![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| ▪ Puteti semna petitia direct aici. Va rapeste doar 10 secunde pentru o cauza nobila. Multumim anticipat ! |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1001 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
Well, iata si raspunsul Quote:
| ||
|
| | #1003 (permalink) | ||
|
Monky,stiu ca poate cer cam mult,dar ai incercat sa trimiti petita la un canal international cum ar fi CNN,si daca se arata interesati sa faci un home-video or something cu problemele noastre si sa-l trimiti sa-l difuzeze(sau poate vin ei in .ro).Atunci n-au cum sa nu vada,plus ca si-ar strica si reputatia toate companiile dupa ce o sa se spuna ca nu avem niciun raspuns oficial dupa atatea luni .Ii doar o idee,dar asta ar fi ultimul lucru pe care l-ai putea face.
__________________ http://www.realitatea.net/imbratisar...eo_326327.html Impresionant...fara cuvinte | |||
|
| | #1005 (permalink) | ||
|
La ce sa ne asteptam, mai era unu tare pe aici care ne-a amenintat nu stiu cat timp cu raspunsul oficial al firmei pe care o reprezinta, si a disparut ca strutul in nisip. Sau poate si-au dat seama ca s-ar afunda si mai tare in penibil daca ar da ei vreun raspuns. Asta e, mai devreme sau mai tarziu tot ne vor baga in seama.
| |||
|
| | #1006 (permalink) | ||
| Quote:
) )Monky , multumesc pt sfat , am luat la cunostinta . In momentul de fata lucrez pentru remedierea problemei ![]() In legatura cu raspunsul primit de la Flamingo , nu ma mai mira nimic in tara asta , plus ca era de asteptam un asemenea raspuns !!!De'a lungul vremii am invatat ca unui nesimtzit degeaba ii zici ca e nesimtit , pt ca oricum nu-l intereseaza ![]() Iar despre ideea cu CNN-ul , no offense but cred ca exista lucruri mult mai fierbintzi pe lumea asta pt ei , decat problema noastra Iar CNN-ul nu cred ca duce lipsa de stiri . La "breaking news " sigur nu intram | |||
|
| | #1007 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
Voi va dati seama ca nu am fost luati in seama/serios de catre Antena 1/3, TVR 1/2/x, s.a.m.d. si credeti ca se uita CNN-ul la noi ? Hehe... Stiti cum am avea o sansa ? Sa reuseasca Romania la campionatul mondial sa ajunga cat mai departe. In felul asta se uita mai multi pe harta la noi, vine CNN-ul si poate asa ne strecuram si noi pe-acolo cu un steag cu "Vrem Live" | ||
|
| | #1009 (permalink) | ||
| Quote:
si la cum s-au prezentat cu Olanda romanii nostrii, nu cred ca ajungem prea departe la mondiale, dar cine stie? Poate vom fi surpriza .
__________________ 8% of Gamers Can’t See Color. | |||
|
| | #1010 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 |
Eu presonal cred ca trebuia sa facem petitie numai pentru Xbox live, PS store sau "the wii thing"(nu stiu ce are wii-ul) Daca insistam numa pentru Xbox live(exemplu) atunci poate primeam mai multe rezultate. Si grecii au facut o petitie dar numai pentru Xbox live. Sa "cucerim" una dintre companii si dupa aceea sa tintim pe celelalte! Nu ar fi mai usor sa le zicem la sony sa ne aduca PlayStation Store ca si Microsoft o adus Xbox live? | ||
|
| | #1015 (permalink) | ||
|
Se mai ocupa careva?Sunt convins ca nu doar eu mi-am pus sperante...Vad ca s-a dus la fund threadul ca bolovanu`,sunt convins ca si petitia.Atata trebuie insistat pana ne ofera si noua aceleasi drepturi.Nu putem fi ignorati la nesfarsit!Never give up !
__________________ http://www.realitatea.net/imbratisar...eo_326327.html Impresionant...fara cuvinte | |||
|
| | #1016 (permalink) | ||
|
Petitia si lupta lui monky ar trebui sa continue. Nu imi pun capul cu TNT games asa cum am castigat cu o firma care importa autoturisme. Sa vedem: 1. consola stricata - cautat pe google - avforums - 5-15 zile consola inapoi sau alta cu tot ce ai pe consola 2. sunat la Nintendo Gmbh Europe - nu exista Romania 3. sunat TNT -games - Va dam alta consola dar daca aveti canale platite sau altceva nu primiti nimic. ( Nintendo schimba consola si iti punea inapoi, canale , puncte sau ce au cei pasionati ) Sa tragem concluzia: 1. Suport- zero 2. Suport pentru jocurile originale vandute zero 3. Manual tehnic in limba romana - zero ( practic aici poti sa-i duci in judecata , nu mai exista un produs care sa nu aiba macar un banal DVD cu un pdf in limba romana, un LCD, o plasma , un PS3 fara sa aiba un manual in limba romana, de la un banal fier de calcat pana la cea mai scumpa plasma ai un manual in limba romana) Cat mai continua bataia de joc? Ce diferenta este intre mine si un cumparator din UE ? Nu pot acuza Nintendo din moment ce ei spun ca Wii nu se vinde in Romania! Eu sunt o jucatoare casual cum se spune , dar cei care au platit canale, jocuri, sau ce poate face o consola ce vina au? Si pentru TNT games : Sa nu credeti ca ati scapat. O sa urmez calea legala in speranta ca Wii-ul meu o sa crape . Probleme cu Wii Asa am castigat si cu o firma urata si potenta financiar. Amiabil. Ca suntem in UE si comisarul este nervos si din Bulgaria. Si ala cu traducerile si diversitatea este din Romania. Conform legii cei de la TNT games nu au nicio vina. Vinovati sunt cei de Carrefour care au comercializat produsul. Daca Iphone 3G nu are manual in limba romana poti sa-l arunci de perete. Daca ai un LCD sau o plasma stricata poti acuza consola. Din aceasta cauza am ramas uimita cand un produs Microsoft ( un kit wireless) avea tradusa corect o boala destul de rara in limba romana. Stiu ca XBOX 360 nu exista in Romania sau poate s-au schimbat lucrurile. In Franta, Spania, DanemarcA , Suedia si alte tari exista suport si totul este tradus. Daca cumperi carne stricata si infectata de exemplu, nu este de vina producatorul ( care apartine de DSV) , este vinovat magazinul. Rau este ca cei de la Carrefour nu-si permit ca TNT games sa-si bata joc de ei. Sunt curioasa ce o sa faca TNT games cand Carrefour vor primi o amenda. Eu Wii pot sa cumpar , mai ales ca am facut doua console cadou. Am completat pagina de la ANPC , primul pas intr-un lung proces. LE: eu daca import un produs sunt obligata prin lege ca acel produs sa aiba manualul tradus in limba romana. A fost o lege obligatorie ca sa intram in UE. | |||
|
| | #1018 (permalink) | ||
| stefanap-Tine-ne la curent
|
| | #1019 (permalink) | ||
|
Normal. Tot ce va rog este sa-mi spuneti cum transform stelutele, punctele de pe jocurile originale pe nintendo.com. E.g: 20 de jocuri -? x puncte . Cum procedez mai departe ca tocmai azi mi-am conectat consola Wii prin router stiind ca trebuie sa se strice. Un PM cu tutorial ar fi binevenit. In privinta manualului in limba romana astept cele 30 de zile. Cei de la Carrefour Iasi sunt extrem de nemultumiti si nu stiau ca in 2007 au vandut console fara manuale in limba romana. LE: cred ca o sa duc jocurile cumparate de la MG. Nu stiam ca nu au un manua in limba romana. Nu traducerea jocului, manualul despre consecintele jocului asupra copiilor ( epilepsie) si faptul ca nu pot traduce. Cumparat plasma, lcd, sistem 5.1 Philips HDMI de la carrefour pentru o prietena- traduse toate in limba romana. Bravo MS pentru traducerea impecabila din engleza in limba romana. Pana si un ceai Pfaner din ceai si cactus sau ce o fi avea era tradus in limba romana. Un banal aparat foto Canon era tradus in limba romana. Practic de la legume si fructe pana la plasme si LCD-uri este tradus in afara de console. ( Wii in speta). Daca ma intreaba cineva, azi am deschis consola, daca demonstreaza altceva inseamna ca Nintendo este in Romania. In .us eram multimilionara deja. LE: daca cineva a cumparat un produs electronic fara manual in limba romana din 2006 poate sa spuna. Credeti ca MG va schimba XBOX 360 asa de repede , doar din dragoste pentru client ? Last edited by stefanap; 13-09-2008 at 23:00.. | |||
|
| | #1020 (permalink) | ||
|
Merita dati in judecata daca stii ca iti permite legea.Degeaba ii dai daca au portite deschise pentru asa ceva.Let1s hope for the best .
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |