![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
buna-ziua, ma intereseaza sa cumpar un monitor pentru console de jocuri video, si nu stiu ce sa aleg, vreau sa va spun ca il cumpar pt dormitor, e camera mica si ma gandeam sa imi cumpar un monitor de 20". am avut un sony de 32" insa era prea mare pt dormitor si ma dureau ochii , si ma obosea, nu puteam sa ma joc pe playstation 3 mai mult de 30 de min, ca nu rezistam.vreau sa va spun ca ma joc de aproape, toate jocurile, asa faceam si pe un tv crt de 14".cred ca de 20" ar fi ok? voi ce spuneti?, de 22" este prea mare nu-i asa? adica vreau un monitor lcd la care pot fi foarte atent si concentrat in timp ce ma joc, fata de ce lcd tv aveam inainte, ditamai magraoaia , dupa cum v-am spus joc foarte de aproape! la ce distanta ar trebui sa stau cu ochii pe astfel de monitor de 20"?alt lucru vreau sa va spun ca detin un playstation 3, playstation 2 , dreamcast si gamecube, insa gamecubul il excludem pentru ca il conectez prin tv-ul crt cel micut. iar playstation 3 vreau sa il conectez prin dvi, ca numai asa am inteles ca functioneza(imi afiseaza imaginea pe lcd), si sa fie si cu hdcp iar la playstation 2 il conectez tot printr-un cablu vga, asemenea si la dreamcast! eu am gasit cateva monitoare care imi plac insa nu stiu pe care sa mi-l cumpar, cu un buget de de 700 lei maxim.este vorba despre : Monitor LCD 22 Benq E2200HD HDMI 9h.y3vln.ibe - cel caruia i se face reclama, insa nu stiu daca are sync on green, pt ca este necesar pt cablul vga de la playstation 2 altfel nu merge, dar pe playstation 3 vede extraordinar ca are full hd sau SM205BW LCD - monitors SAMSUNG samsung 205bw, ce m-a atras la acest monitor este pivotul, ca se poate regla in orice pozitie pe verticala in sus, insa are timp de raspuns 5 ms si este produs in malaysia sau taiwan parca nu mai stiu, iar anul fabricatiei undeva prin 2006, fata de: SM2053BW LCD - monitors SAMSUNG care are timp de raspuns 2ms, cea ce este foarte rapid pt a-mi afisa imaginea jocurilor pe ecran, si are contrast dinamic 8000:1, si este produs in romania in octombrie 2008? sunt foarte nelamurit, va rog mult daca puteti sa-mi dati un sfat si alte propuneri! tin sa precizez ca nu ma intereseaza absolut deloc designul, ci caut un monitor perfect pt gaming care sa pot juca mai mult timp pe el, sa fie calitativ si performant! va multumesc mult! la multi ani!
__________________ Ma gasiti pe PSN (add me as a friend): dormin16(eu), wandaagro1(south usa), colossus99(jap), ico4ever(north usa) | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
eu il cumpar pt jocuri precum god of war, colossus, flatout 2, si vreau sa fiu si concentrat la ele, nu stiu ce sa zic, mi se pare mare 22 inch
__________________ Ma gasiti pe PSN (add me as a friend): dormin16(eu), wandaagro1(south usa), colossus99(jap), ico4ever(north usa) | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Eu ti-as recomanda un Samsuns T220 HD. Are 22", timp de acces 2ms, gama larga de conexiuni (HDMI,DVI,VGA,Component, Composite, S-Video), singura buba ar fi ca are panel TN. Eu am xbox-ul cuplat la fratele sau mai mare T240HD si se vad/misca impecabil jocurile.
__________________ Nick anterior: alexys_03_10 -------------------------------------------------- My gaming rig's: X360 Jasper @ HDD 60GB; PS3 80GB @ DS 3. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Eu am ca monitor de PC un LCD Full HD de 94cm... si nu ma dor nici ochii nici capu si mi se pare exceptional... 22" prea mare? Nu credeam ca mai aud chestii din astea, ma rog. Si ma joc jocuri de PC de la, aprox 75cm, si cum sa iti explic, pe langa faptul ca nu mi se pare mare, imersia in joc este exceptionala. Probabil ca ai avut un 32" de calitate proasta de te-a obosit. Eu fac pe display-ul asta de 94cm gaming, programare, browsing, si nu l-asi schimba pe nici un monitor din lume. Si sunt foarte concentrat la jocuri... daca intelegi ce spun... nu stiu cum poti tu spune ca 22" e prea mare... cand mie 82cm / 94cm mi se pare o diagonala exceptionala ptr un monitor, nu ptr jucat de pe canapea. O plasma de 107 / 127cm la o distanta de 2m pentru jucatul de pe canapea mi se pare diagonala corecta. Diagonala care iti ofera o imersie in joc.
__________________ My gaming rig: Mobo: Asus P6T | CPU: i920@2.66Ghz + Cooler Master Hyper 212 | RAM: 3 * 2 GB DDR3 1600 Mhz Corsair XMS3 | GPU: Gigabyte ATI Radeon HD5870 | SoundBlaster: Creative X-Fi Titanium | PSU: CoolerMaster 1000W | Case: Cooler Master HAF 932 | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2002 Location: brasov romania | Help pls!
sal ati jucat careva cod4 pe ps3 pe benq asta sau ma rog..orice shooter..si daca da ziceti-mi sa=mi fac o idee, eu am un ps3 deocamdata il am conectat la un Tvlcd numai k e hd ready si vreau sa-mi iau un Full.
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |