![]() |
| | #66 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
Nu e oameni buni nici-un secret. Lui TheOtherAI i-am spus clar de la cine am luat pe Kurt Cobain. De pe ebay am cumparat de la sute de useri (doar nu vreti lista la toti)... si pana acum mi-a venit absolut tot. Nu pot sa zic ca a fost unul mai serios decat altul. Diferentele au fost doar de viteza de shipping (si pret, bineanteles). Dar, diferenta de pret se vede la un simplu search sortat dupa lowest P&P. Acum, daca aveti timp si chef, puteti sa participati la licitatii, si aveti sanse sa le luati si mai ieftin (sau sanse sa le pierdeti). Daca nu, cautati doar ce este cu Buy It Now, si cu asta basta. Sau, apelati la userul robertdinu care va poate aduce de pe amazon.co.uk, play.com si orice alt site din uk. Din cate am inteles mai nou trimite si direct prin posta, nu doar pachetele odata pe luna. Bafta ! | ||
|
| | #67 (permalink) | ||
|
ce pacat ca e sold out .. http://www.bigbadtoystore.com/bbts/p...il&picture=out nu e chiar action figure ..dar il aveam mereu cu mine ..peste tot | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
| shadow of dust Join Date: Oct 2006 Location: Bucuresti |
Eu o sa ma bag pe ebay.com pentur niste action figures. Prima mea achizitie in domeniu: http://www.necaonline.com/product/li.../2?license=137 Daca vanzatorul are un super rating, nu vad de ce n-ai putea sa-ti cumperi ceva cu paypal.
__________________ The girl who replies to the question "What do you want for Christmas?" with "If you loved me, you'd know what I want!" gets an Xbox. End of story. Last edited by MonkY; 29-05-2008 at 22:54.. | ||
|
| | #71 (permalink) | ||
Poti sa cumperi setul complet si e destul de usor de gasit pe ebay. Kinda offtopic: Mersi MonkY pt ca ai dat link pe site-ul producatorului. Din ce am observat se incearca evitarea reclamei catre orice fel de site de cumparaturi. N-ar putea acest aspect sa fie acoperit de regulament intr-o oarecare masura?
__________________ The girl who replies to the question "What do you want for Christmas?" with "If you loved me, you'd know what I want!" gets an Xbox. End of story. | ||
|
| | #72 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
Khan, am editat linkul pentru simplul motiv ca era la un Auction la care nici macar nu biduise nimeni. Iar tu ai spus ca pe acela l-ai "cumparat". Macar daca pui link, pune linkul real de la userul de unde ai cumparat. P.S. Sfat: nu mai cumpara de pe ebay.com cand de pe ebay.co.uk le primesti si mai repede, si fara vama/taxe... | ||
|
| | #73 (permalink) | ||
Nu am gasit setul complet pe ebay.co.uk pentru ca si eu in general de acolo imi fac cumparaturile ![]() Linkul ala era pus complet la nimereala, adica am dat din nou aceleasi criterii de cautare si am dat link la prima licitatie care a aparut.
__________________ The girl who replies to the question "What do you want for Christmas?" with "If you loved me, you'd know what I want!" gets an Xbox. End of story. | ||
|
| | #75 (permalink) | ||
|
Cu ocazia Ubidays Ubisoft cred ca e trimis la toti invitatii speciali (in cazu asta Kotaku) figurine cu iepurii astia crazy. ![]() ce fain arata cel simplu si cel ce imita A.Creed.
__________________ ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Daca nu pun mini colectia de Warcraft (unde cred ca sunt vre-o 50)... cred ca sunt aproximativ 125. De aceea si incerc sa updatez primul post din thread cu acea poza... ca sa pot sa le tin sirul | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |