![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| ▪ Puteti semna petitia direct aici. Va rapeste doar 10 secunde pentru o cauza nobila. Multumim anticipat ! |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #105 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
Din pacate, sau din fericire, nu putem opri pe nimeni sa semneze. Si poate ca vor ajuta mai mult cei din afara decat cei din .ro. Am vazut acolo niste commenturi foarte bine zise, de genul: "They deserve the same services we have" sau "They pay more than we pay in US but have no online access". Bravo lor. La noi, romanasul vad ca isi pune inclusiv adresa de website/blog la commenturi, in speranta ca mai face un pic de trafic. Pacat... Uitati-va la cosmeanu costin: http://www.petitiononline.com/mod_pe...cgi?6010sd29&1 | ||
|
| | #106 (permalink) | ||
|
imi mai place si "GAMING SHOULD BE EVERYWHERE!" desi e un pic gresit dar intelesul l-am prins sau poate il interpretez eu altfel.
__________________ ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #107 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
Deci, petitia a inceput ieri la 18:19... au trecut 24h si avem 353 semnaturi. Ar insemna 14 semnaturi pe ora... Tind sa cred ca daca nu "explodeaza" ceva... daca nu devine ceva exponential, nu avem nici-o sansa sa ajungem vreodata la 10.000 de semnaturi... O sa incerc sa pun "lenea" asta pe seama faptului ca e weekend...
| ||
|
| | #108 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #109 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Nu e un time limit... dar iti dai seama ca in ritmul acesta, pana strangem noi 10.000 deja o sa iasa Xbox 720, PS4, Wiiiiii sau cine stie ce Dzeu altceva. Asta cu conditia sa fie cat de cat constant ritmul semnaturilor... insa ma tem ca la noi romaniii interesul scade repede... Oricum, in functie si de rezultatul acestei petitii, sau macar evolutia ei, ma voi gandi daca voi mai continua ca moderator pe aria de Console pe forumul CG, sau nu. Probabil ca nu sunt indeajuns de convingator, sau probabil ca sunt prea mic ca sa fiu "ajutat" macar de colegi. Deja vad ca sunt considerat ca spammer, astept din minut in minut sa fiu si banat pt. ca am link extern in semnatura... Culmea e ca mi s-a spus ca avem suport oficial, dar nu vad nimic in afara de "spam-urile" mele si acest sticky. As i've said, i'm probably not good enough. Culmea ironiei este insa ca CG nu ar avea decat de castigat, petitia fiind publica, cu link la www.computergames.ro , cu posibilitatea de a ajunge pe site-uri foarte mari, in mass-media, poate chiar si televiziune (exact cum ne gandeam sa facem cu intalnirea in fata Casei Poporului, cu consolele in mana... asa ceva e cam greu de ignorat de o lume inrtreaga). Eu unul o consider pe deoparte si chestie de mandrie, pe de alta parte si un alt fel de reclama pentru Romania, pt. CG. Well, vom trai si vom vedea... | ||
|
| | #111 (permalink) | ||
|
MonkY nu ii poti spune la Bossman sau alt admin sa puna anunt acolo sus unde e "promotia zilei la.." ?
__________________ ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #113 (permalink) | ||
|
multumim Bossman si La Multi Ani !!!
|
| | #115 (permalink) | ||
| http://xbox360achievements.org/forum...ad.php?t=54308 .Poate nu trebuie chiar 10.000 de semnaturi. Daca cei din Africa de Sud au reusit cu 1700 poate reusim si noi cu vreo 2000. Momentan sun 400. Daca reusim sa mentinem constant ritmul macar o saptamana eu zic ca ar trebui sa iasa ceva. PS: Am incercat sa trimit stirea la Joystiq sau MaxConsole, dar inca nu am primit vreun raspuns .
__________________ | |||
|
| | #116 (permalink) | ||
|
Am dat si eu cu subsemnatul. Succes in continuare cu promovarea
__________________ Misery loves company. Rat brained degenerates plague the planet. Minds function on a hopelessly unevolved level. Could not process reason if given 15 lifetimes. Contemplation of the universe not even an option. Cosmic space anomaly. Not enough time. Good luck humans, good luck. | |||
|
| | #117 (permalink) | ||
|
o sa postez pe PlayStation Forum. Mika ,daca tu ai facut pe forumul acela, o sa dau copy paste la ce ai scris ca nu am timp acum.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |