![]() |
| | #101 (permalink) | ||
|
@angel, costa vreo 1500 de lire predatoru ala, fara transport ![]() Am si eu nevoie de un sfat acum. Vreau sa-mi iau un jack sparrow si-am stat si-am cautat de m-au apucat toate alea, si am ajuns in final la doua figurine. Atasez o poza cu figurinele si cu sparrowu' pe bune pentru comparatie. Ziceti-mi si mie care seamana mai bine dupa voi | |||
|
| | #102 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
Mie mi se par amandoi bine facuti. Si daca nu ma insel, amandoi sunt facuti de Neca... deci calitativ sunt la fel. O sa pun o poza cu Jack Sparrow pe care l-am cumparat eu un pic mai tarziu. Asta al meu are pe langa sabie si pistol si sticla de rom ![]() P.S. Vezi ca de multe ori AF-ul nu arata la fel cu macheta... sau in fine, in macheta pt. reclama/shop nu vezi incheieturi, etc... Last edited by MonkY; 05-06-2008 at 08:45.. | ||
|
| | #103 (permalink) | ||
|
vreau sa va spun ca neca s-au intrecut pe ei cu figurinele gears of war... cred ca sunt cele mai detaliate figurine pe care le-am vazut la ei (mai ales locust).. incheieturile sunt facute perfect... singura chestie care ma deranjeaza este ca la oameni (pana acum Marcus si Cole) au facut cate 2 arme (pistol si lancer), dar nu au facut nici un tip de prindere a lor pe personaj ... la arme au tinut cont de cel mai mic detaliu si l-au transpus pe ele si in sfarsit le-au facut din material moale ca sa nu le rupi in timpul atasarii pe personaj
__________________ Oh my days... | |||
|
| | #105 (permalink) | ||
|
Mai am o intrebare, referitoare tot la sparrow (dar cred ca se aplica in general), pentru fig. de 7" : de ex. pentru filmul AWE, sunt 3 serii. Diferentele intre serii constau doar in accesorii? Adica sculptura este aceeasi in principiu? Am vazut de ex. ca intre seria 1 si 2 difera doar baza.
| |||
|
| | #106 (permalink) | ||
Iti dai seama, ca nu are nimeni de-aici toate versiunile de Jack Sparrow ca sa-ti spuna exact diferentele. Desi nici nu ar fi greu sa le achizitionezi pe toate, avand in vedere pretul lor foarte mic (stiu ca l-am vazut si pe la 5 lire + transport).... Eu zic sa nu te mai agiti, cumpara care-ti place tie mai mult, si gandeste-te deja la ceilalti din PotC. Ca doar Jack Sparrow singurel, nu prea merita langa DVD-urile originale. Eu unul consider ca una din cele mai bune figurine de la Neca este Davy Jones din PotC (pt. care am mai tot pus poze). Sculptingul la el este de nota 10 (unde la Jack as zice ca e de nota 7).
| ||
|
| | #108 (permalink) | ||
| Pai pe cele din Warcraft 3 setul pilot (cu Thrall, Muradin Bronzebeard si Furion Stormrage) le-am luat prin 2003 la o iesire prin Germania. Am avut noroc, le-am luat pe ultimele din raft. Warcraft 3 Series One le-am luat ceva mai recent de pe actionfigures.ro (acum nu mai exista magazinul, insa). Cele din WoW se mai gasesc inca in destule locuri, chiar si seriile mai vechi. Pot sa iti dau niste links cred, daca te intereseaza.
__________________ The key to happiness in life is high expectations and your own bag of chips (Dogbert) | |||
|
| | #116 (permalink) | ||
| Quote:
- Ca sa iasa de calitate cred c-o sa fac poze cu camera video ![]() - Si referitor la sideshow, mi se par cei mai migalosi (si-n concordanta, scumpi). Am vazut unele (o sa incerc sa le gasesc iar) cu indiana jones absolut superbe, aveau si par uman, erau panicant de realiste, doar ca nu prea semanau cu ford | |||
|
| | #117 (permalink) | ||
|
Ce parere aveti despre astea ? ![]() http://cgi.ebay.co.uk/Hot-Toys-Pirat...QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.co.uk/07-Pirates-Of-...QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.co.uk/Hot-Toys-Pirat...QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.co.uk/08-Pirates-Of-...QQcmdZViewItem Dar preturile sunt parca prea mari..
__________________ "Fear is The Mindkiller" | |||
|
| | #119 (permalink) | ||
Well, Hot Toys, Sideshow in general au preturi maricele. Nu zic ca la McFarlane nu gasesti nebunii super scumpe... Insa DeathWings, trebuie sa iei in considerare faptul ca sunt si la scara 1/6, adica 12" (30cm). Not exactly a toy dupa parerea mea. Dar superbe pt. display. Eu unul am mers pe 7" pt. ca pe langa faptul ca sunt "manevrabile" se si imbina perfect cu marimea DVD-urilor. Back to Sideshow, nu stiu daca sunt cei mai "migalosi"... insa sunt renumiti pt. AF-urile din gama Star Wars, care datorita faptului ca sunt imbracate in materiale textile si au ascunse toate joint-urile, au posibilitatea a zeci de pose-uri (cel mai bun exemplu este Asajj Ventress)... | ||
|
| | #120 (permalink) | ||
Doar ca si la Sideshow... dupa ce vezi Asajj Ventress, la 70 USD (oricum n-o gasesti la pretul acela), arunci inca o privire si vezi Asajj Ventress Premium, care sare de 250 USD (slabe sanse la fel, sa o gasesti la "doar" 250 USD). Pe langa faptul ca e editie limitata, e si mult mai bine realizata.
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |