brat [Info] Super Street Fighter 2 Turbo: HD Remix
Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 20 of 66

Thread: Super Street Fighter 2 Turbo: HD Remix

Aquashark's Avatar

Super Street Fighter 2 Turbo: HD Remix

Super Street Fighter 2 Turbo: HD Remix este evident un remake dupa clasicul SSF2T, joc ce va fi download only pe XBL Arcade, pe PSN si (probabil) pe Steam (daca va urma modelul stabilit de Super Puzzle Fighter: HD Remix).

grafica este redesenata pentru rezolutii HD, insa nu se vor adauga animatii / frame-uri noi.

pe langa modul original de joc, arcade perfect, SSF2T: HD Remix va include si un mod rebalansat ce regleaza caracteristicile personajelor pentru a nivela tier-ele. Akuma va fi disponibil by default in acest mod, insa cu multe schimbari sub capota pentru a-l face fairplay.

nu vor fi introduse miscari noi, ci doar se va umbla la detaliile personajelor pentru a le imbunatati performantele intr-un cadru competitiv.

toate aceste schimbari din modul rebalansat sunt documentate pe blog-ul Capcom de catre game designerul si producatorul David Sirlin (care este si jucator pro de Street Fighter, deci stie ce face avand acces si la opiniile celorlalti jucatori importanti).

de exemplu Ryu in varianta rebalansata are o singura aditie in arsenalul sau: fake fireball. el fiind deja letal, nu mai necesita altceva in plus

some other new features:
    - 8-man Tournament Mode. This has been especially challenging with the new netcode
    - Both Remixed and Classic music
    - Hit Box Display. (Woohoo!)
    toate articolele despre SSF2T:HD, rebalansarea caracterelor, detalii despre productie si nu numai @ Capcom blog

eu astept acest Street Fighter mai mult decat Street Fighter 4 din urmatoarele motive:
    - jocul e 2D cu o grafica foarte bine lucrata fara mutre constipate si pachete excesive de muschi, pastrand intact feeling-ul original.. inca se poate realiza profit cu un fighting game 2D: a se consemna reactiile (cvasi-)unanim pozitive la KOF XII sau BlazBlue (sequel spiritual al seriei Guilty Gear) si reactia destul de negativa fata de SF4 si stilul sau neconvingator
    - va fi joc oficial la Evo 2008 cu modul rebalanced.. abia astept sa vad cum vor fi folosite personajele care inainte nu aveau nici o sansa in fata "god tier"-ului

more screenshots @ Gamespot
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails sf2hd_guile_stage.jpg   sf2hd_super_finish.jpg   939066_20071024_screen003.jpg  
    Last edited by Aquashark; 12-03-2008 at 23:17.
    lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului"

Super Street Fighter4 tag: pokeshark

Registered User Chifteluta's Avatar
    Ce zici Aquashark, eu am Playstation 3. Merita sa-mi cumpar pentru jocul asta (si pentru SF 4) un arcade stick? Parerea ta de profesionist. Pe controlerul de Sega Megadrive jucam foarte bine, dar pe ala de Playstation nu-mi iese nimic. Ce zici?

Aquashark's Avatar
    totusi sunt un biet amator, sa pastram proportiile
    eu presupun ca merita, desi nu e esential.. eu joc si pe gamepad, si pe tastatura.
    in curand si pe stick

recomand modelul asta - ieftin si bun.

alte modele de referinta: aici.

edit: se pare ca a inceput un fel de limited beta pe XBL cu doar 2 caractere jucabile: Ken si Ryu.. omg

another edit: se poate juca aceasta varianta beta daca cumparati Commandos 3
    Last edited by Aquashark; 12-03-2008 at 23:28.

Taw
    Taw is offline
    Registered User Taw's Avatar
    Ma tenteaza si pe mine un arcade stick, mai ales ca iese si soul calibur 4.
    Jocul arata beton, sigur o sa-l dwn de pe XBL.

Mixed Martial Artist cRAig_maRduk's Avatar
    Quote Originally Posted by Chifteluta View Post
    Ce zici Aquashark, eu am Playstation 3. Merita sa-mi cumpar pentru jocul asta (si pentru SF 4) un arcade stick? Parerea ta de profesionist. Pe controlerul de Sega Megadrive jucam foarte bine, dar pe ala de Playstation nu-mi iese nimic. Ce zici?
    daca vrei stick ia-ti HORI pro 3 special PS3. e cel mai rezistent si normal de manevrat. parerea multora. aveau pe play asia la 50$ parca.
    presupun ca n-ai mai jucat pe stick vreodata la jocuri mecanice, fapt pt care o sa iti fie cam greu sa faci miscarile , si asta fiind doar o curiozitate va duce la faza ca joci de cateva ori si te vei plictisii. daca obisnuiesti sa arunci bani pe orice crezi ca ti-ar placea atunci cumpara-ti.
    monitorizare ? de ce ?

Registered User Chifteluta's Avatar
    Quote Originally Posted by cRAig_maRduk View Post
    presupun ca n-ai mai jucat pe stick vreodata la jocuri mecanice, fapt pt care o sa iti fie cam greu sa faci miscarile , si asta fiind doar o curiozitate va duce la faza ca joci de cateva ori si te vei plictisii. daca obisnuiesti sa arunci bani pe orice crezi ca ti-ar placea atunci cumpara-ti.
    Ohooooo! Pe la inceputul anilor 90' jucam SF2 pe arcade de ma gaseau toti dracii. In niciun caz nu ma voi plictisi. Chiar imi place jocul.

Monster Hunter DonAdryan's Avatar
    Chifteluta: Daca iti place seria SF, intra pe GGPO, ca se joaca o gramada de jocuri, inclusiv SFA2 si SFA3. http://forum.computergames.ro/140-re...l#post38086350
    Suntem destui romani in fiecare seara...

Registered User Gatsu10's Avatar
    Quote Originally Posted by DonAdryan View Post
    Suntem destui romani in fiecare seara...
    Unde sunteti domne sa joc si eu cu voi?...ca vad ca la vorbit sunteti toti mesteri..dar de jucat nam jucat decat cu vreo 2 sau 3 insi de pe forum.Idul meu de mes este gatsup0w3r...si am chef de niste Street Fighter...de preferinta Super Street Fighter 2 Turbo..ca asta e preferatul meu..insa joc si altele daca nu va place SSF2T.Sunt cam ruginit dar conteaza sa ne distram nu?

Heheheh... eu joc cu aquashark aproape in fiecare seara, si ma cam face muci! Am auzit ca tu esti si mai bun... Auzi ruginit! Mai e unu skilu parca, mai e EvilG cu care am jucat de cateva ori, si mai sunt si altii. Oricum am auzit ca se updateaza serverul saptamana asta pe GGPO si merge mai greu. Mai pica, se mai intrerupe... De ex. aseara m-am chinuit de cateva ori sa joc cu aquashark si nu am reusit. Oricum, putem sa jucam SF2T pe Kaillera daca nu merge GGPO! Hai ca-si dau add si jucam diseara...

Registered User rageone's Avatar
    arata genial de ce nu l`or baga si in wii shop?
    (\__/)
    (+'.'+) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
    (")_(") signature to help him gain world domination.

Registered User Gatsu10's Avatar
    Quote Originally Posted by rageone View Post
    arata genial de ce nu l`or baga si in wii shop?
    Ptr ca e HD...iar Wiiul nu suporta asa ceva.

Aquashark's Avatar
    Super Street Fighter II Turbo HD Remix Interview 1 - un mic clip cu secvente din joc (cu deja celebrii mashing n00bs *sigh*)..

higher quality download here.

Taw
    Taw is offline
    Cand ziceau astia ca apare?

Aquashark's Avatar

Registered User ciocanul's Avatar
    Poate sa fie hype, sper sa apara cat mai repede !
    O sa putem sa-l jucam si online...

Aquashark's Avatar
    Features:

* All new 1080p high-definition art for Street Fighter characters and backgrounds created by Udon Entertainment, creators of the Street Fighter comic books
    * Features all 17 of the original Super Street Fighter II Turbo characters including Ryu, Guile, M. Bison and Akuma
    * New optional "Rebalanced" Mode: massive changes across the board to all Street Fighter characters as created and tested by some the world’s top-ranked professional Street Fighter players
    * One to two player head-to-head play either offline or online
    o Single player vs. CPU
    o Player vs. player over the same console
    o Player vs. player online
    * Training mode helps fighters hone their skills
    * Improved network code for the best possible online fighting game experience
    * Numerous online features:
    o In-game voice chatting between players
    o Matchmaking flexibility through multiple options
    o Personal and friends statistics tracking
    o Quarter Match Mode– this spectator-based system allows online competitors (2 competitors and up to 4 spectators) to use a "virtual quarter" to "buy into" heated two player matches
    o Comprehensive worldwide rankings and leader boards by character - tracks overall wins and losses, number of throws, perfects, highest combos and more
    * Widescreen support with option to select classic 4:3 mode for SF purists
    * Choose from either classic Super Street Fighter II Turbo music or optional newly remixed tunes
    * Option to play as the original Super Street Fighter II Turbo 2D sprites for traditionalists
    suna excelent

totusi sunt si lucruri ce mi se par nereusite cum ar fi: cateva elemente din HUD par nepotrivite, particle effects nu sunt prea bine implementate si sunt cam stridente comparativ cu stilul desenat al jocului, animatiile caracterelor in neutral stance arata jerky (jocul fiind rulat la viteza Turbo 3 care e standard in meciurile "oficiale"). sunt convins insa ca se vor remedia in mare parte

un interviu cu producatorul jocului care da diverse detalii noi despre modul rebalansat de joc (Bison are un fake slide, Sagat poate jongla in aer cu tiger knee, Chun Li are un spinning bird kick imbunatatit etc.)

un gameplay video mai decent dpdv al jucatorilor:
    [ame="http://www.youtube.com/watch?v=QOq-x6ze24o"]YouTube - Super Street Fighter HD Remix - Gameplay[/ame]

Aquashark's Avatar
    a trecut 1 aprilie, insa arata prea bine pozele
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails sf2hd_fake_1.jpg   sf2hd_fake_2.jpg   sf2hd_fake_3.jpg  

Taw
    Taw is offline
    Wow, e prezent si Akuma.

Arata f. bine... Sper sa mearga bine, sa nu fie lag ca la Tekken.

Taw
    Taw is offline
    Quote Originally Posted by DonAdryan View Post
    Arata f. bine... Sper sa mearga bine, sa nu fie lag ca la Tekken.
    Putine sunt jocurile cu bataie in care sa nu fie lag, si eu am probleme mari la DOA4 cu multi jucatori desi cu unii imi merge mai mult decat decent.
    Eu tot astept un gameplay movie cu alti jucatori decat Ryu si Ken.

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post
Page 1 of 4 1234 LastLast