![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| ▪ Puteti semna petitia direct aici. Va rapeste doar 10 secunde pentru o cauza nobila. Multumim anticipat ! |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #168 (permalink) | ||
|
cred ca a vrut sa scrie 10.000
__________________ Mitsubishi,HongKong and Nintendo rule... ![]() Daca-ti pasa daca nu, ia-ti te rog 2minute si fa aici treaba->http://www.petitiononline.com/6010sd29/petition.html | |||
|
| | #171 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
Ar trebui sa vedeti diferenta dintre cum reactioneaza romanii de-aici sau chiar si straini, unii dintre ei care probabil nici nu stiu unde vine Romania pe harta si totusi sar sa ajute... si cum reactioneaza pe forumul chip. Pacat.
Last edited by MonkY; 28-01-2008 at 01:10.. | ||
|
| | #174 (permalink) | ||
|
Regretabil ca exista atata rautate in forumul "chip".Din partea mea toata sustinerea, am vazut si stirea pe www.go4it.ro si e un semn ca se misca cat de cat lucrurile. Si "DA", eu cred ca sunt din ce in ce mai multi posesori de console in Romania si nr. lor va creste pe masura ce isi vor da semaa ca un PC nu le va mai putea satisface pretentiile. Keep walking Monky ....
Last edited by TeddyBear23; 27-01-2008 at 20:40.. | |||
|
| | #175 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
TeddyBear23: nu trebuie sa-i jignim, mai ales cand nu sunt aici sa raspunda (referitor la valoare zero). Adica, eu unul zic ca nu ar trebui sa procedam la fel. Nu stiu daca ai observat, dar n-am permis pe sectiunea unde sunt moderator nimanui sa jigneasca pe cineva pentru nici-un motiv sau pentru ca are o consola mai amarata, sau nu are bani si ar vrea sa-si cumpere si are intrebari... sau, le are pe toate si vine sa se laude cu ele. Ba din contra, avem sectiuni pentru toti. It's a free country. Si poti avea si PC, si console. Sau poti sa nu ai nici-unul din item-urile respective, si tot sa poti sa ajuti. Totul e sa vrei. Uite ca unii nu vor. Asta este.
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|