Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Console

Notices

Thread Introduction
▪ Puteti semna petitia direct aici. Va rapeste doar 10 secunde pentru o cauza nobila. Multumim anticipat !

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 26-01-2008, 14:51   #101 (permalink)
Registered User

andreyc91_CG's Avatar

mamaaa ieri cand am semnat cu mailul meu eram al 10lea (da,stiu sunt un zeu) ...si acum cu mailul unui tovaras e al 306 lea :d super tare frate sper sa iasa ceva

Fighting the war against stupidity since 1991!

andreyc91_CG is offline    Reply With Quote
Old 26-01-2008, 16:15   #102 (permalink)
Registered User

pc_freak's Avatar

Vad ca au semnat si din alte tari

pc_freak is offline    Reply With Quote
Old 26-01-2008, 16:16   #103 (permalink)
Mixed Martial Artist

cRAig_maRduk's Avatar

Quote:
Originally Posted by pc_freak View Post
Vad ca au semnat si din alte tari

hahahahah poate sunt cei de la "cules"

cRAig_maRduk is offline    Reply With Quote
Old 26-01-2008, 16:24   #104 (permalink)
Snake Eater

Junnkie's Avatar

Quote:
Originally Posted by cRAig_maRduk View Post
hahahahah poate sunt cei de la "cules"
si care-i problema daca semneaza si cei care sunt la "cules"? Pana una alta tu erai ala cu comment-ul foarte inteligent gen: " Can i spam this ? "

Junnkie is offline    Reply With Quote
Old 26-01-2008, 16:51   #105 (permalink)
Registered User

Din pacate, sau din fericire, nu putem opri pe nimeni sa semneze. Si poate ca vor ajuta mai mult cei din afara decat cei din .ro. Am vazut acolo niste commenturi foarte bine zise, de genul: "They deserve the same services we have" sau "They pay more than we pay in US but have no online access". Bravo lor. La noi, romanasul vad ca isi pune inclusiv adresa de website/blog la commenturi, in speranta ca mai face un pic de trafic. Pacat... Uitati-va la cosmeanu costin: http://www.petitiononline.com/mod_pe...cgi?6010sd29&1

MonkY is offline    Reply With Quote
Old 26-01-2008, 17:01   #106 (permalink)
Moderator

paulpc's Avatar

imi mai place si "GAMING SHOULD BE EVERYWHERE!" desi e un pic gresit dar intelesul l-am prins sau poate il interpretez eu altfel.
ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

paulpc is offline    Send Message via Google Talk to paulpc Reply With Quote
Old 26-01-2008, 18:02   #107 (permalink)
Registered User

Deci, petitia a inceput ieri la 18:19... au trecut 24h si avem 353 semnaturi. Ar insemna 14 semnaturi pe ora... Tind sa cred ca daca nu "explodeaza" ceva... daca nu devine ceva exponential, nu avem nici-o sansa sa ajungem vreodata la 10.000 de semnaturi... O sa incerc sa pun "lenea" asta pe seama faptului ca e weekend...

Old 26-01-2008, 18:07   #108 (permalink)
Registered User

pc_freak's Avatar

Quote:
Originally Posted by MonkY View Post
Deci, petitia a inceput ieri la 18:19... au trecut 24h si avem 353 semnaturi. Ar insemna 14 semnaturi pe ora... Tind sa cred ca daca nu "explodeaza" ceva... daca nu devine ceva exponential, nu avem nici-o sansa sa ajungem vreodata la 10.000 de semnaturi... O sa incerc sa pun "lenea" asta pe seama faptului ca e weekend...
Da' in cat timp vrei sa le strangi ?

Old 26-01-2008, 18:18   #109 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by pc_freak View Post
Da' in cat timp vrei sa le strangi ?
Nu e un time limit... dar iti dai seama ca in ritmul acesta, pana strangem noi 10.000 deja o sa iasa Xbox 720, PS4, Wiiiiii sau cine stie ce Dzeu altceva. Asta cu conditia sa fie cat de cat constant ritmul semnaturilor... insa ma tem ca la noi romaniii interesul scade repede...

Oricum, in functie si de rezultatul acestei petitii, sau macar evolutia ei, ma voi gandi daca voi mai continua ca moderator pe aria de Console pe forumul CG, sau nu. Probabil ca nu sunt indeajuns de convingator, sau probabil ca sunt prea mic ca sa fiu "ajutat" macar de colegi. Deja vad ca sunt considerat ca spammer, astept din minut in minut sa fiu si banat pt. ca am link extern in semnatura... Culmea e ca mi s-a spus ca avem suport oficial, dar nu vad nimic in afara de "spam-urile" mele si acest sticky. As i've said, i'm probably not good enough.

Culmea ironiei este insa ca CG nu ar avea decat de castigat, petitia fiind publica, cu link la www.computergames.ro , cu posibilitatea de a ajunge pe site-uri foarte mari, in mass-media, poate chiar si televiziune (exact cum ne gandeam sa facem cu intalnirea in fata Casei Poporului, cu consolele in mana... asa ceva e cam greu de ignorat de o lume inrtreaga). Eu unul o consider pe deoparte si chestie de mandrie, pe de alta parte si un alt fel de reclama pentru Romania, pt. CG.

Well, vom trai si vom vedea...

Old 26-01-2008, 18:35   #110 (permalink)
Registered User

pc_freak's Avatar

Pey in ritmul asta ar trebui sa strangem cam intr-o luna...
Si nu stiu daca iese XBOX 720 si asa mai departe pana atunci...

Old 26-01-2008, 18:45   #111 (permalink)
Moderator

paulpc's Avatar

MonkY nu ii poti spune la Bossman sau alt admin sa puna anunt acolo sus unde e "promotia zilei la.." ?
ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

Old 26-01-2008, 19:08   #112 (permalink)
Tech support

Bossman's Avatar

Anunţ sus nu, ştire sticky pe site da.

Bossman is offline    Reply With Quote
Old 26-01-2008, 19:18   #113 (permalink)
Moderator

paulpc's Avatar

multumim Bossman si La Multi Ani !!!

Old 26-01-2008, 19:41   #114 (permalink)
MK Champion

DreganMK's Avatar

GayNigga - Our romanian niggas need to play on XBL too

Ce comentariu tare )))

Wii will Wii will rock you

DreganMK is offline    Reply With Quote
Old 26-01-2008, 20:07   #115 (permalink)
CG Editor

Mika's Avatar

http://xbox360achievements.org/forum...ad.php?t=54308 .

Poate nu trebuie chiar 10.000 de semnaturi. Daca cei din Africa de Sud au reusit cu 1700 poate reusim si noi cu vreo 2000. Momentan sun 400. Daca reusim sa mentinem constant ritmul macar o saptamana eu zic ca ar trebui sa iasa ceva.

PS: Am incercat sa trimit stirea la Joystiq sau MaxConsole, dar inca nu am primit vreun raspuns .

Mika is offline    Reply With Quote
Old 26-01-2008, 20:12   #116 (permalink)
Ike
Nick anterior: FullMetal

Ike's Avatar

Am dat si eu cu subsemnatul. Succes in continuare cu promovarea
Misery loves company. Rat brained degenerates plague the planet. Minds function on a hopelessly unevolved level. Could not process reason if given 15 lifetimes. Contemplation of the universe not even an option. Cosmic space anomaly. Not enough time. Good luck humans, good luck.

Ike is online now    Reply With Quote
Old 26-01-2008, 20:21   #117 (permalink)
Moderator

paulpc's Avatar

o sa postez pe PlayStation Forum. Mika ,daca tu ai facut pe forumul acela, o sa dau copy paste la ce ai scris ca nu am timp acum.

Old 26-01-2008, 20:25   #118 (permalink)
CG Editor

Mika's Avatar

Dap, eu sunt pe forum-ul acela .

Mika is offline    Reply With Quote
Old 26-01-2008, 20:36   #119 (permalink)
Registered User

nintendo_rockstar's Avatar

Eu unul am votat de 4 ori lol

nintendo_rockstar is offline    Reply With Quote
Old 26-01-2008, 20:50   #120 (permalink)
Registered User

Mika a avut o idee excelenta cu filmuletul de pe youtube. Bravo ! Pentru cei care nu l-au vazut:

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Console

Thread Tools

Posting Rules