![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| ▪ Puteti semna petitia direct aici. Va rapeste doar 10 secunde pentru o cauza nobila. Multumim anticipat ! |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #901 (permalink) | ||
| Quote:
Mersi, noi toti avem retele de cartier si in Romania avem viteza de 5+ mega. Dar cand e sa luam de afara luam cu 128k. Americanii iau cu 500-1024 dar iau cu viteaza de peste tot in lume | |||
|
| | #902 (permalink) | ||
|
Si crezi ca cei din strainatate fac testul numai in alte tari? Fiecare isi testeaza mai intai metropolitanul si apoi externul. It's common sense. Care 128k ? Eu prind aproape un mega [real] in extern spre exemplu. Clicknet.. deci clicknet.. are 500k in extern si e adsl. E foarte relevant ce am aratat eu acolo stai calm. Si pana la urma ca sa te joci online, ai nevoie de un PING cat mai mic si cat mai stabil.. nu de banda mare.
__________________ i`m a very neat monster | |||
|
| | #903 (permalink) | ||
|
Chestia e ca in afara nu exista "metro" si "extern" cum e la noi. La ei exista conexiunea la net... si cam atat.
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #905 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
Hai sa nu exageram, Romania sta foarte bine la viteze pe net... n-are nici-o legatura existenta Live-ului cu viteza noastra pe net. Am o groaza de amici raspanditi prin lumea asta, si cred ca ma consider undeva peste 75% din ei, si am acasa un "amarat" de Fiberlink. Cu ce am la munca, sunt peste 95% din ei. Nu va mai faceti iluzii, ca sunt inca abonamente ADSL vai de mama lor si prin tari mult mai "civilizate". Asta e un simplu motiv aruncat ca praf in ochi. Deja incep sa cred ca de fapt este vorba de un mic "aranjament" cu ce se intampla in Romania, Microsoft Romania avand buna stiinta ca se vinde Xbox 360 in toate lanturile de magazine... ba chiar poate cu acordul lor si cu o mica intelegere... stiti cum e, "ca sa mananca si ei ceva"... Last edited by MonkY; 17-04-2008 at 14:07.. | ||
|
| | #906 (permalink) | ||
|
Bobby, si chiar "daca toti fraierii fac test pe Bucuresti, ca-n rest au 128k". Cu cat faci update la Windows? Akamai rings a bell? Doar daca nu vrei, nu poti.
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #907 (permalink) | ||
| Quote:
ai fi surprins sa vezi ca multi din Romania (da, da tara aia mica si saraca) sunt egali si chiar peste americani cat si europa de vest, la ambele capitole, net+ harware. btw, chair am facut un "test" zilele trecute, odata cu update-ul la 2.20 + dl cateva demouri de pe ps store . pe cel mai mic abonament fiberlink (contul unui prieten) = 1 MB/s ... in cazul in care unul din cei 3 ne-ar da acces la serviciile online, cred ca si ceilalti s-ar conforma, sau cel putin ar influenta intr-un mod pozitiv acest lucru. dar nu vor , ne ignora, ce sa mai ... PigBrother good point.
__________________ power is nothing without ctrl Last edited by AcidChaoS_1; 17-04-2008 at 13:15.. | |||
|
| | #910 (permalink) | ||
| Quote:
este f bine cum au zisPLAYSTATION®Network-serviciu pentru gameplay online(care din cate am inteles functioneaza si la noi in tara,se pot juca jocuri online pe RO) PLAYSTATION®Store-serviciu pentru cumparaturi online direct de pe serv sony,dar la noi in tara acest serviciu de shopping nu este disponibil inca (cumperi jocuri,content-uri etc...)
| |||
|
| | #912 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | Quote:
| ||
|
| | #913 (permalink) | ||
|
astia nici nu cred ca au citit petitia de nu ne dau niciun raspuns.
__________________ 8% of Gamers Can’t See Color. Vand Jocuri PS3. http://forum.computergames.ro/104-co...ocuri-ps3.html | |||
|
| | #914 (permalink) | ||
|
Inca cateva voturi si se ajunge la 5000. Dar totusi avem un sentiment de amaraciune caci toata munca asta nu a avut efectul scontat imediat.
__________________ Petitie online pentru drepturile consolistilor din Romania.Click AICI We paid a lot of money for our gaming consoles and for games, even if the sallary in Romania is less that a lot of EU countries, we deserve to get what we paid for. Unlimited gaming and shoping for the right price. Romania is a small country indeed, but is not Afganistan. | |||
|
| | #915 (permalink) | ||
|
ce se mai aude cu petitia aia??? m-a luat somnul cu ea
__________________ http://img525.imageshack.us/img525/2...081d826bx6.jpg Owner Of: Fight Night Round 3, NFS ProStreet, Forza 2, Viva Pinata & WWE Smack Down! vs Raw 2008, Grand Theft Auto 4 NOW PLAYING ~ | |||
|
| | #916 (permalink) | ||
|
Pai nu se mai aude nimic pentru a acum mingea este in terenul corporatiilor, petitia a fost trimisa de mult. Ceea ce trebuia facut de partea noastra a fost facut, ba chiar mult mai mult. Tot respectul pentru initiatorii ei.
__________________ Hey Sam, if it's always getting later and later, then how come it's early sometimes ? | |||
|
| | #919 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Hey Sam, if it's always getting later and later, then how come it's early sometimes ? | |||
|
| | #920 (permalink) | ||
|
La ora asta ne mai trebuie doar 17 voturi
__________________ Petitie online pentru drepturile consolistilor din Romania.Click AICI We paid a lot of money for our gaming consoles and for games, even if the sallary in Romania is less that a lot of EU countries, we deserve to get what we paid for. Unlimited gaming and shoping for the right price. Romania is a small country indeed, but is not Afganistan. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|