![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| ▪ Puteti semna petitia direct aici. Va rapeste doar 10 secunde pentru o cauza nobila. Multumim anticipat ! |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #944 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2004 |
Am citit nu demult timp despre petitie.Clar ca am semnat-o.nu am stiut despre ce se intampla deoarece nu am inca o consola din cele 3.Dar de ceva vreme am inceput sa caut pe net in cautarea unor raspunsuri.Sunt fan Nintendo de pe vremea SNES si clar ca am luat decizia de a-mi achizitiona un Wii.Am pana acum toate consolele de la nintendo in afara de NES.Dar sa revin, ceea ce am citit m-a ingrijorat la inceput si mai apoi am inceput sa caut sa vad ce se intampla.Citind pe forum am vazut ca multi dintre cei ce posteaza au console modate.Pai asta inseamna ca nu se cumpara jocuri originale, deci Nintendo nu o sa faca nimic sa ne imbunatateasca situatia.Clar.Insa pe de o parte inteleg fenomenul...e greu sa cumperi o consola din Romania.De exemplu: acu o consola Nintendo wii la ******** este 1.111 ron pe cand daca ma duc nu departe in Germania gasesc consola+super mario galaxy+mario kart la 239+39+45 euro=323euro care in ron inseamna 1195 daca inmultesc cu 3.7.Adica avantaj clar la altii.Cu aceiasi bani imi cumpar un joc care inca e noutate si unul care inca multa lume il vrea.Si totusi asta nu e o scuza sa modam console.Altii (d-l Stroie) au renuntat la o parte de profit doar ca sa ajute gamerii romani, gameri care nu fac decat sa modeze console si sa copieze cd-uri.Nu toti...clar.Dar ia sa cumparam si noi jocuri originale si atunci o sa se schimbe situatia.Daca nu 10.000 de semnaturi nu o sa ne ajute.Mai jenant ca uitandu-ma pe o harta postata de careva am vazut ca suntem in spatele Belarusului care are serviciile online active.Jenant
| ||
|
| | #945 (permalink) | ||
|
Grecia a dar stirea si pe Wikipedia, pe Wiki scrie ca grecii au semnat o petitie si urmeaza sa fie trimisa la cele trei mari companii, de noi nu se aude nimic.
__________________ Owner Of: Fight Night Round 3, NFS ProStreet, Forza 2, Viva Pinata mWWE Smack Down! vs Raw 2008&2009 Grand Theft Auto 4,Top Spin 3, Fifa 09 NOW PLAYING ~ ADUC JOCURI PS3/XBOX 360 LA CEL MAI MIC PRET!!! | |||
|
| | #946 (permalink) | ||
| Quote:
iar oricum, suntem zic eu chiar multi care cumparam jocuri originale,chiar si cei cu consola modata.eu am fara exceptie doar jocuri originale(de fapt nu am nici o consola modata...deci...), si sincer, acum imi e scarba sa cumpar din romania, mai mult chiar de-al naibii le iau toate din UK sau Germania.sincer, am mai gasit jocuri la noi a pret acceptabil, si titluri care ma interesau,dar cand am citit pe spate "Importator: TNT games" am renuntat.m-a enervat la culme atitudinea acestei companii fata de noi, care le bagam banii in buzunar...si le doresc din toata inima sa dea faliment si sa vina in locul lor o firma cu o gandire occidentala,nu comunista ca si ei...una careia sa-i pese de clientii de pe spatele carora isi castiga banii si sa si miste ceva in interesul lor, chiar daca e vb de a-si tine pozitia in fata unui numa mare precum Nintendo...in fine...a inceput sa ma lase rece...preturi exagerate, servicii nimic, comunicare si suport ptr clientii nimic....apai atunci mai bine iau din alte tari si primesc acelasi suport si servicii zero la pret mai mic ah,sa nu uit...sunt devoted Nintendo fan...100% ca sa stii
__________________ Mitsubishi,HongKong and Nintendo rule... ![]() Daca-ti pasa daca nu, ia-ti te rog 2minute si fa aici treaba->http://www.petitiononline.com/6010sd29/petition.html | |||
|
| | #948 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Si eu ![]() Fara sa fiu criptic, mi s-au promis niste raspunsuri oficiale... si nu promisiuni la telefon (de care mi s-a acrit). Si decat sa dau sperante "desarte" aici, mai bine tac malc si astept si eu ca si voi. Am promis ca postez aici cum vine un raspuns, oricat de rau ar fi... asta voi face. Momentan, suspans si jocuri originale cumparate de pe ebay sau din hong-kong | ||
|
| | #949 (permalink) | ||
| Quote:
Cine sa vina? nimeni nu are bani sau interes pentru jocuri in ro ![]() Pentru wii avem tnt games, pentru ps3/360 overpricedelay distribution(best distribution) La pc nu mai este problema pentru ca majoritatea jocurilor se pot cumpara online doar cd-keyu (wow,cs,cod,ut3,you name it)si jocu se poate lua printr-un link de la situ lor ![]() Prefer oricand sa bag bani in 576 (magazinu de jocuri din ungaria) decat in ********-mg , sau shopto. On topic : any news ? vreau un store!
| |||
|
| | #951 (permalink) | ||
|
da, ii un retail shop logic ca is mai scumpe,dar cu 20-30de ron doar fata de shopto mi se pare mie..is si anumite oferte ca la orice shop.Dar daca tin la un joc sa-l am in prima zii ....go go szegedSorry de offtopic P.S doar cand tin sa am un joc neaparat apelez la ei restu shopto
Last edited by Tavitzu; 13-05-2008 at 13:49.. | |||
|
| | #952 (permalink) | ||
| Quote:
![]()
__________________ Mitsubishi,HongKong and Nintendo rule... ![]() Daca-ti pasa daca nu, ia-ti te rog 2minute si fa aici treaba->http://www.petitiononline.com/6010sd29/petition.html | |||
|
| | #953 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Quote:
Si se mira ca e piata mica din Romania, cand de fapt ei nici macar nu "gadila" targetul de potentiali cumparatori din Romania . Ar trebui sa ia o lectie de la simpli useri CG, gen webpredator, robertdinu, care deja cred ca vand mai mult decat TNT & ******** la un loc (catre end useri ma refer, nu catre supermarket-uri & co).
| ||
|
| | #954 (permalink) | ||
|
Pai de, cand ii cauti, si aici ma refer nu la TNT ci la ceilalti, cu g, constati ca n-au ce vrei tu, cand in final aduc, dupa vreun an, doi, trei, are pretul ca in ziua lansarii ca ei se gandesc ca romanu' cumparator de jocuri originale este, cu siguranta, idiot si pentru onoarea de a cumpara din Ro este dispus sa plateasca o avere.
| |||
|
| | #955 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #957 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2004 |
Ok.Hai sa nu vorbim doar despre preturi.Desi...e clar.Hai sa ne uitam putin la oferta.Mario kart nu l-am vazut la nimeni in Ro.Ma refer la "super" magazinele noastre.Si asta e doar un exemplu.La TNT cand m-am uitat la oferta, am crezut ca vomit.Unic importator...haha.Nu mai vreau sa scriu nimic ca imi trec prin cap cuvinte urate care nu merita scrise intr-un forum.
| ||
|
| | #958 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 Location: Oradea |
Asa este, unii se incapataneaza in prostie sa tina de pret, si eu mi-am luat din UK de pe thehut, Virtua Tennis 3 la 90 RON, iar la noi peste tot in magazine este peste 200 RON. Mai grav e ca, cel putin la mine in oras, sunt doua magazine unul langa celalalt, iar la un anumit joc de PlayStation 2 este o diferenta de 80 RON, intr-unul costa 90 RON iar in celalalt 170 RON, si sunt foarte multe jocuri in situatia asta. | ||
|
| | #959 (permalink) | ||
|
mda...in cluj este mariokart Wii...la diverta, in mod ciudat doar desigilat(nu stiu de ce )...si costa 239RON iar eu l-am luat de pe woolworths cu 34lire bine ca m-a mai costat comisionul lui robertdinu si transportul pana la sighisoara, dar si asa mi-a iesit la 190RON.un alt lucru, nu inteleg daca in vest Sonic and the Secret rings s-a de valorificat si costa pe amazon de ex echivalentul la 110RON, de ce la noi inca tot 200 este ...eh...nu incerca sa cercetezi aceste legi, caci esti nebun de le intelegi....as they say
|
| | #960 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 |
Link catre acel 576 va rog ? Caut in disperare Wii Fit.
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |