![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| ▪ Puteti semna petitia direct aici. Va rapeste doar 10 secunde pentru o cauza nobila. Multumim anticipat ! |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #122 (permalink) | ||
|
Nici ca nu poti fi mai mandru de Romania dupa ce vezi videoul asta !!!
__________________ ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #124 (permalink) | ||
|
Astazi mi-a venit o idee. Cei dintre voi care cunosc admini/moderatori de trackere romanesti ar putea sa puna o vorba buna pentru ceva mesaje catre useri. Avand in vedere ca sunt o groaza de oameni care folosesc aceste trackere drept sursa pentru piraterie, poate le mai vine mintea la cap. Just my two cents.
__________________ "I love this game!" | |||
|
| | #126 (permalink) | ||
|
Pentru cei care comentau ca semneaza si aia din alte tari. Nu uitati ca in Romania traiesc si muncesc si diversi straini si daca noua ne place sa ne jucam pe console, ei ce cusur au? Sunt si ei in aceeasi situatie ca si noi. Mi-aduc aminte ca era unul care comentase pe forumul european la Playstation.com, un britanic, care isi luase consola din UK si apoi se mutase in Romania si nu avea acces la toate serviciile si era, bineinteles, nemultumit. Sunase chiar si la Sony, dar i-au zis ca n-au cum sa-l rezolve. Revenind la petitie, am semnat si eu, sunt numarul patru sute si ceva (nu spui care )
| |||
|
| | #127 (permalink) | ||
|
Am postat pe cateva site-uri straine poate de aceea sunt useri straini. Apropo, GameSpot forum - gay .LE: Au sters si thread-ul.
__________________ Last edited by Mika; 26-01-2008 at 23:02.. | |||
|
| | #129 (permalink) | ||
|
Desi eu am doar un PS2, am semnat petitia, chiar am si scris un comentariu. Am dat niste bani si trebuie sa primim aceleasi servicii ca orice gamer din alte tari pentru aceeasi suma. E cea mai buna cale impotriva discriminarii. Chiar daca Romania e cum e..nu suntem veniti de la coada vacii. Felicitari pentru initiativa!
__________________ Petitie online pentru drepturile consolistilor din Romania.Click AICI We paid a lot of money for our gaming consoles and for games, even if the sallary in Romania is less that a lot of EU countries, we deserve to get what we paid for. Unlimited gaming and shoping for the right price. Romania is a small country indeed, but is not Afganistan. | |||
|
| | #130 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Dec 2007 |
OK! CATEVA LUCRURI!: 1) O petitie asemanatoare pentru a avea PSN in tari in care nu exista a fost creata mai demult (1 luna 2...3? ) pe un alt site (din pacate nu am linku ) pe care am semnat-o. Includea Israel Romania Grecia si Bulgaria printre altele (acestea fiind cam cele mai mari piete dintre celelalte) si alegeai din ce tzara esti si votai. Nu stiu ce s-a intamplat cu ea dar cica s-a trimis, ma rog. Aceasta petitie, de pe forumu asta, e o actiune f buna nevertheless, si bravo celui care a lansat-o!!! 2) Videou ala cu romania e PUTIN cam tras de par si nu isi avea locu 100% dar ma rog se uita cine vrea :P 3) Legat de GAMESPOT sunt F praf! Am vazut multe posturi la alte siteuri cu useri gamespot care daca intrau intr-un mic conflict cu un mod sau se contraziceau erau urmariti luni de zile cu tot felu de banuri pentru cele mai mici lucruri. Eu am acuzat un MOD care a creat un Thread in care isi batea joc de userii PS3 numindu-i "cows" (o denumire jignitoare data userilor PS3, la fel cum e "lemmings" pt Xbox 360, si "sheep" pt wii) si spunand ca xbox se caca pe ps3, spunandu-i ca este absolut anormal si o rusine pana la urma ca un MOD a unui site asa "respectabil" ar crea un asemenea thread, si pentru asta cred ca modul acela mi-a urmarit toate posturile din istoria mea pe gamespot, si mi-a dat in prima zi un ban de o saptamana pt k l-am numit pe unu "dumb" , a 2 a zi am primit inca un ban de o saptamana ca la un mom dat mai aveam eu un post in care il numisem pe unu "dumb" si a 3a zi am primit inca unu de 7 zile pt k l-am numit pe unu debil. Si toate posturile acestea aveau distantze de luni intre ele, dar brusc dupa ce m-am certat cu acel MOD mi-au fost VANATE. Anw, dupa ce mi s-a terminat banul am pus un post pe main forumul lor ("general discussions" parca) in care imi bagam toate alea si in toate felurile in toti angajatii gamespot de la cel mai mare la cel mai mic, cu toate detaliile incluse (si cu specificatii reale referitoare la motivul pt kre siteul lor nu mai este ce era si este o porcarie) dupa care foarte probabil am primit un ban for life de care nu ma intereseaza nici negru sub unghie. Acum sunt inregistrat pe IGN Games (games.ign.com, sau www.ign.com, cum vreti) care, desi ca prezentare nu este asa user-friendly (modul in care sunt facute meniurile, linkurile etc) ca gamespot (practic acela este singurul lucru bun la gamespot), reviewurile sunt mult mai realiste si comunitatea de pe forum este mult mai friendly si deschisa. Am aflat ulterior ca GameSpot a fost cumparat anul trecut de C.NET, care la randul ei face parte din concernul MICROSOFT. Asta a justificat faptul pentru care Gamespot a dat note relativ mici unor jocuri care toate celelalte siteuri le-au numit GENIALE si REVOLUTIONARE sau cel putin foarte bune, ca Heavenly Sword, UNCHARTED, Unreal Tournament 3, etc. Bineinteles este vorba despre exclusive PS3, motivul fiind evident pt notele relativ slabe pt jocuri asa tari, si anume xbox 360 facut de microsoft, ps3 rivalul cel mai mare al lui 360, iar gamespot practic detinut e microsoft. Sper ca nu am enervat pe nimeni ca am scris asa mult, daca da IMI PARE FOARTE RAU. ANW!! SEMNATI CU TOTII PETITIA! EU AM DAT CATEVA MAILURI! SI DACA VRETI UN SITE PT GAMING INFO SERIOS, ACELA ESTE IGN.COM!!! NUMAI BINE SI DIN NOU LAUDELE MELE CREATORULUI ACESTUI THREAD/IDEI/PETITIE!! | ||
|
| | #131 (permalink) | ||
|
mi se pare o initiativa super, si demna de admirati...signed it...sunt al 449-lea cat despre chestia cu ce-i "straini" si cei "la cules"...nu stiu ce pot avea unii....in primul rand(si ma refer la cei care au inceput cu chestia asta) bucuratiiva si fiti recunoscatori ca oameni isi semneaza cu numele ptr voi, si noi toti...in al doilea...nu stiu ce conteaza ca cel care semneaza e roman, turc, maghiar, chinez, lucra in romania sau in spania..suntem toti oameni la fel...si daca tot v-ati semnat ca vreti "aceleasi drepturi" nu uitati ca si ei au aceleasi drepturi... si in plus...simplul fapt ca voteaza ptr a putea face ceva si la noi ar trebui sa ne uneasca...nu sa incepem cu jignirire si exprimarile triviale(chair rautacioase as zice)....cat despre video...super tare....jos palaria cine l-a facut...we rule | |||
|
| | #134 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Dec 2007 |
PigBrother, nu ca are relevantza cu acest thread si sa nu mai lungim discutia despre asta. Microsoft detine 30% din CNET, pe langa alte companii, dar mai important, CNET si MICROSOFT au un contract de fidelitate (fidelity contract) in privintza publicitatii (Pe siteul CNET, reclamele la produsele microsoft au prioritate). Iar publicitatea e practic venitul principal al oricarui website. Am citit asta cu 2 saptamani pe net, linkul fix evident nu il stiu, dar oricum e pe money.cnn.com. Intra acolo si da search la "CNET", o sa apara toate detaliile firmei. Eu imi fac temele mereu inainte sa deschid gura/ postez nu iti face griji
| ||
|
| | #136 (permalink) | ||
|
Am citit putin si deja m-au apucat dracii...imi vine sa incep sa-i injur pe dãsteptii aia, alde Gica Contra cum i-ai numit si tu... Ce oameni... LE: mda e vorba de fapt doar de Grip ala, ce individ.. LLE: din pacate indivizi de genul ala (a.k.a 456) sunt peste tot man, nu numai la noi...presupun ca ori e vreun distrus ori vreun drac de 9-10 ani care se plictiseste rau
__________________ .: Les Enfants Terribles! :. PSN ID: Wizternoff Last edited by Junnkie; 27-01-2008 at 01:28.. | |||
|
| | #138 (permalink) | ||
|
mdea...n-am ce zice despre GRIP...si de gandirea lui incuiata...insa se pare ca majoritatea isi ofera totusi suportul...si nu inteleg de ce n-ar semna orice roman cu acces la net si adresa de mail adica mi toti(cu exceptia la maica-mea...dar in fine, i still love her....chiar...mi-am adus aminte,o sa-l rog pe frate-meu si taica-meu sa semneze si ei )...nu inteleg de ce nu ne-ar pasa unii de altii...eu cu siguranta as semna orice petitie care e ptr tara noastra,chiar daca n-as folosi poate serviciul,dat nu se stie niciodata....plus ca nu mi se rupe...mana...se dau 2 click-uri....sincer...nu m-am jucat niciodata online pe consola, si nici nu de-aia mi-am luat-o...nici nu stiam clar ca poate asa ceva Wii-ul cand l-am luat...deci nu semnez si lupt ptr petitia asta ptr ca nu mai pot fara online suport in fine in alta ordine de idei....de asemenea Monky sa ne uitam si in 'ograda' noastra...unde au aparut deja comenturi rautacioase ptr ce-i care au semnat din strainatate(vezi postul lui craig cu "aia de la cules")...sau chiar straini...eh in fine...on-topic: sper sa se adune semnaturile,cred ca azi voi face ce n-am prea facut decat fffff rar,voi trimite un mass pe mess ![]() EDIT: suuusaaaa Monky...watch video from previous page ...si scuze de multele greseli de ortografie pe care mi lene sa le corectez dar am tastatura noua,din aia cauciucata si e cam ciudat pana te obisnuiesti | |||
|
| | #139 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
Leni: din pacate padure fara uscaturi nu exista. Referitor la acele commenturi sau nume aiurea, am trimis un email la petitiononline.com prin care le-am cerut sa-i stearga pe acei indivizi, care e clar cata minte au. Sa speram ca vor fi de acord.
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |