Originally Posted by
MonkY
Minel, am observat ca tu de obicei esti "contra vantului" ca sa nu ma exprim mai altfel. Din pacate, aici este vorba de cei care cand cumpara o masina, nu o cumpara doar cu 3 roti. Este vorba de faptul ca Xbox 360 de fapt NU EXISTA IN ROMANIA (asta daca ai urmarit ce s-a spus "oficial"). Pai daca ei spun ca NU EXISTA, atunci de ce te plangi ca aceasta consola chiar nu exista ? Si daca nu exista consola, de ce ar exista jocurile ? Ca la aragaz sigur nu merg.
In plus, ceea ce fac shop-urile mi se pare corect. Pentru ca nu stiu daca ai observat, dar s-a aruncat vina pe ei, si nu pe producatori. Adica, ei ar fi de vina ca pe jocuri este mare sigla de LIVE dar LIVE-ul nu merge in Romania. Ei sunt de vina ca vin jocuri cu 1 luna de LIVE GOLD sau downloadable content si cumparatorul nu-l poate accesa. Ei sunt de vina nu exista Romania in lista (nici macar atunci cand vrei sa-ti setezi prima oara consola)... Well, daca se ajunge la OPC si la Drepturile Consumatorului sau la Reprezentantii Uniunii Europene, in cazul acesta, cine crezi ca va cadea vinovat, amendat, etc ? Eu zic ca vanzatorul... asa ca, au procedat corect.
In plus, la urma urmei e un boicot. Daca Africa de Sud si Polonia au fost "auziti" dupa doar 1700-1800 de semnaturi, Romania nu a fost nici dupa 3000. Se pare ca pe noi nu ne aude nimeni cand cerem cu frumosul...
Bookmarks