta cu raspunsuri despre un produs inexistent - Romania este un target prea mic... - etc... So, daca vrea cineva sa mai deranjeze persoane gen Meglena Kuneva (comisar european pentru drepturile consumatorilor), please be my guest: http://ec.europa.eu/commission_barro...a/index_en.htm Also, o tinta pe care am incercat-o a fost si Major Nelson (Larry Hryb - un mare nume in lumea Xbox). You can give it a try: http://majornelson.com/ / http://twitter.com/majornelson Am ales si alte nume mari... nici macar un reply... Poate voi aveti mai mult noroc. | ||
|
| | #892 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Microsoft: Consolele Xbox vin oficial in Romania dupa ce mai cresc salariile si internetul broadband Autor: Sabin Popescu Data: 14-04-2008 Nivelul actual al veniturilor populatiei si al penetrarii pentru serviciile internet de mare viteza din Romania sunt doua dintre principalele motive care au determinat Microsoft sa nu lanseze oficial pe piata locala consola de jocuri Xbox 360 si serviciile online asociate. "Romania a fost insa luata in calcul de catre Microsoft. In acest moment monitorizam cativa factori, cum ar fi penetrarea broadband, rata pirateriei, nivelul de trai - factori ce pot influenta data lansarii oficiale a businessului Xbox", a declarat pentru ZF Catalin Dit, directorul diviziei E&D (Entertainment and Devices) a Microsoft Romania, reprezentanta locala a celui mai mare pro-ducator de software din lume. Oficialul Microsoft a adaugat ca nu poate estima un termen pentru lansarea oficiala a consolei pe piata locala, dar a precizat ca prezenta diviziei E&D pe piata locala reprezinta un prim pas in demararea procedurilor. "Urmarim cu atentie dezvoltarea pietei de gaming si de console din Romania si avem semnale pozitive. Nu pot inainta o data de lansare oficiala, dar sunt optimist ca nu va dura mult", a spus Dit. Serviciul Xbox Live, lansat initial in 2002, ofera posesorilor consolei Xbox 360 din Statele Unite sau Europa de Vest posibilitatea de a descarca continut aditional pentru jocuri, demo-uri sau filme HD. Acestia pot accesa serviciul Windows Live Messenger pentru a comunica cu alti jucatori si pot initia sesiuni de multiplayer gaming. Xbox Live este disponibil in prezent in 25 de tari - Australia, Austria, Belgia, Canada, Coreea de Sud, Danemarca, Elvetia, Finlanda, Franta, Germania, Hong Kong, India, Irlanda, Italia, Japonia, Marea Britanie, Mexic, Norvegia, Noua Zeelanda, Olanda, Portugalia, Singapore, Spania, Statele Unite, Suedia si Taiwan. O parte a serviciilor disponibile prin Xbox Live sunt gratuite, insa utilizatorii trebuie sa plateasca un abonament anual in cazul in care doresc sa interactioneze cu alti jucatori. Pentru o perioada de 12 luni, pretul abonamentului este de 50 de dolari (31,6 euro) in Statele Unite, respectiv 60 de euro in Europa de Vest. In ianuarie 2008, comunitatea de posesori Xbox din Grecia a inaintat o petitie online prin care cerea lansarea oficiala a serviciului Live in Grecia. In aceeasi luna, comunitatea de gameri din Romania a cerut celor trei mari producatori de console de jocuri (Sony, Nintendo, Microsoft) drepturi egale cu utilizatorii din tarile in care produsele sunt lansate oficial. Petitia romaneasca a strans pana in prezent aproximativ 5.000 de semnaturi. Pe piata locala, consolele Xbox 360 sunt comercializate legal de mai multe companii locale, astfel ca produsele beneficiaza de garantie si servicii de reparatii. Lansarea oficiala a Xbox in Romania le-ar permite utilizatorilor sa acceseze si serviciile online furnizate de Microsoft. Utilizatorii de console Xbox 360 din Romania pot accesa totusi serviciul Live folosind o tehnica similara cu cea utilizata de posesorii de Apple iPod pentru a accesa magazinul online iTunes, un alt serviciu online asociat unor produse hardware care nu este disponibil pe piata locala. La prima configurare a consolei, utilizatorii romani trebuie sa declare o alta tara de resedinta, cum ar fi Statele Unite sau Marea Britanie, iar apoi se introduc datele unui card de credit/debit. Spre deosebire de serviciul Apple, care necesita un card bancar emis in tara respectiva de origine, serviciul Microsoft accepta si carduri din Romania. De ce nu sunt disponibile oficial pe piata locala?
| ||
|
| | #893 (permalink) | ||
|
Si care tari au Live? Ucraina, Belarus? Ce nivel au dom'le aia. La Minsk acolo au venituri de 1500 euro de familie, peste 80% dintre locuitori ![]() Ce legatura are viteza unei conexiuni??????? Eu am 128 pe extern si-mi merge bine(din ce-am vazut la COD4, chiar mai bine decat multor ciubaci americani). pai la piraterie stam foarte bine. cand am zis ca unii abereaza pe aici tot aducand pirateria in discutie se pare aveam dreptate: http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=25790 | |||
|
| | #894 (permalink) | ||
|
man....chiar ptr asta, ca la ce salarii de mizerie avem,toti banii ii dam pe console, ar trebui sa ne respecta si sa fie oarecum multumiti si recunoscatori, mai ales ca multi dintre noi(cei de pe forum de ex.) nici nu avem venit, adunam banii de alocatie si mai stiu eu ce ca sa ne permitem jocurile lor, si iata recunostinta lor....pfaaaaai...ce oameni....tipic Microsoft...si nu numai...very disappointing cat despre piraterie...pai daca distribuitorii baga niste preturi de te indoaie(iarasi, mai ales comparativ cu salariile de la noi), si suport 0,nothing,nema,nix,nada,ziiiirooo ....de ce nu-si cauta un distribuitor care sa apere si interesul clientilor, care la urma urmei sunt si interesele companiei.ca daca clientii sunt multumiti cumpara mai mult, evident(a se vedea treaba cu petitia...apai sa mai cumperi de la r****ii nostrii..)....sau in romania nu sunt aplicabile regulile pietei si economiei? rog pe cineva care se pricepe si e economist sa-mi explice,unde e greseala in logica mea?anyway...si aici banu conteaza cel mai mult.good going again microsoft, for not letting us down ![]() EDIT: @felixxx - foarte bun argument man, jos cu palaria...ptr ce ai gasit -> In Europe, he said, piracy rates approach 90%. In Asia, those figures are "off the charts." iar daca la noi e numai 60%, atunci inseamna ca multe alte tari au aprox 100%, ca sa ridice stafeta la 90% pe tot continentul nu?
__________________ Mitsubishi,HongKong and Nintendo rule... ![]() Daca-ti pasa daca nu, ia-ti te rog 2minute si fa aici treaba->http://www.petitiononline.com/6010sd29/petition.html | |||
|
| | #896 (permalink) | ||
|
Eh, au nascocit ei niste motive de tara de lumea a 3-a ca sa se scuze si gata. PR-ul si-a facut treaba.
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #898 (permalink) | ||
|
mda....good going dod0 si felixxx...iata cum ii prinzi cu aburelile....cum zice sandman, incearca si ei sa se scoata....but try harder next time microshhhh...soft
|
| | #900 (permalink) | ||
|
Imi e foarte greu sa cred ca la noi pirateria este de doar 60%. Probabil ca se refera doar la console insa si aici am dubii. Am prieteni care nu si-ar lua PS3 pentru ca nu se modeaza. Asta e modul de gandire la noi si recunosc ca acum 1 an si ceva cand mi-am luat PSP-ul gandeam la fel. Dc nu se moda nu il luam. Dar cum lucrurile s-au schimbat la mine asa sper ca o sa se schimbe si la altii.
__________________ You Suck!!! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|