![]() |
| | #281 (permalink) | ||
|
Asa ceva as colectiona si eu. Pacat ca nu sunt multe modele si nu am gasit decat pe play-asia hentai-uri.
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #286 (permalink) | ||
|
Aceasta este o parte din colectia mea, din pacate pozele sunt facute cu telefonul, o sa incerc cat de repede sa bag poze facute ca lumea. P.S. Multumesc viezure pentru hulk si colonel america
__________________ I don't know much, but I know a little about a lot of things... | |||
|
| | #288 (permalink) | ||
|
Nice chronos ![]() Cheaf, uita-te pe aici Statue Forum - Sculptor's Pit Stop (de altfel, uita-te pe tot forumul). | |||
|
| | #289 (permalink) | ||
|
Eu o am pe Arisa. Am luat-o dintr-un magazin de figurine din Stuttgart. Fusta si bluza come off.Mai am si Cartman bobble head...care jur ca dupa multe "sweeet" sounds, a scos la un moment dat un "timmy!!!". And Bender . Data viitoare am sa postez si o poza cu cei trei. | |||
|
| | #290 (permalink) | ||
|
Salutare tuturor, Felicitari celor care au colectionatul de AF ca si pasiune. Chiar daca (momentan), nu am aceasta pasiune, hobby-ul meu se aseamana in multe privinte cu al vostru - eu sunt colectionar/jucator de board games. De fapt, pe afara, game shop-urile serioase care comercializeaza jocurile de societate au in oferta si asa numitele "miniatures", iar unele ofera chiar action figures cu personajele din acele jocuri (Hasbro de exemplu activeaza si in industria board gamingului). Mi-a facut o mare placere sa parcurg acest topic cap/coada si sa vad diferitele figurine pe care le colectionati - cine stie, poate chiar voi ajunge sa ma alatur voua in momentul in care voi avea mobila facuta la comanda pentru a-mi "expune" colectia de jocuri. Cred ca ar avea mai multa prestanta cu cateva AF printe jocuri ![]() Si cum vazusem pe aici ca sunt unii care se ocupa cu pictarea figurinelor, imi permit sa atasez si eu un link cu unele miniatures "custom made" din jocul BattleLore - World of Battlelore - Galerie - Kategorie: Bayernkinis Miniaturen. Nu sunt nici pe departe la nivelul de detaliu al unor figurine de 7" (nu de alta, insa atunci ar trebui probabil o harta de joc de marimea unei camere ) insa pentru niste figurine de 2-3" eu spun ca arata bine. Iar ca si colectionar de board games, mi-ar face mare placere ca jocul care il scot pe masa sa poata sa aibe asemenea figurine.De acum inainte, dupa ce am adaugat acest thread la "Subscriptions", va voi vizita mai des. Multa bafta si inca odata, felicitari pentru colectii!
__________________ Blogul meu: chuckila.blogspot.com | |||
|
| | #292 (permalink) | ||
| nu, a fost un lant de probleme personale f grele...f grele pentru baieti. S-au intors la treaba cu produse noi si alte preturi. Intre timp le-am devenit prieten si client fidel,oameni seriosi.
__________________ My actions are not vengeance....no...PUNISHMENT | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |