![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| ▪ Puteti semna petitia direct aici. Va rapeste doar 10 secunde pentru o cauza nobila. Multumim anticipat ! |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #961 (permalink) | ||
|
De unde diferenta asta enorma de pret dintre UK si RO ? Si eu am cumparat din US si UK si am ramas uimita de diferentele de preturi in special la jocurile putin mai vechi ( 2006, 2007) fata de Romania. Pana si in Romania am cumparat de la o firma care se ocupa cu modarea diverse produse la preturi normale ( cablu component, wiimote, nuncheak ). Nu sunt utilaje de foraj petrolier, masini , tractoare , sunt banale DVD-uru, BR care incap intr-un singur transport cu ulei de masline. Pentru jucatori ocazionali mi se pare o tampenie sa comanzi un joc din Belgia sau US dar diferenta de pret este enorma. Eu una m-am lamurit dupa ce am cumparat tot ce tine de jocuri din Romania : de la Optimus, Megatron ( Hasbro ) pana la jocuri pe PC si console. ( Wii) De unde aceasta diferenta ? Nu conteaza ca vinzi 100 de jocuri / luna fata de 10.000 / luna ? Nu sunt produse perisabile, pot sa zaca ani de zile in depozite fara probleme, investitie minima , castiguri maxime, returnari aproape de zero. Nintendo, Ubisoft, EA ce fac? Intr-o tara care se doreste a fi in UE ( jenant ) toate produsele trebuie traduse in limba romana inclusiv jocurile. Ma refer la cartile care vin cu jocurile originale ( si gasim traduse suficiente jocuri ). Inainte de a scrie acest post am sunat la OPC si am intrebat despre jocurile Wii netraduse. Raspunsul a fost : " puteti returna produsul in 30 de zile daca nu sunt traduse in limba romana" - instructiuni , etc,... In Cehia sunt traduse cartile si instructiunile de folosire , la fel in Polonia ! Sa ne imaginam jocuri in UE, US in limba japoneza sau chineza ca asa li se nazare celor de la Nintendo de exemplu ? Este posibil sa apara in SUA, Franta, Spania, Germania, Anglia jocuri in alta limba ? | |||
|
| | #962 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 |
Hai totusi sa nu exageram cu traducerile ![]() Quote:
UE in sus UE in jos. Daca suntem in UE asta nu inseamna ca trebuie sa vina Nintendo sa ne bage apa, canalizare si gaze in aproape jumatate de tara. Last edited by PR.Raven; 15-05-2008 at 02:21.. | ||
|
| | #963 (permalink) | ||
|
Stefanap, să nu exagerăm cu traducerile. Întâi să se facă piaţa mai mare, stimulată cu preţuri ca lumea, după care să se treacă la aşa ceva. O traducere costă mult şi când spun traducere mă refer la aia făcută ca lumea, deoarece o traducere de acest gen nu se poate face de oricine leagă două boabe de engleză pentru că te duci şi-i dai producătorului în cap cu jocul că-ţi sună ca naiba.
| |||
|
| | #964 (permalink) | ||
| Quote:
Offtopic:Tocmai mi-am comandat un joc de la the hut si de la play-asia , prefer sa astept o saptamana in plus decat sa le dau lu` ordinarii astia 600 mii in plus. | |||
|
| | #965 (permalink) | ||
|
Eu unul nu vreau sa fie traduse jocurile,daca vor ajunge sa fie traduse vocal ma refer,o sa-mi cumpar numai din UK jocuri.Ce naiba,vreti sa ne indobitocim si noi ca italienii de ex,si sa nu mai stim o boaba engleza pt ca au toate filmele si jocurile si Windows-ul la PC in italiana.Uite asa nu mai invata omul nici o limba straina.ascultand si jucand numai in limba s-a natala.Eu unul daca nu jucam jocuri in engleza nu cred ca stiam nici pe jumatate engleza cat stiu acuma.Si nu mai zic de filme ca daca nu auzi vocile originale ale actorilor,nu mai are nici un rost sa te uiti la ele. Peace,my friend's,si invatati limba engleza ca e cea mai vorbita de pe glob
__________________ KILLER | |||
|
| | #966 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Singura tara in care am fost si filmele nu erau dublate a fost Olanda(era subtitrare ca la noi).Bine dar acolo orice si vreau sa zic ORICE om sau copil stia engleza. | |||
|
| | #967 (permalink) | ||
| Quote:
sa nu ma intelegi gresit, sunt super enervat de faptul ca pe cartoon network sunt traduse desenel, erau mult mai faine in engleza(am 21ani, in case that you were wondering), si nu suport sa ma uit la filme decat in limba originala, iar sa nu mai zica ca joc jocurile doar in engleza sau germana....dar oricum, nu cred ca e rau ce s-a zis mai sus, si da...poate e lume care vrea sa citeasca instructiunile in romana, ptr a le intelege mai exact....sau whatever...dar pana acolo e un drum luuuuuung....cheers to all....de petitie ce se mai aude Monky?
__________________ Mitsubishi,HongKong and Nintendo rule... ![]() Daca-ti pasa daca nu, ia-ti te rog 2minute si fa aici treaba->http://www.petitiononline.com/6010sd29/petition.html | |||
|
| | #969 (permalink) | ||
|
da...normal....sunt perfect de acord cu tine...eu ma refeream doar la gandirea "english only, no romanian for me" al userului citat mai sus....jocurile nici nu le-as juca traduse, insa poate ar fi cui i-ar placea...dar mai are de asteptat...
__________________ Mitsubishi,HongKong and Nintendo rule... ![]() Daca-ti pasa daca nu, ia-ti te rog 2minute si fa aici treaba->http://www.petitiononline.com/6010sd29/petition.html | |||
|
| | #971 (permalink) | ||
|
Eu ma refeream la dublari de voci,pt.ca si jocurile si filmele sunt mult mai faine in engleza,si asa mai invatam si noi o limba straina,pt.ca la scoala stim cu totii cum se predau limbile straine.In privinta manualelor de jocuri sunt si eu total de acord ca e binevenita si o varianta in limba romana,mai ales pt.cei ce nu prea se descurca cu limba engleza. Sa nu credeti ca am ceva cu limba noastra materna,dar e foarte avantajos sa stii si 2-3 limbi straine,mai ales cand iti cauti de lucru! Si apropo de CARTOON NETWORK,eu cu programul ala am invatat de mic engleza ,acum fiindca e dublat nu-si mai are si folosul acela pt. copii.
__________________ KILLER | |||
|
| | #976 (permalink) | ||
|
Cred ca 5209 de semnaturi o sa atraga atentia sony ,microsoft si nintendo ... dar nu am mai gasit informatii despre ce se mai intampla ... se mai trimite petitia nu se mai trimite ??? ..... apropo cate semnaturi trebiue sa se mai stranga ??
__________________ Finally ... Y2J has come back to Computer Games Forum !! | |||
|
| | #977 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Crezi tu ? Nu de alta, dar eu ma uit in inbox-ul meu si nu vine nici-un fel de raspuns. Si nu, nu e plin. O sa mai dau maine telefon la super mega PR-ul Flamingo si voi incerca sa prind pe cineva la Microsoft Romania. Dar s-ar putea sa primim ca de fiecare data, scuze ca Domnul X sau Y este in concediu sau raspunsuri de genul "va contactam noi"... Nici n-am mai postat aici pt. ca deh, ar trebui sa va obisnuiti cu ideea ca "no news is bad news". Sorry.
| ||
|
| | #978 (permalink) | ||
| Quote:
Sper ca maine sa raspunda cineva ..... dar sony .. tot la fel ??? cu scuze din astea ??
__________________ Finally ... Y2J has come back to Computer Games Forum !! | |||
|
| | #980 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
Eu ce sa mai zic. Raspuns de la PR-ul Flamingo: "lasati-ne un nr. de telefon si va vom contacta noi astazi cu un raspuns oficial". Le-am lasat si mail, poate le-o fi rusine sa-mi transmita prin telefon.... Si cam asta a fost. Inca astept. Iar la M$, persoana de contact nu este de gasit...
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |